Wat kost Cessna vliegles in Teuge?

De prijs voor Cessna vliegles in Teuge is vanaf € 159. Deze prijs is voor 20 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

De vliegles is beschikbaar vanaf 20 minuten, maar hoe langer hoe leuker natuurlijk! De gekozen tijd is de tijd in het toestel. De prijs is bij deze vliegles inclusief de passagiers.

20 minuten € 159   Meest gekozen
30 minuten € 219
45 minuten € 279
60 minuten € 329
75 minuten € 349
90 minuten € 399
120 minuten € 499

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Weekendtoeslag

Wil je in het weekend of op een feestdag vliegen? Dit kost € 15 extra.

Video opname

Wil je een film van de vlucht in full HD kwaliteit? Je krijgt de geheugenkaart (SD) direct mee naar huis. De prijs hiervan is € 25.

Wisselen van leerling

Wil je een tussenstop maken om van plek te wisselen met een passagier? Zo kunnen meerdere mensen zelf vliegen. Het wisselen van leerling kan vanaf 60 minuten vliegtijd (1x) of 90 minuten (2x). Alleen beschikbaar vanaf Teuge.

1x leerling wissel € 50
2x leerling wissel € 95

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Cessna vliegles Teuge is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 14 jaar. Er geldt een minimale lengte van 1,45 m. De deelnemer mag maximaal 2,05 m lang zijn. De leerling en passagiers mogen samen maximaal 240 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. De instructeur wordt hierin niet meegerekend. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • De Cessna is een vierpersoons toestel. Naast de leerling kan je dus één of twee passagiers meenemen
  • De prijzen zijn het totaal voor het vliegtuig, inclusief eventuele passagiers. Jullie zijn de enigen aan boord
  • De gekozen tijd is de tijd in het vliegtuig. Reken ongeveer 10 minuten voor theorie, voorbereiding en dergelijke
  • Er wordt alleen gevlogen bij daglicht, met voldoende zicht en als het niet te hard waait
  • Bel op de dag van je les de locatie of we veilig kunnen vliegen. Je ontvangt het telefoonnummer bij je reservering
  • De lessen worden gevlogen tussen 10.00 uur en 17.00 uur
  • Afhankelijk van de (weers)omstandigheden en drukte op het vliegveld kunnen afgesproken tijden wat uitlopen
  • De les kan ook in het Engels worden gegeven
  • Is de leerling jonger dan 14 jaar? Neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden
  • Voor cadeaubonnen verkocht voor 9 maart 2022 geldt een brandstoftoeslag in Teuge. Koop je nu je cadeaubon, dan is de brandstoftoeslag in de prijs verwerkt. De toeslag geldt alleen voor Teuge en is € 10 per vlieguur. Als je korter vliegt dan is het minder, dus bijvoorbeeld € 5 voor een half uur vliegen.

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Cessna vliegles in Teuge? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?