Reviews Boeing 737 simulator Schiphol

4,9

van 5

37 reviews

4,9 van 5

37 reviews

5 sterren
34
4 sterren
3
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Bart Olofsen
Schiphol

· Juli 2024

Echt een super gave dag gehad met Edwin. Iemand uit de praktijk en super flexibel. Hij wilde ons echt een super leuke ervaring geven en zijn liefde voor het vak als piloot straalde er alle uren vanaf. Echt een topper.

  • Het praktisch ingesteld persoon die je kennis wilt laten maken met zijn liefde voor het vliegen.
  • Ik heb ze niet kunnen vinden.
Rickard Lidstrøm
Stavanger

· Juli 2024

Amazing learning opportunity for a medium plane nerd. Great instructions, and in no way judgemental service even if I came in thinking I had everything under control (4000 sim hours at home), and struggling with some details here and there. Perfect.

  • Everything.
  • Nothing. Maybe the graphics, but absolutely not a requirement.
Yousef van Doorn
Veenendaal

· Juli 2024

We hebben enorm gelachen

  • Aardige mensen
  • Het is geen 3D ervaring. De simulator beweegt niet.
Razvan

· Juni 2024

Very nice experience

Alexander
Amsterdam

· Mei 2024

This was my first experience flying a simulator and overall, it was very enjoyable. The instructor was an active KLM pilot, was pleasant to interact with, answered all my questions, and shared stories from his own flying experience.

However, there were a few issues.
1. The simulator had several glitches interrupting the session at different times. We had to reset it completely at one point, which took about ten minutes and interrupted the session.

2. The video recording experience was not great because it had to be turned on and off manually at different times rather than just recording the whole session from which the best moments can be cut out later.

3. But probably most importantly, I realized afterward that I knew quite a bit about planes and piloting. I was hoping for a more structured, realistic gate-to-gate flight experience, complete with starting the airplane, checklists, clearances, and learning standard cockpit procedures. Instead, the session was more suited to very inexperienced pilots and lacked a structured scenario. I now know to request such experience for my future bookings.

To address the last point for first-time visitors it would be helpful if the booking process highlighted the different experience formats available, from basic controls to a more comprehensive, realistic flight scenario. This would ensure that participants can choose an experience that best matches their knowledge and interests.

Ton
Amsterdam

· April 2024

Bijzondere ervaaring. Wat overweldigend zo in de cockpit te stappen ipv achter je pc flightsimulatie scherm. Looks en feel is totaal anders dan PC simmen. Misschien wel makkelijker...

  • Leuke instructeur. Mooie sim.
  • Tijd vliegt ook... Misschien iets meer procedures vliegen. Ik was af en toe het overzicht kwijt.
Sarai Stubbe
Hoensbroek

· April 2024

Onze kleinzoon heeft genoten en vond het super leuk

  • Het idee dat je een cockpit zit en zelf kan vliegen
Barbara Ulfman
Posterenk

· April 2024

De ontvangst was gastvrij en ontspannen. IJsbrand en ik hebben een hele leuke vliegles gehad. Het was leerzaam en tegelijk ontspannen.

  • Dan voelde perfect aan wat interessant voor ons was. Hij heeft veel nuttige informatie gedeeld en deed de vliegles professioneel.
  • Wij kunnen zo geen minpunten verzinnen, het was allemaal prima voor elkaar.
Marcel Peijnenburg
Oud-Beijerland

· April 2024

Fantastische en realistische ervaring, helemaal top.

  • Wat een gezellige Piloot, Jelle gezagvoerder bij TUI. Zeker een pluspunt
  • Geen idee
Sander
Zoetermeer

· April 2024

Erg leuke ervaring en komen zeker nog een keertje langs

Dick
Zutphen

· Februari 2024

Het was een geweldige ervaring en .........het smaakt naar meer!!!!

  • Vriendelijke en vaardige instructeurs
Leila
Netherlands

· Januari 2024

This was a gift for my husband and he was very much looking forward to it. The Pilot was so helpful and he even let me co-pilot with my partner istead of just waiting and watching. He took the time to explain eveything and answer the 100 questions we had. I totally reacommended

  • The place was a bit hard to find as there were constructions next to it. So recommend going earlier to make it on time!
Tianhui
Amsterdam

· Januari 2024

Thomas was very friendly, helpful, and encourage, everyone in the group had a great experience.

