Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Vliegles Lelystad - Texel tweepersoons toestel
Helikopter vliegles Lelystad
Zweefcursus 5 dagen
Helikopter vliegles met passagiers
Toevoegen
Prijs € 495 2 persoonstoestel € 449 30 minuten € 479 € 479 5 daagse cursus € 529 30 minuten
Locatie
  • Lelystad
  • Lelystad
  • Salland
  • Lelystad
Categorie Overlandvluchten Helikopters Zweefvliegen Helikopters
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 1 1 1 - 3
Seizoen Hele jaar Hele jaar April t/m september Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 15 jaar 14 jaar 15 jaar
Min. lengte 1,45 m - - -
Max. lengte 1,95 m 2,10 m 2,00 m 2,10 m
Max. gewicht 100 kg 105 kg 100 kg 255 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Vliegtijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Vliegles Lelystad - Texel tweepersoons toestel, Helikopter vliegles Lelystad, Zweefcursus 5 dagen en Helikopter vliegles met passagiers. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Helikopter vliegles Lelystad voor een bedrag van € 449.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Helikopter vliegles Lelystad en Helikopter vliegles met passagiers. De minimum leeftijd daarvoor is 14 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Helikopter vliegles Lelystad en Helikopter vliegles met passagiers, namelijk 15 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Vliegles Lelystad - Texel tweepersoons toestel en Zweefcursus 5 dagen, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 255 kg en geldt voor Helikopter vliegles met passagiers.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Vliegles Lelystad - Texel tweepersoons toestel, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. De hoogste maximale lengte 2,10 m vind je bij Helikopter vliegles Lelystad en Helikopter vliegles met passagiers.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Vliegles Lelystad - Texel tweepersoons toestel, Helikopter vliegles Lelystad en Helikopter vliegles met passagiers is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Zweefcursus 5 dagen loopt het seizoen van april tot september.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?