Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
F16 simulator Boxmeer
Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart
Paramotor vliegen
Luchtverkeersleiding simulator Teuge
Toevoegen
Prijs € 90 60 minuten € 169 1 persoon € 125 30 minuten € 189 90 minuten
Locatie
  • Boxmeer
  • Weelde
  • Lommel
  • Teuge
Categorie Vliegsimulatoren Zweefvliegen Vlieglessen Vliegsimulatoren
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 1 - 2 1 1 - 3
Seizoen Hele jaar April t/m oktober Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 12 jaar 14 jaar - 14 jaar
Min. lengte 1,50 m - - -
Max. lengte 1,95 m 2,00 m 2,00 m -
Max. gewicht - 100 kg 100 kg -
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles n.v.t.
Tijdsduur Bloktijd Vliegtijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: F16 simulator Boxmeer, Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart, Paramotor vliegen en Luchtverkeersleiding simulator Teuge. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is F16 simulator Boxmeer voor een bedrag van € 90.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart en Luchtverkeersleiding simulator Teuge. De minimum leeftijd daarvoor is 12 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart en Luchtverkeersleiding simulator Teuge, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart en Paramotor vliegen, namelijk 100 kg. Er is geen maximaal gewicht voor F16 simulator Boxmeer en Luchtverkeersleiding simulator Teuge.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor F16 simulator Boxmeer, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Luchtverkeersleiding simulator Teuge.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor F16 simulator Boxmeer, Paramotor vliegen en Luchtverkeersleiding simulator Teuge is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?