Wat kost Vliegangst cursus in Oostende?

De prijs voor Vliegangst cursus in Oostende is vanaf € 199. Deze prijs is voor 60 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Deze training is beschikbaar vanaf 60 minuten. Wil je langer vliegen, kies dan een uitbreiding tot:

60 minuten € 199   Meest gekozen
90 minuten € 289
120 minuten € 399
halve dag € 589
hele dag € 1.059

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Vliegangst cursus Oostende is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 12 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • De gekozen tijd is de tijd in de simulator. Het theoriegedeelte komt daar nog bij en duurt ongeveer 15 minuten. Afhankelijk van jouw angst kunnen we de theorieles ook langer maken en de tijd in de simulator korter.
  • Hoe langer je boekt, hoe langzamer je de training kunt volgen. Je kunt de training dus op je eigen tempo volgen.
  • Dit is een privé programma, je volgt het alleen met de instructeur. Er zijn geen andere deelnemers aanwezig in de simulator.
  • Deze training kan ook in het Engels of in het Frans worden gegeven

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Vliegangst cursus in Oostende? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?