Reviews Zweefvliegen Terlet

4,8

van 5

68 reviews

4,8 van 5

68 reviews

5 sterren
62
4 sterren
3
3 sterren
1
2 sterren
1
1 ster
1
Gemma de Vries
Zevenaar

· Oktober 2023

Het was een geweldige ervaring had geluk dat we lucht in konden. . De piloot Ludo gaf perfecte uitleg en stelde je zo echt gerust. Was toch wel wat spannend, de 1e keer,alles ging heel relaxt. Het was heel helder en daardoor een goed zicht dat was fantastisch ook hier weer uitleg over de hoogte die we vlogen en de thermiek.
Al met aleen hele belevenis.
Na afloop samen het vliegtuig aan de kant gezet en nog even nagepraat over de beleving en de sport op zich.alle lof voor de piloot en het hele team vrijwilligers die dit mogelijk maken

  • De gastvrije manier van ontvangst en de gehele uitleg waardoor je vanaf minuut een kon genieten van de ervaring om zo milieuvriendelijk te kunnen vliegen
  • Geen idee
Karl Heinz
Culemborg

· Oktober 2023

Mooie ervaring om ca 20’ als een vogel in de lucht te zweven vanaf 500m hoogte naar beneden. Goed verzorgd.

  • Goed opgevangen. Fijne uitleg voor en tijdens de vlucht.
Francesc Martin
Vught

· Oktober 2023

Just amazing! Two rides on my first time and I intend to sign up as a member!

  • The patience of the pilots, the way they explain things and the flight itself
  • Too short!!!!!
Annelies Mosch
Arnhem

· Oktober 2023

Het zweefvliegen was een verrassing voor de verjaardag van mijn man. hij vond het fantastisch!

  • Met de lier ging hij razendsnel omhoog, erg vriendelijke instructeurs. Ondanks het bewolkte weer en weinig thermiek toch 2 keer een vlucht kunnen doen.
  • Geen
Sam
Amsterdam

· Oktober 2023

Vriendelijke mensen en een geweldige ervaring.

  • Veiligheid voorop! Goede uitleg.
Irene
's-Gravenhage

· Oktober 2023

TOP!

  • De hele ervaring vanaf opstijgen, rondcirkelen tot dalen.
  • Duur van de vlucht, te kort!
Hans Handgraaf
Alphen aan den Rijn

· September 2023

In een woord geweldig. Kan het iedereen aanraden

  • Leuke enthousiaste mensen, goed georganiseerd en een fantastische belevenis
  • Geen
Jos Wopereis
Westervoort

· September 2023

Het was een belevenis om nooit meer te vergeten

  • Goede uitleg voor we naar boven gingen
  • Aan geven dat de mensen die mee komen ook mee kunnen naar het startveld
Hugo
Driehuis NH

· September 2023

Heel erg leuk! Ik had een erg aardige piloot, die een prachtige thermiekbel voor me opzocht zodat we langer dan normaal konden blijven zweven.

  • De start was spannend. Erg leuk was dat we met onze auto naar de startplaats mochten komen. zodat mijn vrouw van dichtbij alles kon meemaken.
  • Geen
Hessel Yntema
Tzum

· September 2023

In 1 woord geweldig

  • Het uitzicht was prachtig
Jan Stobbe
Almere

· September 2023

Het is een bijzondere ervaring geweest. De hele gang van zaken was prima geregeld. Het zweefvliegen was super! Mijn piloot heeft veel verteld over het zweefvliegen en mij heel enthousiast gemaakt. Dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.

  • De sensatie van de lierstart, het stijgen en het loskoppelen van de kabel. Het zweven en dan met name het in een thermiekkolom omhoog gaan.
  • Een camera in de cabine die het hele avontuur filmt als de deelnemer dat wil. Ik had wel mijn smartphone bij me, maar ik wilde niets missen doordat ik bezig was met mijn telefoon.
Marc
Amsterdam

· September 2023

In een woord geweldig!

  • De voorbereiding, klimmen naar 700 mtr door gebruik te maken van thermiek en de vlucht zelf. En de uitbreide uitleg bij de verschillende stappen van de instructeur.
  • Niets
Duke Assink
Overloon

· September 2023

Ik vond het echt heel leuk. Ik wil als ik oud genoeg ben ook gaan zweefvliegen. Daar ga ik voor sparen.

