Wat kost Proefles ballonvaren in Amersfoort?

De prijs voor Proefles ballonvaren in Amersfoort is vanaf € 979. Deze prijs is voor Priveles. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Type les

Bij de reguliere les vaar je in een gedeelde mand; er varen andere mensen mee. Je kan zelf ook passagiers meenemen. Bij de privéles vaar je alleen met de instructeur.

Priveles € 979
Leerling, geen passagiers € 949   Meest gekozen
Leerling + 1 passagier € 959
Leerling + 2 passagiers € 969

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Het seizoen loopt van April t/m oktober. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 12 jaar. Er geldt een minimale lengte van 1,30 m. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Het totale programma duurt ongeveer 4 uur
  • Afhankelijk van het seizoen wordt er verzameld tussen 15.00 en 19.00 uur
  • Er wordt alleen gevaren bij voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • Bel op de dag van je vlucht de locatie of we kunnen varen. Je ontvangt het telefoonnummer bij je reservering
  • Deze les kan ook in het Engels worden gegeven

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Proefles ballonvaren in Amersfoort? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?