Reviews Parachutespringen Breda

5,0

van 5

168 reviews

5,0 van 5

168 reviews

5 sterren
163
4 sterren
4
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
0
Ebi
Roosendaal

· Mei 2024

Snel, Vriendelijk, Super goede uitleg

  • De snelheid is snel
  • Alles is goed
Stefan
Zevenbergen

· Mei 2024

Waanzinnige ervaring die uitgevoerd wordt door zeer ervaren en vriendelijke mensen, aanrader!

Chantal
Stellendam

· Mei 2024

Vond het geweldig, aardig mensen die je alles uitleggen. Mijn tamdemmaster was Leon, een aardige en rustige man die je alles rustig uitleg. Ook als je boven in de lucht hangt.

  • Netjes alles uitgelegd en ze vragen steeds of alles goed gaat ivm zenuwen.
  • Heb ik niet, alles was super!
Bianca
Waalwijk

· April 2024

Superrrrrr

  • Goede begeleiding
  • Te snel om.
    Nee geen min punten
Francesc Martin
Vught

· Februari 2024

An amazing experience !!! Will do it again very soon!

  • Instructors are just amazing and professional!!!
  • Should have more people speaking English
Wannes
Minderhout

· Oktober 2023

Zeer fijne ervaring! Goed begeleid (thanks Danny!) en dan van boven naar beneden zoals het hoort :-)

  • Zeer fijne ervaring! Goed begeleid (thanks Danny!) en dan van boven naar beneden zoals het hoort :-)
Judith Koks
Veldhoven

· Oktober 2023

Onvergetelijk; wat een fantastische beleving.
Een langgekoesterde wens,, die is uitgekomen!
Ik kijk regelmatig het filmpje terug en beleef het weer helemaal

  • De vrije val was geweldig en daarna de parachute open en zweven door de lucht was fantastisch; de hele beleving was zo gaaf
  • Ik kan geen minpunten bedenken
Gabriel

· Oktober 2023

De laatste sprong met ondergaande zon! Prachtig

  • Fanny is een topper!
Monique Verhoeven
Geldrop

· Oktober 2023

Mijn zwager vond het top (zie foto), ikzelf heb doodsangsten uitgestaan maar ben toch trots dat ik het gedaan heb met hulp van de coaching van mijn tandemmaster Danny!

  • Zeer goede begeleiding en uitleg en materiaal.
  • Geen minpunten!
Marco Pietjouw
Breda

· Oktober 2023

Supper goed en gied begeleid door de instructeur en mooi op film gezet.

  • Goede begeleiding mooi weer(de laatste vlucht met zonsondergang).
  • Die zijn er niet
Tamara
Tilburg

· Oktober 2023

Geweldig, helaas de eerste keer wat langs me af gegleden allemaal door de spanning 😄

  • De sprong in het diepe
Dieneke
Etten-Leur

· September 2023

Goed geregeld en duidelijk uitleg wat er gaat gebeuren

  • Bijzondere ervaring.
  • Nvt
Kurt Van Dijck
Brecht

· September 2023

Fantastische beleving, goede organisatie ondanks de vertraging omwille van het weer. Zij doen alles om het toch door te laten gaan.

  • Goede communicatie al vanaf het begin van de reservering tot en met de landing
  • Geen
Shania van der zwan
Oudenhoorn

· Augustus 2023

Ik vond het super gaaf

  • Dat je op je 12 de al mag springen en iedereen super lief was voor me
Hans Jongenelis
Prinsenbeek

· Augustus 2023

Ik vond het machtig mooi, echt geweldig !!

  • Met het vliegtuig omhoog, de vrije val en daarna het laatste stuk met geopende parachute.... eigenlijk alles dus !!
  • Geen idee, ik heb geen minpunten kunnen constateren !
Sheila van Amstel
Eindhoven

· Augustus 2023

Het was een verrassing voor mijn man zijn 50ste verjaardag.
Hij heeft het als fantastisch ervaren!