  • Dat je binnen drie seconden aan de honderd zit, even snel als een Tesla. En dat de meneer die mee vliegt er een hoop vanaf wist.
  • Niets
J.Martens
Tiel

· September 2023

Kort

  • Instructeurs door hun empathie
  • Wanneer het weer startjes van nog geen 5 minuten inhoudt, uitstel. Later op de dag was er wel thermiek afleidende aan de hand van de wolken.
Marlous ten Cate
Emmen

· September 2023

Geweldig!!

  • Goede uitleg voor en tijdens de vlucht
  • Het was helaas erg kort, maar ik snap dat niemand daar wat aan kan doen.
Ed en Bianca Odijk
Zoeterwoude

· Augustus 2023

Wij vonden het fantastisch! Wij waren aangenaam verrast.
Goede uitleg. Ook tijdens het vliegen.

  • Het hele gebeuren rond om de vlucht. Met name het stijgen.
  • Alles was duidelijk.
Gertie van Vemde
Apeldoorn

· Augustus 2023

Ik werd keurig op tijd gehaald en begeleid naar het veld waar ik uitleg kreeg over verschillende zaken waaronder hoe te gedragen in de zwever. leuke instructeur die zelf ook genoot en dat plezier meegaf in de vlucht. erg genoten van het fantastische uitzicht. weer veilig geland en een aanrader voor degenen die het nooit hebben gedaan.

  • Ik rij motor dus hou van snelheid dus gaaf de snelheid waarmee de zwever aan een kabel naar hoogte werd gebracht.
  • Geen. Behalve dat foto uploaden niet lukt niet dus deze stuur ik apart per mail
Eveline van Vliegles.nl:
Zo te zien is het helemaal gelukt met de foto. Fijn om te horen dat jullie een geslaagde dag gehad hebben!
Dieny weppelink
Beekbergen

· Augustus 2023

Ik vond het een hele beleving,
het was spannend en super gaaf .toen wij de lucht ingingen met die snelheid dat verwacht je niet en zo hoog en gelijk al op hoogte .en wat een uitzicht ,top.
de piloot Ludo heeft zijn best gedaan om ons een mooie vlucht te geven die wij niet snel weer zullen vergeten.

  • Het kots zakje ,deze was nog net even nodig ,
  • Zorgen dat er een paar 2-4 stoelen staan voor de bezoekers zodat deze ook kunnen zitten als ze moeten wachten,
Sander
Bemmel

· Augustus 2023

Enorm leuke ervaring. Zelf heb ik al wel een keer in een Cessna gevlogen, maar een zweefvliegtuig is toch een totaal andere beleving. Ook werd er een tweede start gemaakt na een hele korte vlucht zonder thermiek. De twee vlucht was een stuk langer en hier zijn we tot 1 km hoogte gegaan met behulp van de thermiek.

  • Twee starts, lange vlucht, aardige en zeer ervaren piloot, prachtig uitzicht, zelf kleine bochtjes mogen draaien.
  • Redelijk chaotisch tijdens opstarten, af en toe geen mensen die bij de lier stonden
M Mason
Nunspeet

· Augustus 2023

A fantastic experience with a very good pilot who explained everything very clearly

  • The weather, the pilot, the great flight and the wonderful views.
  • No minus points.
Jeroen en Bettina
Tiel

· Juni 2023

Unieke ervaring, grensverleggend, vriendelijke mensen, echt een aanrader

  • Het vliegen zelf is super gaaf en het vertrouwen wat de mensen geven.
Veld

· Juni 2023

Geweldig leuke ervaring. Genoten van de mooie vlucht met zeer ervaren piloot!

  • Goede termiek, mooie lange vlucht gemaakt. Complimenten voor ervaren piloot! Duidelijke en rustige uitleg.
  • Geen
Albert Weerwag
Rozenburg

· Juni 2023

Super ervaring, zweefvliegen op Terlet. Leuke ontvangst, duidelijke instructie, goede vluchten gehad.

  • Duidelijke instructies, vlotte afhandeling, veilig de lucht in, en redelijk lange vlucht gehad.
Marco
Arnhem

· Juni 2023

Top. Goed geregeld, we hadden wel geluk met het weer. Lange vlucht, goede toelichting tijdens de vlucht.

  • Uitleg, afspraak goed geregeld, mooie vlucht.
Nelly
Lemmer

· Juni 2023

Heel bijzonder. En geluk met de weersomstandigheden. Mooie vlucht en goede uitleg

Marcel van Zuijlen
Delft

· Juni 2023

Fantastische ervaring!
Wij waren erg verlaat door een brandende auto op de A12. De instucteur was gelukkig erg flexibel!

