Wat kost Indoor skydive in Luik?

De prijs voor Indoor skydive in Luik is vanaf € 90. Deze prijs is voor 1 persoon. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Aantal personen

Voor hoeveel personen wil je een indoor skydive bestellen? Dit pakket is geschikt voor kinderen van maximaal 12 jaar oud.

1 persoon € 90   Meest gekozen
2 personen € 180
3 personen € 270
4 personen € 360
5 personen € 450
6 personen € 540
7 personen € 630

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Indoor skydive kids is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 4 jaar. De deelnemer mag maximaal 120 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Er geldt een maximum gewicht van 120kg inclusief kleding en schoenen.
  • Voor dit pakket geldt een maximum leeftijd van 12 jaar. Vanaf 13 jaar geldt de prijs voor volwassenen.
  • Het is niet mogelijk om deel te nemen als je ooit een ontwrichte schouder gehad hebt (schouderluxatie) of als je zwanger bent.
  • Het totale programma duurt ongeveer anderhalf uur.
  • Afhankelijk van de drukte kunnen afgesproken tijden wat uitlopen.
  • Deze belevenis is in het Nederlands, Engels, Duits en Frans te volgen.
  • Je kan met meerdere mensen komen en samen de briefing volgen. Het vliegen doe je alleen, onder begeleiding van de instructeur.
  • Draag comfortabele kleding en sneakers. Sandalen, schoenen met hakken, rokken of jurken zijn niet toegestaan.
  • Geopend van vrijdag tot maandag van 10.00 - 17.30 uur en op woensdag van 13.00 - 17.30 uur. De tijden kunnen afwijken tijdens schoolvakanties.

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Indoor skydive in Luik? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?