Wat kost Vliegangst cursus in Lelystad?

De prijs voor Vliegangst cursus in Lelystad is vanaf € 299. Deze prijs is voor Training. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Aantal personen

De training is voor 1 persoon. Wil je zelf iemand meenemen als passagier ter begeleiding (maximaal 2 extra personen)?

Training € 299
Training, met passagier(s) € 309   61% kiest dit

Cadeaupakketje

Wil je het cadeaupakketje met onze theorieboekjes "Hoe vliegt een Vliegtuig" en "Theorie helikopter vliegen" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Weekend- en avondtoeslag

Wil je de training in het weekend, op een feestdag of na 17.00 uur volgen? Dit kost € 20 extra.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Vliegangst cursus Lelystad is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 12 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 1.5 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Vanwege de Coronacrisis is je bon extra lang geldig, namelijk 1.5 jaar. Zo heb je genoeg tijd om een afspraak te maken.
  • Dit is een privé programma, je volgt het alleen met de instructeur. Er zijn geen andere deelnemers bij
  • Het totale programma duurt bijna 2 uur
  • Deze training kan ook in het Engels worden gegeven

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Vliegangst cursus in Lelystad? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?