Wat kost Drone vliegles in Almere?

De prijs voor Drone vliegles in Almere is vanaf € 119. Deze prijs is voor 45 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Deze vliegles is beschikbaar vanaf 45 minuten. Voor beginners adviseren we vlieglessen vanaf 90 minuten. Wanneer je naast vliegen met de lesdrone ook met je eigen drone wil leren vliegen adviseren een les van 120 minuten.

45 minuten € 119
60 minuten € 139
90 minuten € 179
120 minuten € 219   65% kiest dit
150 minuten € 259
180 minuten € 299

Examen voor vliegbewijs

Als je drone meer weegt dan 250 gram moet je een vliegbewijs hebben om te mogen vliegen. Deze vliegles bereid je voor op het examen. Wil je dit online examen er met korting bij bestellen? Alleen beschikbaar in het Nederlands.

Online examen A1/A3 € 99
Online examen A1/A2/A3 € 199

Weekendtoeslag

Wil je in het weekend of op een feestdag vliegen? De extra kosten hiervoor bedragen € 20.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Drone vliegles Almere is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 8 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Geschikt als voorbereiding voor de nieuwe drone regelgeving
  • Tijdens een vliegles kan er gewisseld worden van leerling, houd wel minimaal 45 minuten per leerling aan
  • De link naar het online examen is 1 maand geldig.
  • De vliegles is altijd een privéles, er zijn geen andere deelnemers bij
  • Huisdieren zijn niet toegestaan op de start- en landingsplaats
  • Er wordt niet gevlogen bij slecht zicht, sterke wind (hoger dan windkracht 4), kou of neerslag. In de winter geven we deze les helaas zelden
  • Bel op de dag van je les de locatie of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt het telefoonnummer bij je reservering
  • Deze les kan ook in het Engels worden gegeven. Het online examen is alleen beschikbaar in het Nederlands

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Drone vliegles in Almere? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?