  • The cockpit was quite impressive, the instructor was awesome, the whole flying experience was super cool and fun!
Marcel van Helmond
Oosterhout

· Januari 2024

Bijzondere werkelijke ervaring!

  • Goed proberen te landen. Gevoel te krijgen over het vliegtuig.
  • Briefing vooraf ontbrak. Totaal onwetend een vliegtuig besturen valt niet mee.
Sabine Mommers
Tilburg

· November 2023

Het was een cadeau voor mijn man en hij vond het helemaal geweldig. Zo gaaf dat je een inkijkje in de cockpit hebt en dat je kunt ervaren hoe het is om met zo'n vliegtuig te kunnen vliegen. Een super gave ervaring.

  • Alles was helemaal top. Rens heeft alles goed en rustig uitgelegd.
  • De routebeschrijving zou beter kunnen omdat wij naar een doodlopend stuk werden genavigeerd. Verder geen minpunten
Gijs

· Oktober 2023

Perfecte simulator en enthousiaste instructeur. Ook mag je jou eigen keuze maken waar je vanaf of heen vliegt.

  • Helemaal top!
JAN
Urk

· Oktober 2023

Geweldig , een super ervaring , voor herhaling vatbaar ,we waren echte piloten

  • De ervaring, en het gevoel
  • Geen minpunten
Violette en Arno
Barendrecht

· Oktober 2023

Het was een geweldige ervaring! We hebben een super leuke dag gehad met instructeur piloot Dan, waarin de tijd voorbij vloog ;)
Een echte aanrader!

  • Instructeur en piloot Dan was erg enthousiast, geduldig en gezellig.
  • -
Sam Bulters
Amsterdam

· Oktober 2023

Het was een geweldige ervaring en heb enorm veel aan de les gehad. Vriendelijke instructeur en goede uitleg.

  • Gaaf
Koos van Sprundel
Wildervank

· September 2023

Interessant, leerzaam maar vooral erg leuk!!! Ik heb genoten en een goede indruk gekregen van het vliegen in een "echt" vliegtuig.

  • We hebben vooral veel approaches en landingen gedaan en ik heb daarbij "geleerd" hoe dat te doen ZONDER autopilot. Daarbij was ook de ontvangst zeer vriendelijk en ontspannen. Al met al zeker aan te bevelen!
  • Ik zou niet weten wat. Ik ben zeer tevreden en mijn complimenten aan de instructeur, Dan.
    PS. ik kan helaas geen foto meesturen. Het lukt me niet om deze te uploaden
Dennis
Sint annaparochie

· Augustus 2023

Geweldig! Super leuke ervaring!

  • Goede ervaring hoe het is om piloot te zijn.
  • -
Finn Kooij
Breukelen

· Augustus 2023

Super mooie ervaring. Goede inschatting van niveau waardoor ik voluit van de tijd gebruik kon maken. Met broer als co-piloot, daar had ik niet op gerekend.

  • Inschatting niveau.
Chris van Schaik
Rotterdam

· Juli 2023

Wat een gave ervaring !! We hadden een sessie geboekt op de oude simulator die halverwege helaas kapot ging. Wat is dit super opgelost !!!! Voor we thuis waren zat er al een uitnodiging in de mail voor een nieuwe sessie op de splinternieuwe simulator. Op een door ons gekozen tijstip. Super opgelost en geregeld

  • Een ervaring, begeleid door een ervaren piloot met een super uitleg. Echt een aanrader.
  • Geen
Jurgen
Alphen aan den Rijn

· Juli 2023

Zeer leuke en interessante ervaring! Relaxte en informele sfeer!

  • Zou het wel vaker willen doen!
Laurence
Loenen aan de vecht

· Juli 2023

Was echt een hele leuke ervaring, goede uitleg,

  • De Sim zelf was al geweldig en na een bepaalde tijd hem onder controle hebben is nog leuker
  • .
Wouter
Hardinxveld-Giessendam

· Juli 2023

Fantastisch, heb nog nooit zoiets mee gemaakt en ik wil later piloot worden en dit heeft zeker geholpen de instructeurs hadden goed geholpen en legden goed uit zeker een aanrader

  • Alles
  • Niks
Rob
Voorburg

· Juli 2023

Super!
Snelle en duidelijke communicatie bij reserveren. Ervaring sim echt realistisch en goede begeleiding.

