Wat kost Opstapcursus 5 lessen Lelystad in Lelystad?

De prijs voor Opstapcursus 5 lessen Lelystad in Lelystad is vanaf € 999. Deze prijs is voor 2 persoonstoestel. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Type vliegtuig

In Lelystad kan je kiezen uit een 2 of 4 persoonstoestel. Bij een 4 persoonstoestel kunnen er naast de leerling ook 2 passagiers meevliegen.

2 persoonstoestel € 999   87% kiest dit
4 persoonstoestel € 1.249

Extra vliegtijd

Wil je langer vliegen dan 45 minuten per les? Je kunt ook kiezen voor lessen van 60 minuten. De extra kosten hiervoor bedragen € 250.

Cadeaupakketje

Wil je het cadeaupakketje met onze theorieboekjes "Hoe vliegt een Vliegtuig" en "Theorie helikopter vliegen" per post opgestuurd krijgen? Dit kost € 11 extra.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Opstapcursus 5 lessen Lelystad is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 15 jaar. De deelnemer mag maximaal 2,05 m lang zijn. De leerling en passagiers mogen samen maximaal 240 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. De instructeur wordt hierin niet meegerekend. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

 • Indien van toepassing zijn prijzen inclusief passagier(s). Jullie zijn de enigen aan boord
 • De gekozen tijd is de tijd in het vliegtuig. Reken ongeveer 40 minuten voor theorie, voorbereiding en dergelijke
 • Er wordt alleen gevlogen bij voldoende zicht en als het niet te hard waait
 • Bel op de dag van je les de locatie of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt het telefoonnummer bij je reservering
 • Afhankelijk van de (weers)omstandigheden en drukte op het vliegveld kunnen afgesproken tijden wat uitlopen
 • Deze les kan ook in het Engels worden gegeven
 • Je volgt de hele cursus op dezelfde locatie
 • De 5 lessen hoeven niet achter elkaar afgenomen te worden. Je kunt ze verspreiden over een jaar na de eerste vliegles
 • De meeste leerlingen vliegen 1 a 2 lessen per week. Er is geen maximum, maar dit raden we wel aan
  • Vanwege de extreem hoge benzineprijzen vragen we een kleine extra bijdrage in de kosten. We kunnen deze niet in de normale prijzen verwerken omdat de toeslag tijdelijk is. De toeslag geldt alleen voor Lelystad en is € 10 per vlieguur. Als je korter vliegt dan is het minder, dus bijvoorbeeld € 5 voor een half uur vliegen. Je mag je vlucht uiteraard uitstellen tot de benzineprijzen gezakt zijn, let wel op de geldigheidstermijn van je bon

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Opstapcursus 5 lessen Lelystad in Lelystad? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?