Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Cessna vliegles Lelystad
Cessna vliegles Hilversum
Cessna vliegles Teuge
Cessna vliegles Aken
Cirrus vliegles Kortrijk
Prijs € 149 20 minuten € 209 30 minuten € 149 20 minuten € 119 20 minuten € 189 30 minuten
Locatie
  • Lelystad
  • Hilversum
  • Teuge
  • Aken
  • Kortrijk
Afstand
Personen 1 - 3 1 - 3 1 - 3 1 - 3 1 - 2
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 14 jaar 14 jaar 14 jaar 12 jaar
Min. lengte - - - - -
Max. lengte 2,05 m 2,00 m 2,05 m 2,05 m 2,10 m
Max. gewicht 240 kg 240 kg 240 kg 240 kg 240 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Categorie Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Teuge, Cessna vliegles Aken en Cirrus vliegles Kortrijk. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Cessna vliegles Aken voor een bedrag van € 119.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Teuge en Cessna vliegles Aken. De minimum leeftijd daarvoor is 12 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Teuge en Cessna vliegles Aken, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Teuge, Cessna vliegles Aken en Cirrus vliegles Kortrijk, namelijk 240 kg. Het hoogste maximale gewicht is 240 kg en geldt voor Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Teuge, Cessna vliegles Aken en Cirrus vliegles Kortrijk.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Cessna vliegles Hilversum, er geldt een maximale lengte van 2,00 m. De hoogste maximale lengte 2,10 m vind je bij Cirrus vliegles Kortrijk.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Cessna vliegles Lelystad, Cessna vliegles Hilversum, Cessna vliegles Teuge, Cessna vliegles Aken en Cirrus vliegles Kortrijk is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?