  • Realistische cockpit, duidelijke en rustige uitleg
  • Geen
Bernard
Rotterdam

· Juli 2023

Geweldige tijd gehad. Onze zoon van 11 jaar een vliegles cadeau gedaan. Hij heeft de ambitie om piloot te worden en na deze dag is dat alleen nog maar sterker geworden.
Een hele leuke instructeur die op een super leuke en ontspannen manier mijn zoon instructies heeft gegeven en hem een onvergetelijke dag heeft bezorgd.

Instructeur paste zich continue aan op het kennisniveau van mijn zoon.
Door opstelling van instructeur was mijn zoon erg op zijn gemak en heeft hij heel veel geleerd.

Zeker een aanrader, kan mij ook voorstellen dat een professional hier ook veel kan leren en kennis en ervaring kan onderhouden of uitbouwen!

  • - instructeur die echt aansluiting zocht bij kennisniveau
  • - geen!
Anniek
Veldhoven

· Juli 2023

Het was ontzettend leuk! Helaas maar een uur geboekt waardoor het wat kort was, maar het was een erg leuke en leerzame dag.

  • Vlieginstructeur Daniël was erg aardig en wilde ons alles uitleggen. De simulator is erg mooi.
  • De go pro camera was stuk waardoor we foto’s kregen via telefoon Van vlieginstructeur. (Hij kan er niks aan doen en loste het op door zelf foto’s en video’s te maken wat erg aardig was.) :)
    Maar wel jammer want had er wel extra voor betaald.
Mickel
Wassenaar

· Mei 2023

Een bijzonder leuk verjaardagscadeau om eens wat te oefenen in een flight simulator, landen en starten is toch veel lastiger dan het lijkt.

  • Landen op het korte baantje van Rotterdam was wel spectaculair alsmede de goede begeleiding gedurende de gehele sessie.
  • Een helemaal bewegende simulator zou helemaal leuk zijn
Biemold
Emmen

· April 2023

Ik vlieg vaak als passagier.
Dit was voor mij zeer leerzaam.

  • Fijne uitleg
  • Niets
Leo Lima
Amsterdam

· Februari 2023

I could have spent my whole day there... just awesome!

  • Great instructor!
Beatrice Cadet
Amsterdam

· Januari 2023

Amazing!! Great experience with Matthijs. I learned a lot. Can't wait to book another session.

  • Explanations from the instructor.
  • None.
Laurens Doorn
Bloemendaal

· Januari 2023

We hebben een hele leuke en leerzame middag gehad. Het was erg leuk om alles wat ik al had geleerd via mijn flightsimulator thuis in een echte cockpit te kunnen toepassen. Ik heb het meest 'gevlogen' in een Airbus 320 en moest even wennen aan het sturen met een stuur in plaats van met een yoke.

  • Het was allemaal net echt en daardoor best spannend. Ik wil het zeker vaker gaan doen.
  • Eigenlijk niets, ik had geen minpunten.
Liesbeth
Amsterdam

· Januari 2023

Ik vond het super! Het was nog leuker dan ik vooraf gedacht had. Wat een realistisch beeld als je uit het raam kijkt. En je voelt trillingen als je landt!!

  • Je kan zelf kiezen op welke luchthaven je gaat opstijgen en landen. Je herkent het landschap dan! Mooi!
    Je zit in een echte cockpit van een Boeing. Wat veel knopjes en hendels!
  • Ik heb geen minpunten. Het was leuk, realistisch en goed uitgelegd door onze instructeur!
Tugba
Amsterdam

· November 2022

Top ervaring. Fijne, vriendelijke en vakbekwame instructeur!

  • - Simulatie zelf
    - De piloot/instructeur
  • Geen!
Ingrid van Leeuwen
Vleuten

· November 2022

We hebben een erg leuke en leerzame middag gehad! Eerst ontvangen met koffie/thee en de uitgebreide instructie gekregen. De uitleg was interessant en duidelijk. Daarna hebben we zelf opgestegen, gevlogen en geland met behulp van een goede instructeur. Een hele leuke ervaring. We gaan zeker nog een keer. Daarna hebben we ook de filmpjes ontvangen ( hadden we erbij geboekt), wat leuk is om terug te zien.

  • We hebben veel geleerd. Het is heel realistisch om zo te vliegen en alle handelingen te mogen doen. Het is een mooie ervaring en we zijn goed begeleid!
  • Geen minpunten

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?