Wat kost Cessna 152 vliegsimulator in Nieuwerkerk?

De prijs voor Cessna 152 vliegsimulator in Nieuwerkerk is vanaf € 49. Deze prijs is voor 60 minuten. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je vliegen?

Deze vliegles is beschikbaar vanaf 60 minuten. Wil je langer vliegen, kies dan een uitbreiding tot:

60 minuten € 49   Meest gekozen
90 minuten € 69
120 minuten € 89

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Cessna 152 vliegsimulator is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 12 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • De gekozen tijd is de totale tijd van de vliegles, inclusief theoriedeel vooraf en in de simulator
  • Er kan een passagier meevliegen
  • Het is mogelijk om tijdens de vliegles te wisselen van leerling. Reken minimaal een half uur vliegles per persoon
  • Je mag zelf foto's of filmpjes maken
  • De ruimte is alleen toegankelijk met een trap
  • Deze les kan ook in het Engels worden gegeven

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Cessna 152 vliegsimulator in Nieuwerkerk? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?