  • Bijna alles
  • Waar jullie niks aan konden doen, het weer waardoor het wat langer duurde voordat jullie de lucht in gingen.
Berrie Snelders
Nijkerk

· Augustus 2023

Een geweldige ervaring!
Super gastvrij ontvangen
Heldere uitleg

  • Gastvrijheid
Wendie
Boxtel

· Augustus 2023

Een woord: GEWELDIG!

  • Positieve sfeer. Gezellig. Goede uitleg
  • Niks
Leonore
Etten- Leur

· Augustus 2023

Geweldige ervaring 😃
De gehele beleving gaat wel heel snel. Er staat; een 2 uur durende activiteit op de site maar dat hebben we niet gehaald.

  • Een fijne rustige energie van instructeur Erwin!
  • Iets meer tijd uittrekken voor de voorpret en napret.
Arian den Ottelander
Gorinchem

· Augustus 2023

Gaaf, beetje eng maar zeker de moeite waard

  • Vrije val
  • Niks alles was goed geregeld
Grzegorz Czogala
Merksplas, Belgium

· Juli 2023

Best experience ever! Definitely will be trying it again!

  • Great team of experienced people, a LOT of FUN!
  • Weather 🙃😄
Mike Broeders
Geertruidenberg

· Juli 2023

In 1 woord Fantastisch

  • Goede uitleg en begeleiding
  • Nee
Tim
Nootdorp

· Juni 2023

Gave ervaring

  • Goede begeleiding
  • Geen
Michael
Etten-Leur

· Juni 2023

Schitterend zou het iedereen aanbevelen.

Had een goede instructeur om de sprong samen mee te maken en was een leuke ervaring met zowel de camera man zowel met de instructeur bedankt beide. En zeker voor herhaling vatbaar.

  • Leuk vet en nice 😉
  • Geen idee vond het top
Miriam
Roosendaal

· Mei 2023

Super! Wat gaaf was dat!

  • Vriendelijk en duidelijke instructie
Sujit
Utrecht

· Mei 2023

Absolutely amazing!!!
It is out of the world experience. I would certainly visit again for my next jump!!

  • The Crew is very friendly and made me comfortable.
  • None
Lieke Visser
Oudenbosch

· Mei 2023

Heel gaaf vooral de vrije val

  • De instructeur was heel aardig.
  • Geen
Silke van der Veen
Tilburg

· Mei 2023

Super !!! Voor herhaling vatbaar.

  • De vrije val, ontzettend spannend. Begeleiding door de duosprong collega. Gewoon perfect,
  • Ik zie geen minpunten,
Kees
Roosendaal

· April 2023

Geweldig!
Een once in your lifetime ervaring!

  • De instructeur was heel relaxed.
    Jezelf terugzien op video, is ook heel gaaf!
Arthur
Roosendaal

· Januari 2023

Echt een hele leuke ervaring. Een aanrader.

  • Goede organisatie van aankomst tot vertrek. Mooi uitzicht gehad in de lucht.
  • Het was perfect.
Thierry van camp
Stwillebrord

· November 2022

Geweldig

  • Alles
  • Zou ik niet weten misschien een drankje na de vlucht
Tom Stad
Raamsdonksveer

· November 2022

Echt fantastisch. Een ervaring en gevoel dat je niet kunt uitleggen. Je moet dit gewoon zelf ervaren

  • Niks anders dan goeds
  • Betere uitleg voor de toeschouwers. Voorbeeld: welk moment vertrekken naar de landingsplaats.
Eva Swartelé
Breda

· Oktober 2022

Geweldige ervaring!!!!!
Voor herhaling vatbaar!

  • Vrije val en daarna daarna het zweven zelf!
    Heel vriendelijk en leuk team van instructeurs
  • Niks
Arjan
Zaltbommel

· Oktober 2022

Super gaaf!!!

  • Vriendelijk, goed georganiseerd, je krijgt een deftige uitleg op de grond en alles werd nog eens herhaald in het toestel.
Emmeline
Woudrichem

· September 2022

In één woord GEWELDIG! Een gevoel en avontuur om nooit meer te vergeten!

