Wat kost Vliegangst cursus in Lelystad?

De prijs voor Vliegangst cursus in Lelystad is vanaf € 299. Deze prijs is voor 1 persoon. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Aantal personen

De vliegangst cursus is geschikt voor 1 deelnemer en duurt 2 uur. Je mag de cursus ook samen met een andere deelnemer volgen. De vliegangst cursus duurt dan 30 minuten langer.

1 persoon € 299   93% kiest dit
2 personen € 409

Extra toeschouwers

Wil je 1 of 2 toeschouwers meenemen? Deze toeschouwers nemen niet deel aan de vliegangst cursus, maar mogen wel aanwezig zijn. Er passen 3 personen in de simulator, exclusief de instructeur. De extra kosten hiervoor bedragen € 10.

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? Dit kost € 12 extra.

Weekendtoeslag

Wil je de training in het weekend of op een feestdag volgen? De prijs hiervan is € 20.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Vliegangst cursus Lelystad is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 12 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Dit is een privé programma, je volgt het alleen met de instructeur. Er zijn geen andere deelnemers bij
  • Het totale programma duurt bijna 2 uur
  • Is de deelnemer jonger dan 12 jaar? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden
  • Wil je de cursus in het weekend of op een feestdag volgen, dan geldt een toeslag van € 20
  • Deze training kan ook in het Engels worden gegeven

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Vliegangst cursus in Lelystad? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?