  • Veel informatie gedeeld door instructeur wn hij beantwoorde alle vragen geduldig.
    Prachtig uitzicht op de omgeving.
  • Geen
Niels

· Juni 2023

Super tof!

  • Ontzettend mooi uitzicht! Leuke, gezellige piloten.
  • Wachttijden waren wat lang, we stonden om 3 uur in gepland en waren een uur later pas aan de beurt.
Wim Nijland
Nijkerkerveen

· Juni 2023

Ik vond het een hele beleving; prachtig uitzicht vanaf 480m hoogte!

  • De start en de landing zijn wel spannende onderdelen.
  • N.v.t.
Thea
ARNHEM

· Juni 2023

Het was een geweldige ervaring. De vliegers hulp en personen van de vliegclub waren ontzettend vriendelijk. Het was een plezier om daar aanwezig te zijn.

  • Omdat de eerste keer de tijd tekort was dat ik in de lucht was mocht ik een tweede keer omhoog. Heel erg blij mee
  • Wat mij betreft geen min punten.
Evelyn
Gouda

· Juni 2023

Voor mij "once in a liftetime"
veel turbulentie, eigenlijk alleen maar rondjes gedraaid op zoek naar thermiek

  • De landing :)
  • Uitleg hoe enorm snel en met hoeveel kracht je omhoog gaat, in 4 sec 100 km per uur en in de lucht is heel heftig als je dit nooit hebt gedaan
Coos Ribbink
Apeldoorn

· Juni 2023

Was een hele mooi ervaring. Vriendelijke vliegclub.
Ik ben zeer tevreden.

  • Genoeglijk ende zeer is goed.
Eelco
Arnhem

· Mei 2023

Geldige ervaring! zeer enthousiaste piloot

Dennis
Schijndel

· April 2023

Het is een leuke nieuwe ervaring

  • Super leuke piloot met een goeie babbel en veel vliegervaring...
  • Jammer dat er iets te weinig thermiek was en de 1ste en 3de vlucht kort was
Anoniem
Utrecht

· April 2023

Wat een heerlijke middag! Het is alleen al leuk om te kijken naar alle vliegtuigjes die de lucht in gaan en weer landen. De vlucht zelf was gaaf. Het is een fijne relaxte plek waar de mensen je graag van alles vertellen, zowel op de grond als in de lucht.

  • Relaxte club mensen, het gaat er super gecontroleerd (veilig) aan toe, gezellige praatjes en mijn vriendin mocht mee naar het vliegveld om te kijken.
  • Vooraf even spannend of het door gaat of niet. Is afhankelijk van het weer.
Yvo
Wageningen

· April 2023

Heel leuk!

  • Fijne sfeer, goede ontvangst en goede uitleg!
Robbert
Amersfoort

· April 2023

Erg leuke ervaring

  • Leuke instructeur, goede uitleg en top ervaring!
  • Het weer zou beter kunnen......probeer een zonnige dag te kiezen. Dit geeft meer thermiek en een langere vlucht.
Andre Schrijver
Aalten

· April 2023

Geweldig

  • Pracht weer, mooi uitzicht, geweldige piloot (Eddy) was een top dag.
  • Geen
Michiel Wilhelm
Oosterbeek

· April 2023

Het was erg leuk, goede sfeer, leuke piloot die veel vertelde. mooie ervaring.

  • Opstijgen
Monique Merk
Wolfheze

· Oktober 2022

Het was gewelidg! Jammer dat we niet zo lang konden vliegen, maar toch een geweldige ervaring!

  • Ontvangst was super! Leuke gedreven mensen. Goede uitleg gekregen!
  • Niets, ga zo door!
Gea romate
Nijverdal

· Oktober 2022

Ik gaf het cadeau en het is als zeer leuk ervaren

  • Afgehaald op afgesproken tijd. De vlucht duurde ruim 20 minuten, goede uitleg.
Matthijs
Maassluis

· Oktober 2022

Onwijs gave ervaring om zonder motor eindeloos in de lucht te zweven, en zelf te ervaren hoe luchtstromen/thermiek werken. Heel fascinerend!

  • Op de eerste vlucht kwamen we onvoldoende in een thermiekbel terecht, waardoor deze relatief kort duurde. De instructeur bood uit zichzelf een herkansing aan, waarin het vervolgens wél lukte. Heb ik erg gewaardeerd!
Margot
Groningen

· Oktober 2022

Supergaaf, wat ‘n belevenis!

