Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Drone vliegles Leiden
Drone vliegles Almere
Drone vliegles Oss
Toevoegen
Prijs € 259 120 minuten € 119 45 minuten € 269 120 minuten
Locatie
  • Leiden
  • Almere
  • Oss
Categorie Drone lessen Drone lessen Drone lessen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 4 1 - 4 1 - 4
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 8 jaar 8 jaar 8 jaar
Min. lengte - - -
Max. lengte - - -
Max. gewicht - - -
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Drone vliegles Leiden, Drone vliegles Almere en Drone vliegles Oss. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Drone vliegles Almere voor een bedrag van € 119.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Drone vliegles Leiden, Drone vliegles Almere en Drone vliegles Oss. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Drone vliegles Leiden, Drone vliegles Almere en Drone vliegles Oss, namelijk 8 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Er is geen maximaal gewicht voor Drone vliegles Leiden, Drone vliegles Almere en Drone vliegles Oss.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Drone vliegles Leiden, Drone vliegles Almere en Drone vliegles Oss.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Drone vliegles Leiden, Drone vliegles Almere en Drone vliegles Oss is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?