Wat kost Meerdaagse zweefcursus in Terlet?

De prijs voor Meerdaagse zweefcursus in Terlet is vanaf € 599. Deze prijs is voor 7 daagse cursus. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Welke cursus wil je volgen?

Je hebt gekozen voor de zevendaagse cursus.

7 daagse cursus € 599   Meest gekozen

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Het seizoen loopt van Maart t/m oktober. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 14 jaar. De deelnemer mag maximaal 2,00 m lang zijn. De deelnemer mag maximaal 100 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Het zweefvliegen is seizoensgebonden en heeft een beperkte capaciteit. Reserveer dus ruim van te voren
  • Er wordt alleen gevlogen bij voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • Bel de middag voor je cursus de locatie of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt het nummer bij je reservering
  • De bon niet is niet persoonsgebonden maar zodra de cursus is gestart kan je niet meer van leerling wisselen
  • De eerste afspraak moet binnen de geldigheid van de cadeaubon/voucher vallen
  • Er vindt geen restitutie plaats als de cursus niet afgemaakt wordt
  • In verband met de verzekering moeten alle starts binnen één seizoen gevlogen worden
  • De cursusdagen beginnen om 9.00 uur met de gemeenschappelijke briefing
  • Deze opleiding kan ook in het Engels worden gegeven
  • Om deel te nemen moet je medisch goedgekeurd zijn bij een AME (Aero Medical Examiner), bekijk hier een overzicht van Nederlandse AME's. De kosten hiervan zijn voor je eigen rekening. Je kunt met een Nederlandse medische keuring ook in St. Florentin vliegen. Deze zijn europees geldig.

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Meerdaagse zweefcursus in Terlet? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?