Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Helikopter vliegles Lelystad
Helikopter vliegles Málaga
Helikopter vliegles Madrid
Helikopter vliegles Marbella
Toevoegen
Prijs € 449 30 minuten € 569 30 minuten € 509 30 minuten € 1.499 30 minuten
Locatie
  • Lelystad
  • Málaga
  • Madrid
  • Marbella
Categorie Helikopters Helikopters Helikopters Helikopters
Gesproken talen Nederlands English Español English Español English Español English
Personen 1 1 1 1
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 15 jaar 16 jaar 16 jaar 16 jaar
Min. lengte - - - -
Max. lengte 2,10 m 2,00 m 2,00 m 2,00 m
Max. gewicht 105 kg 120 kg 120 kg 120 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Helikopter vliegles Lelystad, Helikopter vliegles Málaga, Helikopter vliegles Madrid en Helikopter vliegles Marbella. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Helikopter vliegles Lelystad voor een bedrag van € 449.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Helikopter vliegles Málaga, Helikopter vliegles Madrid en Helikopter vliegles Marbella. De minimum leeftijd daarvoor is 15 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Helikopter vliegles Málaga, Helikopter vliegles Madrid en Helikopter vliegles Marbella, namelijk 16 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Helikopter vliegles Lelystad, namelijk 105 kg. Het hoogste maximale gewicht is 120 kg en geldt voor Helikopter vliegles Málaga, Helikopter vliegles Madrid en Helikopter vliegles Marbella.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Helikopter vliegles Málaga, Helikopter vliegles Madrid en Helikopter vliegles Marbella, er geldt een maximale lengte van 2,00 m. De hoogste maximale lengte 2,10 m vind je bij Helikopter vliegles Lelystad.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Helikopter vliegles Lelystad, Helikopter vliegles Málaga, Helikopter vliegles Madrid en Helikopter vliegles Marbella is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?