Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Over deze zoekopdracht

We hebben voor je gezocht naar vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen in een straal van vijftig kilometer rondom Eindhoven. Eindhoven zelf ligt in Noord-Brabant, Nederland en heeft ongeveer 209.600 inwoners.

In het zoekgebied vallen onder meer de plaatsen Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Venlo, Oss, Helmond, Oosterhout, Kleve, Weert, Sittard, Waalwijk, Roermond, Turnhout, Heinsberg, Beringen, Tiel, Venray, Gorinchem, Geel, Uden, Goch, Wijchen en Mol. Dit zijn de vijf­en­twintig grootste plaatsen in de omgeving van Eindhoven, gesorteerd van meeste naar minste inwoners.

De grootste plaatsen uit dit rijtje die in Nederland liggen zijn Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Venlo, Oss, Helmond, Oosterhout, Weert, Sittard, Waalwijk, Roermond, Tiel, Venray, Gorinchem, Uden en Wijchen. De plaatsen Kleef, Heinsberg en Goch liggen in Duitsland. De plaatsen Turnhout, Beringen, Geel en Mol liggen in België.

We hebben in totaal 5 vlieglessen, tandemsprongen en andere belevenissen kunnen vinden in het zoekgebied. Je vindt ze allemaal op deze pagina. De goedkoopste belevenis op deze pagina van de zoekresultaten is Zweefvliegen sleepstart voor een bedrag van € 89. De meest gekochte belevenis op deze pagina is F16 simulator Boxmeer.

Wil je meer zoekresultaten, kijk dan even bij het overzicht van alle Vlieglessen en parachutesprongen.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?