Wat kost Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland in Zeeland?

De prijs voor Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland in Zeeland is vanaf € 289. Deze prijs is voor 1 persoon. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Aantal personen

De thrill ride heeft een vaste prijs per vlucht. Je kunt wel voor meerdere mensen tegelijk boeken.

1 persoon € 289   Meest gekozen

Cadeaupakketje

Wil je ons theorieboekje "Hoe vliegt een Vliegtuig" per post opgestuurd krijgen? De extra kosten hiervoor bedragen € 11.

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 16 jaar. De deelnemer mag maximaal 1,85 m lang zijn. De deelnemer mag maximaal 95 kg wegen, inclusief de eigen kleding en schoenen. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • Deze vlucht is in een tweepersoons toestel. Er kunnen naast jou en de piloot dus geen andere mensen mee
  • Je mag niet zelf filmen tijdens de vlucht
  • Op locatie wordt bepaald of de deelnemer voorin of achterin het vliegtuig zit
  • Onder de 18 jaar is schriftelijke toestemming van één van de ouders nodig
  • Er worden geen rookpotten gebruikt tijdens de vlucht

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Aerobatics zweefvliegtuig Zeeland in Zeeland? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?