Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Elektrisch vliegen Teuge
Elektrisch vliegen Aken
Toevoegen
Prijs € 275 € 265 40 minuten € 319 30 minuten
Locatie
  • Teuge
  • Aken
Categorie Vlieglessen Vlieglessen
Gesproken talen Nederlands English English Deutsch
Personen 1 1
Seizoen Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 14 jaar
Min. lengte 1,45 m 1,45 m
Max. lengte 1,95 m 1,85 m
Max. gewicht 90 kg 110 kg
Deelname Vliegles Vliegles
Tijdsduur Vliegtijd Vliegtijd
Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Elektrisch vliegen Teuge en Elektrisch vliegen Aken. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Elektrisch vliegen Teuge voor een bedrag van € 265.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Elektrisch vliegen Teuge en Elektrisch vliegen Aken. De minimum leeftijd daarvoor is 14 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Elektrisch vliegen Teuge en Elektrisch vliegen Aken, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Elektrisch vliegen Teuge, namelijk 90 kg. Het hoogste maximale gewicht is 110 kg en geldt voor Elektrisch vliegen Aken.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Elektrisch vliegen Aken, er geldt een maximale lengte van 1,85 m. De hoogste maximale lengte 1,95 m vind je bij Elektrisch vliegen Teuge.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Elektrisch vliegen Teuge en Elektrisch vliegen Aken is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?