Beoordelingen Boeing 737 static

4,8
van 5
21 beoordelingen

4,8 van 5

21 beoordelingen
5 sterren
17
4 sterren
4
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Paul (55)
uit Alphen aan den Rijn

· September 2020 · Den Haag

Erg leuk om te doen.

Mooie Sim met erg mooi beeld.
Gastvrij, goede briefing

Locatie op industrieterrein, al hoewel natuurlijk wel op voormalig luchthavengrond.

Nuttig


C.Th.J Vrijvogel (72)
uit Amsterdam

· September 2020 · Schiphol

In een woord geweldig, voor herhaling vatbaar.

Om eens in een echte 737 te vliegen, mijn vrouw had voor mijn verjaardag dit evenement geboekt van 1 1/2 uur en dat kun je helemaal benutten,een hartstikke leuk uitje.

Geen.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Ed vd Hoek (57)
uit Spijkenisse

· September 2020 · Schiphol

Geweldig

Leuke ontvangst door een ervaren instructeur die je alles uitlegde. De simulator zelf beweegt niet mee maar is zeer realistisch. Leuke er van is dat we de eerste vlucht vanaf Eindhoven richting Rotterdam Airport vligen en over mijn woonplaats Spijkenisse vlogen, het was ook net echt!! Ik ga zeker nog een keer want het was geweldig

Enige minpuntje was. dat de simulator niet met de bewegingen of turbulentie meebewoog maar dat ben je snel vergeten. Zeer aardige ervaren instructeur en hele hoede tekst en uitleg gaf hij. Zeer de moeite waard om nog een keer te gaan!

Nuttig


Albert (62)
uit Nieuwkoop

· September 2020 · Schiphol

Super leuk om dit eens te ervaren. Ik heb vroeger ca 12 jaar zelf gevlogen op eenmotorige vliegtuigen (Piper Warrior), maar dit is geweldig.
Opstijgen en en weer landen in Nieuw Zeeland Quinstown was een hele opgave, maar is gelukt. ILS Landingen op Schiphol waren leerzaam.

Goede enthousiaste instructie, alles kan.

Geen

Nuttig


Claes Louis (70)
uit Dessel , België

· Augustus 2020 · Schiphol

TOP!!!!!

Enorm leuke ervaring met heel sympathieke begeleider.

Zou er geen kunnen noemen.

Nuttig


Peter en Andrea (62)
uit Boxtel

· Augustus 2020 · Schiphol

Super leuke ervaring, heldere uitleg.

Leuke ontvangst door Rami en prima uitleg door Raul de instructeur. Mensen die echt met plezier hun job beleven.

Geen idee, houden zo .

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Jeroen van der Weerd (42)
uit Middenbeemster

· Augustus 2020 · Schiphol

Geweldige ervaring

Instructie, waarheidsgetrouw

Geen

Nuttig


Carlo Slag (49)
uit Almelo

· Augustus 2020 · Den Haag

Een unieke beleving en heel realistisch

Goede, vriendelijke instructeur die je allerlei cases liet uitvoeren

Locatie

Nuttig


Betsie du Plessis (49)
uit Heemstede

· Mei 2020 · Den Haag

Het was een cadeau voor mijn man. Hij vondt het geweldig!! De simulator is heel realistisch. Echt een aanrader!

Leuk en vriendelijke ontvangst, en een goede uitleg

Nuttig


Patricia (46)
uit Hellevoetsluis

· Maart 2020 · Den Haag

Het was een cadeau voor mijn man Alexander voor zijn 50e verjaardag. Hij vond het een geweldige ervaring. Ik zat erachter en het was echt heel leuk. Het lijkt levensecht allemaal. Zeer aardige rustige instructeur.
Aanrader !

Het lijkt alsof je echt vliegt, zijn over onze woonplaats 'gevlogen',
vriendelijke, lieve instructeur

Het gebouw/kantoor zelf straalt niets uit, nogal saai en gedateerd

Nuttig


J. (57)
uit De Kwakel

· Februari 2020 · Schiphol

Geweldig! Het was ontzettend gaaf om eens een Boeing te kunnen besturen in een simulator. De instructeur was erg vriendelijk en kundig.

