Wat kost Trike vliegen in Sas van Gent?

De prijs voor Trike vliegen in Sas van Gent is vanaf € 75. Deze prijs is voor 20 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoelang wil je vliegen?

Het minimum is 20 minuten vliegen, maar hoe langer, hoe leuker! Je begint altijd met een uitleg en veiligheidsbriefing van ongeveer 10 minuten. Die tijd komt er nog bij.

20 minuten € 75   55% kiest dit
30 minuten € 110
40 minuten € 130
50 minuten € 155

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Video opname

Wil je een film van de vlucht? Je krijgt de geheugenkaart (SD) direct mee naar huis. Dit kost € 25 extra.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Trike vliegen is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 10 jaar. De deelnemer mag maximaal 2,00 m lang zijn. De deelnemer mag maximaal 100 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • In verband met de thermiek wordt er op thermische dagen de eerste 3 uur na zonsopkomst en de laatste 3 uur voor zonsondergang gevlogen
  • Na afloop krijg je een oorkonde met een drankje om te proosten op je eerste trike vlucht
  • De gekozen tijd is de tijd in de trike. Reken ongeveer 20 minuten voor de uitleg en voorbereiding en dergelijke
  • Er wordt alleen gevlogen bij voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • Bel op de dag van je vlucht de locatie of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt het telefoonnummer bij je reservering
  • Dit arrangement is ook te volgen voor engelstaligen

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Trike vliegen in Sas van Gent? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?