Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Indoor skydive
Indoor skydive kids
Toevoegen
Prijs € 95 1 persoon € 90 1 persoon
Locatie
  • Luik
  • Luik
Categorie Indoor skydive Indoor skydive
Gesproken talen Nederlands Français English Deutsch Nederlands Français English Deutsch
Personen 1 1
Seizoen Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 13 jaar 4 jaar
Min. lengte - -
Max. lengte - -
Max. gewicht 120 kg 120 kg
Deelname Tandemsprong Tandemsprong
Tijdsduur n.v.t. n.v.t.
Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Indoor skydive en Indoor skydive kids. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Indoor skydive kids voor een bedrag van € 90.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Indoor skydive. De minimum leeftijd daarvoor is 4 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Indoor skydive, namelijk 13 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Indoor skydive en Indoor skydive kids, namelijk 120 kg. Het hoogste maximale gewicht is 120 kg en geldt voor Indoor skydive en Indoor skydive kids.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Indoor skydive en Indoor skydive kids.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Indoor skydive en Indoor skydive kids is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?