Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Dagcursus zweefvliegen Salland
Kennismakingsdag zweefvliegen Terlet
Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart
Toevoegen
Prijs € 169 1 persoon € 169 1 persoon € 169 1 persoon
Locatie
  • Salland
  • Terlet
  • Weelde
Categorie Zweefvliegen Zweefvliegen Zweefvliegen
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 1 1 - 2
Seizoen April t/m september April t/m september April t/m oktober
Min. leeftijd 14 jaar 14 jaar 14 jaar
Min. lengte - - -
Max. lengte 2,00 m 2,00 m 2,00 m
Max. gewicht 100 kg 100 kg 100 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Vliegtijd Vliegtijd Vliegtijd
Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Dagcursus zweefvliegen Salland, Kennismakingsdag zweefvliegen Terlet en Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
Alle belevenissen in de vergelijking zijn even duur, namelijk € 169.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Dagcursus zweefvliegen Salland, Kennismakingsdag zweefvliegen Terlet en Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart. De minimum leeftijd daarvoor is 14 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Dagcursus zweefvliegen Salland, Kennismakingsdag zweefvliegen Terlet en Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Dagcursus zweefvliegen Salland, Kennismakingsdag zweefvliegen Terlet en Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart, namelijk 100 kg. Het hoogste maximale gewicht is 100 kg en geldt voor Dagcursus zweefvliegen Salland, Kennismakingsdag zweefvliegen Terlet en Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Dagcursus zweefvliegen Salland, Kennismakingsdag zweefvliegen Terlet en Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart, er geldt een maximale lengte van 2,00 m. De hoogste maximale lengte 2,00 m vind je bij Dagcursus zweefvliegen Salland, Kennismakingsdag zweefvliegen Terlet en Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Dagcursus zweefvliegen Salland en Kennismakingsdag zweefvliegen Terlet loopt het seizoen van april tot september. Voor Kennismakingsdag zweefvliegen sleepstart loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?