Wat kost Meerdaagse zweefcursus in Weelde?

De prijs voor Meerdaagse zweefcursus in Weelde is vanaf € 389. Deze prijs is voor 1 starterskaart. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoeveel starterskaarten wil je kopen?

Je hebt gekozen voor een starterskaart van 5 lesvluchten. De vluchten moeten in een periode van 4 weken worden gevlogen.

1 starterskaart € 389   Meest gekozen

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Het seizoen loopt van April t/m oktober. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 14 jaar. De deelnemer mag maximaal 2,00 m lang zijn. De deelnemer mag maximaal 100 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Het zweefvliegen is seizoensgebonden en heeft een beperkte capaciteit. Reserveer dus ruim van te voren
  • Er wordt alleen gevlogen bij voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • Als de afgesproken vliegdag is afgelast door slechte weersomstandigheden, dan ontvang je uiterlijk voor 08.30 uur een bericht dat je niet hoeft te komen. Als je geen bericht ontvangt, dan kom je naar het vliegveld zoals afgesproken.
  • Je wordt om 10.30 uur verwacht bij de zweefvliegclub
  • In verband met de verzekering moeten alle starts binnen een periode van 4 weken gevlogen worden
  • De bon is niet persoonsgebonden maar als de cursus gestart is kan er niet meer van leerling gewisseld worden
  • Er vindt geen restitutie plaats als de cursus niet afgemaakt wordt
  • De cursus kan ook in het Engels worden gegeven
  • Er is op deze locatie geen horecagelegenheid aanwezig. Neem daarom zelf je lunch en drinken mee.

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Meerdaagse zweefcursus in Weelde? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?