Wat kost Helikopter vliegles met passagiers in Lelystad?

De prijs voor Helikopter vliegles met passagiers in Lelystad is vanaf € 529. Deze prijs is voor 30 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Deze vliegles is beschikbaar vanaf 30 minuten. De prijs is bij deze vliegles inclusief de passagiers. De gekozen tijd is de tijd in de helikopter.

30 minuten € 529   60% kiest dit
45 minuten € 749
60 minuten € 959

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Helikopter" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Weekendtoeslag

Wil je in het weekend of op een feestdag vliegen? Dit kost € 25 extra.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Helikopter vliegles met passagiers is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 15 jaar. De deelnemer mag maximaal 2,10 m lang zijn. De leerling en passagiers mogen samen maximaal 255 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. De instructeur wordt hierin niet meegerekend. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Dit is een vierpersoons helikopter. Naast de leerling en instructeur kan je dus één of twee passagiers meenemen
  • De prijzen zijn het totaal voor de helikopter, inclusief eventuele passagiers. Jullie zijn de enigen aan boord
  • Het maximale totaalgewicht (exclusief piloot) is 255kg. Daarnaast is er een maximum van 130kg per persoon
  • De gekozen tijd is de tijd in de helikopter. Reken ongeveer 45 minuten voor theorie, voorbereiding en dergelijke
  • Kinderen vanaf 10 jaar mogen mee als passagier wanneer zij onder begeleiding zijn van een volwassene
  • Er wordt alleen gevlogen bij voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • Bel op de dag van je les de locatie of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt het telefoonnummer bij je reservering
  • Deze vliegles kan ook in het Engels gevolgd worden

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Helikopter vliegles met passagiers in Lelystad? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?