Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Parachutespringen Breda
Parachutespringen Zeeland
Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland
Tecnam rondvlucht Ursel
Toevoegen
Prijs € 240 1 persoon € 209 1 persoon € 289 1 persoon € 69 30 minuten
Locatie
  • Breda
  • Zeeland
  • Zeeland
  • Ursel
Categorie Parachutespringen Parachutespringen Aerobatics Rondvluchten
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 4 1 - 2 1 1
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 12 jaar 8 jaar 16 jaar 8 jaar
Min. lengte - 1,20 m - -
Max. lengte - - 1,85 m 2,00 m
Max. gewicht 100 kg 105 kg 95 kg 120 kg
Deelname Tandemsprong Tandemsprong Meevliegen Meevliegen
Tijdsduur n.v.t. n.v.t. Vliegtijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Parachutespringen Breda, Parachutespringen Zeeland, Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland en Tecnam rondvlucht Ursel . Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Tecnam rondvlucht Ursel voor een bedrag van € 69.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland, namelijk 16 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland, namelijk 95 kg. Het hoogste maximale gewicht is 120 kg en geldt voor Tecnam rondvlucht Ursel .

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland, er geldt een maximale lengte van 1,85 m. Er is geen maximale lengte voor Parachutespringen Breda en Parachutespringen Zeeland.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Parachutespringen Breda, Parachutespringen Zeeland, Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland en Tecnam rondvlucht Ursel is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?