  • Mooi om de rivier te zien, en de bossen. Fijne piloot: aardig, rustig, bekwaam. Er lichtten rode lampjes op & er gingen alarmpjes af, hij loste het kalm op.
  • Het was wel erg kort: nog geen 6 minuten. Dat was jammer. En het zou handig zijn als jullie duidelijk maken dat je lang & ook ver weg bent van de Thermiekbel en de mensen op het terras niet zien wie waar wanneer start.
Rogier
Klarenbeek

· Oktober 2022

Geweldig! Leuke vluchten gehad samen met instructeur Rick!

  • Stijgen en landen!
  • Telefoonnummer werkt niet
Philip van Loenen
Almere

· Oktober 2022

Een geweldige ervaring om mee te maken..

  • Zelfs mijn kleinzoon mocht in de cockpit zitten bij de start plaats
  • Minpunten heb ik niet
Gert-Jan
Rozendaal

· Oktober 2022

Zweefvliegen is echt een leuke ervaring

  • Goed geregeld op Terlet in een gemoedelijke sfeer.
  • Meer dagen om te kunnen reserveren zou fijn zijn.
Auke Gerritsen
Wijhe

· September 2022

Fantastisch

  • Dat in een termiek komt en dan steeds hoger wordt opgetild.
  • Geen
Marc van den broek
Terheijden

· September 2022

Erg genoten en een hele mooie vlucht gehad met een prima piloot.

  • Super locatie
Angelique
Westervoort

· September 2022

Ik heb dit als cadeau gekregen voor mijn 50e verjaardag. Het was een hele ervaring maar super gaaf om te doen. Piloot was een ervaren en vriendelijke man met goede uitleg.

  • Het uitzicht natuurlijk maar ook boven een grote roofvogel vliegen die in de zelfde thermiek stroom zit en rondjes met je meedraait.
  • Zou het niet weten
Martijn van Leeuwen
Groessen

· September 2022

Geweldig! Ik had het geluk dat ik nog een keer mocht, omdat we de eerste keer na een paar minuten moesten landen. De tweede keer was geweldig. Ik heb echt genoten.

  • Ik had het geluk om met Ludo mee te mogen vliegen. Ik vond dit erg prettig en gezellig. Zeker gezien zijn kennis, zijn antwoorden op (al) mijn vragen en zijn verdere duidelijke uitleg, was het een ontzettende leuke ervaring. Dank!
  • Niets. Prima geregeld allemaal.
Marcel
Krimpen aan de Lek

· Juni 2022

Het vliegen was geweldig.

  • Goed weer vriendelijk en rustig personeel.
  • Tel nummer dat we moesten bellen was niet bereikbaar. Programma liep uit maar werden wij verder door niemand op de hoogte gebracht. Communicatie kan beter…
Laura van Vliegles.nl:
Bedankt voor je feedback. We nemen even persoonlijk contact met je op.
Ellen
Amstelveen

· September 2022

Heel erg leuk!!

  • Goed restaurant. Aardige piloten. Relaxte sfeer.
  • Kaart restaurant mag aangevuld met wat eenvoudige dingen.
Monique
Doetinchem

· Augustus 2022

Super leuk om een keertje tedoen. Instructeur nam de tijd om alles uitte leggen zowel op de grond als in de lucht.

  • Langere tijd in de lucht kunnen zweven.
    Instructeur met veel ervaring dus duidelijke instructies en uitleg.
  • Kan niets bedenken
Bas Oosthoek
Leiden

· Juni 2022

Fantastische ervaring. Begeleidt door een zeer ervaren en toegewijde vliegenier (Gijs) een heel prettige introductie met het zweefvliegen gehad. Veel informatie opgedaan en uitermate genoten van het gevoel van vrijheid en ruimte dat zweefvliegen geeft. Dank daarvoor.

  • Ontspannen sfeer. Prettige begeleiding. Aandacht voor de persoon.
  • Geen.
Frank Stuiver
Arnhem

· Juni 2022

Het was super leuk!

  • Ontvangst was goed en de mensen waren zeer vriendelijk, relax en alles werd supergoed uitgelegd.
  • Geen
Dennis
Veenendaal

· Juni 2022

Erg leuk om te ervaren. Goede instucteur die ook meer informatie kan geven m.b.t. het vliegtuig en de techniek van het vliegen.

  • Totaal pakket van vliegen en info. Duur van de rit was ook goed.
  • Geen
Jaap Nieuwenhuis
Wapenveld

· Juni 2022

Vandaag met een ervaren zweefvlieger een start mogen mee maken. Omdat tijdens de eerste start de piloot gevraagd werd om de brandweer naar de juiste plek ven een heide brand te dirigeren en wij daardoor we ook redelijk snel weer geland waren , zij hij direct; maar je gaat nog een keer mee. Dit was natuurlijk super. Tijdens de tweede vlucht ook een thermiek bel gevonden waardoor we naar ruim 800 stegen. Wat een prachtige ervaring om dit mee te mogen maken.