  • De hele ervaring is zo uniek!
  • Dat het verslavend werkt. Ik wil zo graag nog een keer!
Gerrit van Heeswijk
Goirle

· September 2022

Zeer leuke ervaring: fijne vlucht voor de sprong met uitzicht op het kleiner wordende Brabantse landschap. Mooie sprong ervaring o.l.v. mijn springbuddy Erwin uit Friesland. Zeer snelle vrije val gevolgd door heerlijke vlucht waarin tijd was om rond te kijken en zaken te herkennen op de grond.

  • Alles vanaf het begin tot het eind!!
  • Als jullie het weten weet ik het ook. Ik weet niks.
Remi vd heijden
Breda

· September 2022

Helemaal super gaaf

  • Instructeur super
Fleur
Breda

· September 2022

Het was super vet!! Echt een super ervaring

  • Goede uitleg en de man die achter je zat is super aardig en laat dingen zien in de lucht
  • Geen minpunten
Jean-Pierre
Veenendaal

· September 2022

Nog nooit zoveel adrenaline door mijn gevoeld, wat een fantastische ervaring!

  • De adrenaline boost, het uitzicht, de snelheid, alles!
  • Goedkoper maken ;))
Frankvanostade
Best

· Augustus 2022

Echt super gaaf, goede en vriendelijke ontvangst. Leuke instructeurs die je op je gemak laten voelen. Waardoor er bij mij geen last van spanning was. Heb heel lang tegen het springen opgekeken maar achteraf heb ik er spijt van dat ik er zo lang mee heb gewacht. Is echt voor herhaling vatbaar.

  • De hele ervaring, van het ontvangst, de vlucht, de sprong. Maar zeker de mensen die je begeleiden echt een top dag
  • Nvt
Tamara van Dijck- de Wit
Nieuw- Vossemeer

· Augustus 2022

Het was heel gaaf! Ondanks dat ik met een impuls dit cadeau had geboekt voor mij en m'n man, en ik zelf toch behoorlijk angstig ben als het over vliegen gaat. ^^ We hadden fantastisch weer. Wauw!!!

  • Goede uitleg, een grote sterke vent als instructeur. Koen 😎
  • Dat er via de mail 2 uur voor de briefing stond. Mensen die zouden komen kijken waren te laat.. briefing was nog geen 10 min. En hoppa we mochten al. Dat was aan de ene kant fijn, maar andere kant heel jammer dat de mensen die zouden komen koekeloeren niet op tijd waren..
Damian
Breda

· Augustus 2022

Amazing experience, first jump from 10.000 ft and I want to do it again!

  • Great atmosphere, friendly service, clear instructions and perfect movie as a souvenir.
  • Parachute jump wasn't on time, waiting time was too long and no information about delay. Organization for waiting time can be improved, especially when is requested to be there already 30min before jump time.
Rodin van den berg
Nuenen

· Augustus 2022

Leuke ervaring. Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie. Ook mooi uitzicht.

  • Je word goed begeleid en alles word duidelijk uitgelegd. Er word constant gevraagd of alles nog oke is en of je het naar je zin hebt
  • Nvt
Cissy
Oeffelt

· Juli 2022

Wat was het een geweldige ervaring. Vond het zeer spannend. Ze stelde me heel erg op mijn gemak daardoor was het meteen minder spannend

  • De sprong was zo gaaf. Het zelf sturen zo mooi.
  • Voor mij niks
Patrick
Roosendaal

· Juli 2022

Top! Had nog nooit gevlogen of gesprongen dus het was een dag om nooit te vergeten.

  • Vrolijke en enthousiaste begeleiders, de uitleg was duidelijk en compleet waardoor ik nauwelijks zenuwen had.
Karin Kneepkens
Weert

· Juli 2022

Geweldig, van begin tot eind. Het opvangen, de uitleg, alles,

  • De manirer waarop je begeleid wordt
  • Niets
Marcel Meesters
Etten-Leur

· Juli 2022

Hele leuke kennismaking met parachute springen.

