Wat kost Gyrocopter vliegen in Stadtlohn?

De prijs voor Gyrocopter vliegen in Stadtlohn is vanaf € 119. Deze prijs is voor 30 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoelang wil je vliegen?

Het minimum is 30 minuten vliegen, maar hoe langer, hoe leuker!

30 minuten € 119
45 minuten € 165   80% kiest dit
60 minuten € 209

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Gyrocopter vliegen is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 10 jaar. Er geldt een minimale lengte van 1,20 m. De deelnemer mag maximaal 2,00 m lang zijn. De deelnemer mag maximaal 120 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • De gekozen tijd is de tijd in de gyrocopter. Reken ongeveer 20 minuten voor de uitleg en voorbereiding en dergelijke
  • Er wordt alleen gevlogen bij voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • Bel op de dag van je vlucht de locatie of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt het telefoonnummer bij je reservering
  • Dit arrangement is te volgen in het Duits en Engels

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Gyrocopter vliegen in Stadtlohn? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?