Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Over deze zoekopdracht

We hebben voor je gezocht naar vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen in een straal van vijftig kilometer rondom Rijswijk. Rijswijk zelf ligt in Zuid-Holland, Nederland en heeft ongeveer 47.300 inwoners.

In het zoekgebied vallen onder meer de plaatsen Amsterdam, Rotterdam, The Hague, Haarlem, Zaanstad, Hoofddorp, Leiden, Dordrecht, Zoetermeer, Delft, Amsterdam-Zuidoost, Amstelveen, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Gouda, Zaandam, Alphen aan den Rijn, Velsen-Zuid, Capelle aan den IJssel, Oosterhout, Woerden, Rijswijk, Zwijndrecht en Ridderkerk. Dit zijn de vijf­en­twintig grootste plaatsen in de omgeving van Rijswijk, gesorteerd van meeste naar minste inwoners.

Al deze plaatsen liggen in Nederland.

We hebben in totaal 9 vlieglessen, tandemsprongen en andere belevenissen kunnen vinden in het zoekgebied. Je vindt ze allemaal op deze pagina. De goedkoopste belevenis op deze pagina van de zoekresultaten is Cadeaubon met bedrag voor een bedrag van € 20. De meest gekochte belevenis op deze pagina is Boeing 737 simulator Schiphol .

Wil je meer zoekresultaten, kijk dan even bij het overzicht van alle Vlieglessen en parachutesprongen.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?