  • Een zeer ervaren piloot, die je alles goed uitlegt, en ook tijdens het vliegen je vragen beantwoord en aan geeft wat er allemaal te zien is
Marco van Lent
Rosmalen

· Juni 2022

Erg leuk, hoewel er behoorlijk wat wind stond waardoor de vlucht niet heel gladjes verliep. Maar het uitzicht was geweldig

  • Uitzicht+uitleg vooraf en tijdens de vlucht
  • Enig inzicht over het tijdsverloop, maar ik begrijp dat dit moeilijk is
Jennifer Jaspers
Arnhem

· Juni 2022

Het was geweldig om een keer zo mee te maken. Jammer dat het wat kort was maaar dat smaakt naar meer.

  • Dw hele vlucht was geweldig. De mensen waren vriendelijke en de uitleg was duidelijk.
  • Geen
Corry Vriend
Apeldoorn

· Mei 2022

Geweldig

  • Het uitzicht zo hoog in de lucht
  • Werd een beetje misselijk en kon niet heel goed alles zien achter de piloot
Jeroen
Terborg

· Mei 2022

Super ervaring! Hele aardige instructeur die alles prima uitlegt! Leuke dag!

  • Aardige mensen, duidelijke uitleg
  • Verzamelpunt was niet duidelijk aangegeven
Frank
Arnhem

· Mei 2022

Dit geweldige cadeau van mijn vriendin gekregen. De weersomstandigheden waren perfect. Een ervaring om niet snel te vergeten.

  • De hele ambiance, aardige mensen en de goede uitleg van de vlieger.
  • Geen.
Fred
Den Haag

· Mei 2022

Het is een fantastische ervaring. Een leuk stel instructeurs vangen je op en geven uitleg voor en tijdens de vlucht.

  • Bijzondere ervaring. Leuke instructeurs, mooie vlucht met veel uitleg
Rob

· Mei 2022

Fantastisch

  • Geweldige mensen, aardig, kundig en enthousiast.
  • Geen
Elianne
Krimpen aan den IJssel

· Mei 2022

Het was een geweldige ervaring om nooit te vergeten!! Er was veel thermiek, waardoor we lang en hoog in de lucht bleven. En prachtig uitzicht!

  • Het personeel was super vriendelijk. Alles was goed en zorgvuldig geregeld. Ook werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Voor vragen kon je bij iedereen terecht.
  • De turbulentie was wat minder... Hierdoor werd ik wat misselijk haha. Maarja daar kon de piloot niks aan doen ;)
Jaap Theunissen
Capelle aan den IJssel

· Mei 2022

Was mijn eerste zweefvliegervaring. Ik had de vlucht voor mijn 70e verjaardag gekregen van mijn kinderen (omdat ik regelmatig droom dat ik uit mezelf kan vliegen). Het even moeten wachten totdat ik aan de beurt was, was geen straf blijft telkens weer indrukwekkend zo'n kist met kracht de lucht in getrokken te zien worden! Ik had het geluk al snel in een thermiekbel terecht te komen, waardoor we tot bijna 1000 meter konden stijgen en zo'n 20 minuten in de lucht zijn gebleven. Geweldig, wat een ervaring. Dank aan de DDI!

  • Uiteraard de start, hoewel de linker vleugel al in een thermiekbel terecht kwam, nog voordat de kabel ontkoppeld werd, waardoor de DDI de kabel snel voortijdig zelf los moet gooien. Een spannend moment!
    Ook de bereikte hoogte van 1000 meter was uiteraard letterlijk een hoogtepunt van de vlucht!
  • Geen idee. Dat de start niet precies om in mijn geval 16:00 uur kon plaatsvinden is onvermijdelijk en als gezegd geen probleem.
Saskia Breedveld
Doorn

· Mei 2022

Geweldig leuke ervaring. Alles prima geregeld, fijne mensen en een hele mooie vlucht gemaakt.

  • De uitleg tijdens het vliegen, het overall enthousiasme.
  • Geen
Marlou
Ede

· Mei 2022

Het was een prachtige ervaring. Duidelijke uitleg over hoe alles werkt en een prachtige vlucht gemaakt met een ervaren piloot.

  • Goede communicatie
  • Niks

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?