Wat kost Cessna 172 vliegsimulator Gouda in Gouda?

De prijs voor Cessna 172 vliegsimulator Gouda in Gouda is vanaf € 99. Deze prijs is voor 20 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Dit arrangement is standaard voor 20 minuten vliegtijd in de simulator. Wil je langer vliegen, kies dan een uitbreiding tot:

20 minuten € 99
30 minuten € 119
60 minuten € 149   Meest gekozen
90 minuten € 189

Avondtoeslag

Wil je 's avonds vliegen? De extra kosten hiervoor bedragen € 25.

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? Dit kost € 11 extra.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Cessna 172 vliegsimulator Gouda is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 8 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • in de cockpit is alleen plaats voor de leerling en de instructeur.
  • De gekozen tijd is de tijd in de simulator. Het theoriegedeelte komt daar altijd nog bij en duurt ongeveer 20 minuten
  • Foto- en filmopnames zijn toegestaan. Let wel op dat de simulator kantelt en draait, waardoor je videoapparatuur onverwacht kan gaan schuiven.
  • Deze les kan ook in het Engels worden gegeven
  • Het volgen van deze vliegles kan vanaf 8 jaar, maar we adviseren minimaal 12 jaar. Daaronder is het vaak lastig om over het paneel te kijken en is de les vaak te complex.

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Cessna 172 vliegsimulator Gouda in Gouda? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?