Het lokatie (oude verkeerstoren Schiphol is zeker een pluspunt!

Wel jammer dat het restaurant eronder dicht was...

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Robert (33)
uit Berlicum

· Januari 2020 · Den Haag

Geweldig!

Goede uitleg en ultieme ervaring

Geen idee, naar mijn ervaring prima verzorgd

Nuttig


Remco (24)
uit Utrecht

· December 2019 · Den Haag

Goede en duidelijke begeleiding, heeft me veel geleerd en was een leuke ervaring!

Nuttig


Ton (54)
uit Driehuizen

· December 2019 · Den Haag

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gemoedelijk sfeer en leerzaam, fijne instructeur Peter.

Geen, ga zo door.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je superrrrrr goede review!

Nuttig


Jeroen (39)
uit Amersfoort

· November 2019 · Den Haag

Met een vriend voor het eerst in een echte simulator 'gevlogen' . Wel ervaring met een simpele PC vliegsimulator maar dit is echt fantastisch. Ook een leuke en kundige instructeur. Ik probeer zeker vaker te vliegen.

Mooie simulator en goede instructeur.

Geen

Nuttig


Alexander (38)
uit Zierikzee

· Oktober 2019 · Den Haag

Samen met mij broer een simflight kado gekregen. We hebben het allebei heel erg naar ons zin gehad. Een heel leuke ervaring om een keer gedaan te hebben. We hebben onze kinderen (6 en 4) ook meegenomen en zo mochten mee kijken in de cockpit. Niet alleen wij maar ook onze kleine mannen hebben een hele leuke middag gehad en op de koop toe nog een leuk presentje voor onze 'kleine piloten'.

Wordt uitgebreid de tijd genomen om je te informeren. Echt leuk om te doen!

Geen.

Nuttig


Tom (80)
uit Overveen

· Augustus 2019 · Schiphol

Het was de tweede maal dat we in de simulator konden vliegen. Raoul is een enthousiaste instructeur die de "oefeningen" aanpast aan het niveau van de cursist. Men beide kinderen hebben ook "gevlogen" en zijn zo enthousiast dat we in oktober met z'n drieën voor de derde maal terugkomen.

Het blijft een gigantisch leuke ervaring; ik kijk vaak naar echte cockpit filmpjes op Youtube en het is geweldig zelf te ervaren hoe het werkt.

Nee, die heb ik niet. Ga zo door.

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor de goede beoordeling. Erg leuk om te lezen, graag tot de volgende keer!

Nuttig


Karin (39)
uit Schiedam

· Juni 2019 · Den Haag

Ik heb de ervaring cadeau gegeven, en mijn vriend vond het geweldig!!

De tijd die de instructeur gaf een uitgebreid uitleg en zijn vriendelijkheid zijn echt plus punten.

Eigenlijk niets!!

Nuttig


Andras (45)
uit Berkel en Rodenrijs

· Mei 2019 · Den Haag

Bijzondere en realistische ervaring voor mijn zoon (12)

Nuttig


Ben (71)
uit Hoogvliet

· April 2019 · Schiphol

Het was een fantastische ervaring. Hadden een hele leuke instructeur. Heeft ons veel uitgelegd wat er in de cockpit gebeurt. En hebben nu ook gezien wat voor taken de piloten hebben. Het was echt onvergetelijk.

Het besturen van het vliegtuig. En ook de click die er was tussen de instructeur en ons.

Niets

Nuttig


Pesclevei (37)
uit Schiedam

· Februari 2019 · Den Haag

Warm welcome . friendly and professional atmosphere. It exceeded my expectations. I highly recommend

Professionalism, location, reception

Time spent too short

Joeri van Vliegles.nl:
Thank you very much for your good review! We look forward to seeing you again.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?