Wat kost Helikopter vliegles in Lelystad?

De prijs voor Helikopter vliegles in Lelystad is vanaf € 449. Deze prijs is voor 30 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Deze vliegles is beschikbaar vanaf 30 minuten. De gekozen tijd is de tijd in de helikopter.

30 minuten € 449   64% kiest dit
45 minuten € 599
60 minuten € 719
75 minuten € 849

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Helikopter" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Weekendtoeslag

Wil je in het weekend of op een feestdag vliegen? Dit kost € 25 extra.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Helikopter vliegles Lelystad is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 15 jaar. De deelnemer mag maximaal 2,10 m lang zijn. De deelnemer mag maximaal 105 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Dit is een tweepersoons helikopter. Naast de leerling en instructeur kunnen er dus geen passagiers mee
  • De gekozen tijd is de tijd in de helikopter. Reken ongeveer 45 minuten voor theorie, voorbereiding en dergelijke
  • Er wordt alleen gevlogen bij voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • Bel op de dag van je les de locatie of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt het telefoonnummer bij je reservering
  • Deze les kan ook in het Engels worden gegeven

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Helikopter vliegles in Lelystad? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?