Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Over deze zoekopdracht

We hebben voor je gezocht naar vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen in een straal van vijftig kilometer rondom De Koog. De Koog zelf ligt in Noord-Holland, Nederland en heeft ongeveer 1.000 inwoners.

In het zoekgebied vallen onder meer de plaatsen Den Helder, Heerhugowaard, Medemblik, Enkhuizen, Harlingen, Harenkarspel, Opmeer, Den Burg, Zuid-Scharwoude, Sint Pancras, Schagen, Broek op Langedijk, Obdam, Noord-Scharwoude, Hippolytushoef, Workum, Hoogwoud, Winkel, Breezand, Makkum, Wieringerwerf, Oudkarspel, Middenmeer, Nieuwe-Niedorp en Koudum. Dit zijn de vijf­en­twintig grootste plaatsen in de omgeving van De Koog, gesorteerd van meeste naar minste inwoners.

Al deze plaatsen liggen in Nederland.

We hebben in totaal 4 vlieglessen, tandemsprongen en andere belevenissen kunnen vinden in het zoekgebied. Je vindt ze allemaal op deze pagina. De goedkoopste belevenis op deze pagina van de zoekresultaten is Parachutespringen Texel voor een bedrag van € 199. De meest gekochte belevenis op deze pagina is Cessna vliegles Den Helder.

Wil je meer zoekresultaten, kijk dan even bij het overzicht van alle Vlieglessen en parachutesprongen.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?