Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Cessna vliegles Lelystad
Prive ballonvaart Amersfoort
Proefles ballonvaren Amersfoort
Ballonvaart Amersfoort
Toevoegen
Prijs € 170 20 minuten € 927 2 personen € 979 € 219 1 persoon
Locatie
  • Lelystad
  • Amersfoort
  • Amersfoort
  • Amersfoort
Categorie Vlieglessen Ballonvaren Ballonvaren Ballonvaren
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 3 1 - 5 1 - 3 1 - 5
Seizoen Hele jaar April t/m oktober April t/m oktober April t/m oktober
Min. leeftijd 14 jaar 10 jaar 12 jaar 10 jaar
Min. lengte 1,45 m 1,30 m 1,30 m 1,30 m
Max. lengte 2,05 m - - -
Max. gewicht 240 kg - - -
Deelname Vliegles Meevliegen Vliegles Meevliegen
Tijdsduur Bloktijd n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Cessna vliegles Lelystad, Prive ballonvaart Amersfoort, Proefles ballonvaren Amersfoort en Ballonvaart Amersfoort. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Cessna vliegles Lelystad voor een bedrag van € 170.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Cessna vliegles Lelystad. De minimum leeftijd daarvoor is 10 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Cessna vliegles Lelystad, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Cessna vliegles Lelystad, namelijk 240 kg. Er is geen maximaal gewicht voor Prive ballonvaart Amersfoort, Proefles ballonvaren Amersfoort en Ballonvaart Amersfoort.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Cessna vliegles Lelystad, er geldt een maximale lengte van 2,05 m. Er is geen maximale lengte voor Prive ballonvaart Amersfoort, Proefles ballonvaren Amersfoort en Ballonvaart Amersfoort.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Cessna vliegles Lelystad is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats. Voor Prive ballonvaart Amersfoort, Proefles ballonvaren Amersfoort en Ballonvaart Amersfoort loopt het seizoen van april tot oktober.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?