Wat kost Statische vliegsimulator in Den Haag?

De prijs voor Statische vliegsimulator in Den Haag is vanaf € 119. Deze prijs is voor 60 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Deze vliegles is beschikbaar vanaf 60 minuten, je kan de vliegtijd verdelen over twee leerlingpiloten. Daarnaast mag je één of twee passagiers meenemen.

60 minuten € 119   73% kiest dit
90 minuten € 159
120 minuten € 209

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Video opname

Wil je een uitgebreide videosamenvatting van de vlucht in full HD kwaliteit? Je krijgt deze samenvatting van circa 20 minuten achteraf toegestuurd. Dit kost € 25 extra.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Boeing 737 simulator Den Haag is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 12 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • De gekozen tijd is de vliegtijd in de simulator. Het theoriegedeelte en de bespreking achteraf komen hier nog bij
  • De vliegles is voor 1 of 2 personen. Daarnaast mag ook nog 1 of 2 passagiers meenemen. Je kan tijdens de vlucht ruilen van leerling piloot. Boek minimaal 30 minuten per persoon voor voldoende vliegtijd per leerling
  • Het volgen van deze vliegles kan vanaf 12 jaar. Voor jongere kinderen is te complex en daardoor minder leuk
  • Deze les kan ook in het Engels worden gegeven
  • Dit arrangement is niet geschikt voor beroepspiloten of als voorbereiding op een grading. Ben je op zoek naar mogelijkheden om je voor te bereiden op een grading of sollicitatie? Neem dan contact met ons op

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Statische vliegsimulator in Den Haag? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?