Beoordelingen Boeing 737 static

5,0
van 5
13 beoordelingen

5,0 van 5

13 beoordelingen
5 sterren
13
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Betsie du Plessis (49)
uit Heemstede

· Mei 2020 · Den Haag

Het was een cadeau voor mijn man. Hij vondt het geweldig!! De simulator is heel realistisch. Echt een aanrader!

Leuk en vriendelijke ontvangst, en een goede uitleg

Nuttig


Patricia (46)
uit Hellevoetsluis

· Maart 2020 · Den Haag

Het was een cadeau voor mijn man Alexander voor zijn 50e verjaardag. Hij vond het een geweldige ervaring. Ik zat erachter en het was echt heel leuk. Het lijkt levensecht allemaal. Zeer aardige rustige instructeur.
Aanrader !

Het lijkt alsof je echt vliegt, zijn over onze woonplaats 'gevlogen',
vriendelijke, lieve instructeur

Het gebouw/kantoor zelf straalt niets uit, nogal saai en gedateerd

Nuttig


J. (57)
uit De Kwakel

· Februari 2020 · Schiphol

Geweldig! Het was ontzettend gaaf om eens een Boeing te kunnen besturen in een simulator. De instructeur was erg vriendelijk en kundig.

Het lokatie (oude verkeerstoren Schiphol is zeker een pluspunt!

Wel jammer dat het restaurant eronder dicht was...

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Robert (33)
uit Berlicum

· Januari 2020 · Den Haag

Geweldig!

Goede uitleg en ultieme ervaring

Geen idee, naar mijn ervaring prima verzorgd

Nuttig


Remco (24)
uit Utrecht

· December 2019 · Den Haag

Goede en duidelijke begeleiding, heeft me veel geleerd en was een leuke ervaring!

Nuttig


Ton (54)
uit Driehuizen

· December 2019 · Den Haag

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gemoedelijk sfeer en leerzaam, fijne instructeur Peter.

Geen, ga zo door.

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je superrrrrr goede review!

Nuttig


Jeroen (39)
uit Amersfoort

· November 2019 · Den Haag

Met een vriend voor het eerst in een echte simulator 'gevlogen' . Wel ervaring met een simpele PC vliegsimulator maar dit is echt fantastisch. Ook een leuke en kundige instructeur. Ik probeer zeker vaker te vliegen.

Mooie simulator en goede instructeur.

Geen

Nuttig


Alexander (38)
uit Zierikzee

· Oktober 2019 · Den Haag

Samen met mij broer een simflight kado gekregen. We hebben het allebei heel erg naar ons zin gehad. Een heel leuke ervaring om een keer gedaan te hebben. We hebben onze kinderen (6 en 4) ook meegenomen en zo mochten mee kijken in de cockpit. Niet alleen wij maar ook onze kleine mannen hebben een hele leuke middag gehad en op de koop toe nog een leuk presentje voor onze 'kleine piloten'.

Wordt uitgebreid de tijd genomen om je te informeren. Echt leuk om te doen!

Geen.

Nuttig


Tom (80)
uit Overveen

· Augustus 2019 · Schiphol

Het was de tweede maal dat we in de simulator konden vliegen. Raoul is een enthousiaste instructeur die de "oefeningen" aanpast aan het niveau van de cursist. Men beide kinderen hebben ook "gevlogen" en zijn zo enthousiast dat we in oktober met z'n drieën voor de derde maal terugkomen.

Het blijft een gigantisch leuke ervaring; ik kijk vaak naar echte cockpit filmpjes op Youtube en het is geweldig zelf te ervaren hoe het werkt.

Nee, die heb ik niet. Ga zo door.

Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor de goede beoordeling. Erg leuk om te lezen, graag tot de volgende keer!

Nuttig


Karin (39)
uit Schiedam

· Juni 2019 · Den Haag

Ik heb de ervaring cadeau gegeven, en mijn vriend vond het geweldig!!

De tijd die de instructeur gaf een uitgebreid uitleg en zijn vriendelijkheid zijn echt plus punten.

Eigenlijk niets!!

Nuttig


Andras (45)
uit Berkel en Rodenrijs

· Mei 2019 · Den Haag

Bijzondere en realistische ervaring voor mijn zoon (12)

Nuttig


Ben (71)
uit Hoogvliet

· April 2019 · Schiphol

Het was een fantastische ervaring. Hadden een hele leuke instructeur. Heeft ons veel uitgelegd wat er in de cockpit gebeurt. En hebben nu ook gezien wat voor taken de piloten hebben. Het was echt onvergetelijk.

Het besturen van het vliegtuig. En ook de click die er was tussen de instructeur en ons.

Niets

Nuttig


Pesclevei (37)
uit Schiedam

· Februari 2019 · Den Haag

Warm welcome . friendly and professional atmosphere. It exceeded my expectations. I highly recommend

Professionalism, location, reception

Time spent too short

Joeri van Vliegles.nl:
Thank you very much for your good review! We look forward to seeing you again.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?