Wat kost F16 simulator Boxmeer in Boxmeer?

De prijs voor F16 simulator Boxmeer in Boxmeer is vanaf € 90. Deze prijs is voor 60 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Deze vliegles is beschikbaar vanaf 60 minuten. Als je langer wil vliegen, dan kun je uitbreiden tot:

60 minuten € 90   63% kiest dit
90 minuten € 129
2 uur € 175
3 uur € 250

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. F16 simulator Boxmeer is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 12 jaar. Er geldt een minimale lengte van 1,50 m. De deelnemer mag maximaal 1,95 m lang zijn. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • De gekozen tijd is de vliegtijd in de simulator. Het theoriegedeelte en de bespreking achteraf komen hier nog bij
  • De vliegles is voor 1 persoon. Wil je met meerdere personen komen vliegen dan heb je per persoon 1 cadeaubon nodig
  • Het volgen van deze vliegles kan al vanaf 12 jaar
  • Let goed op de maximale hoogte van de deelnemer: 1.95m
  • Deze les kan ook in het Engels worden gegeven

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over F16 simulator Boxmeer in Boxmeer? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?