  • Ongedwongen
    Behulpzame en vriendelijke, ervaren begeleiders
  • Door het ongedwongen karakter komt het wat ongeorganiseerd over.
Hermeline
Den Haag

· Juli 2022

Fantastish en goed

  • Dat ik het met mijn ki deren en vriend mocjt ervaren
  • Eerlijk was er geen minpunten alles is goed gegaan en peraoneel was echt top
Wendy Botermans
Bergen op zoom

· Juli 2022

Van begin tot eind een super ervaring. Mijn man waagde de sprong en was best nerveus, dankzij de ervaren instructeurs werden de zenuwen omgezet naar super veel zin in! Alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt genoeg gelachen. De sfeer is echt ontspannen!

  • Vriendelijke instructeur, duidelijke uitleg. Je kan er als toeschouwer ook een bakkie koffie doen ideaal!
  • Kan geen min punt opgeven omdat het echt van boeking tot sprong perfect was!
Ingrid
Etten-Leur

· Juni 2022

Echt een super gave ervaring! Leuke en zeer professionele instructeurs. Mijn zoon en ik sprongen samen en daar hielden ze rekening mee. We hebben een topmiddag gehad!

  • Leuk, gezellig en professioneel.
  • Absoluut geen minpunten.
Corné Boudewijns
Prinsenbeek

· Juni 2022

Het was geweldig en super goed geregeld. Zeker gaan we een keer terug.

  • Alles bij elkaar het was gewoon top.
  • Niets
Lydia
Maastricht

· Juni 2022

In een woord geweldig! Vanaf de briefing tot aan et certificaat toe. Het ging er zeer professioneel aan toe en ik Leon en Eveline hartelijk willen bedanken voor deze onvergetelijke dag. Een dag om nooit te vergeten. Fly like an eagle

  • De ontzettend goede begeleiding en vriendelijkheid van het personeel en uiteraard de sprong zelf. En de tour of duty vlucht was ook wel heel bijzonder
  • Geen. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen op mijn iphone en het lukt ook niet op Ipad of laptop. Misschien kan dat nog op een andere manier
Marja lunenburg
Loosbroek

· Juni 2022

Ik vond het geweldig, gezellig en gemoedelijk

  • Hele goede uitleg en relax
  • Er zat een band op mijn bovenarm waardoor ik moeilijk mijn knie omhoog kon houden. Het is gelukkig goed gegaan met de landing. Ik heb er wel een flinke blauwe plek van overgehouden
Robert Kuijntjes
Oosterhout Nb

· Juni 2022

Super. Alles prima geregeld!

  • De begeleiding was top.
  • Nvt
Richard
Standdaarbuiten

· Mei 2022

Alles zeer goed geregeld

  • Duidelijk in uitleg en begeleiding
  • Weet niet
Danny Hagens
Zegge

· Mei 2022

Heel spannend ,maar erg leuk jaren naar uit gezien en eindelijk heb ik het gedaan ,het was een mooie ervaring .wat ik ook leuk vond dat ik samen met John mocht springen ,was meteen vertrouwd .

  • De mooiste ervaring en gaaf wanneer de parachute opengaat en je zweeft
  • Voor mij waren er geen minpunten het was allemaal van begin tot eind prima verzorgt en duidelijk .geweldige dag gehad bedankt hiervoor .
Martijn
Moerdijk

· Mei 2022

Ik heb van begin tot het eind een glimlach gehad ! Echt een super ervaring !!!!!

  • De mannen die je mee nemen doen alles top en maken het een geweldige ervaring van!!
  • Niks
Conny Sluiters
Oud Gastel

· Mei 2022

Was een fantastische ervaring

  • Gezellig, deskundige begeleiding,
Petra
Etten-Leur

· Mei 2022

Super gaaf!! Hele bijzondere belevenis.

  • De vrije val was toch wel het gaafst, wauw!
  • Geen minpunten.
Marian
Emmen

· April 2022

Eerste tandemsprong.

  • Het team was enthousiast en stelde mij op mijn gemak.
  • Geen 1 minpunt.
Michael
Breda

· April 2022

We hebben echt een geweldige ervaring gehad. Een korte instructie en daarna lekker in het vliegtuig om te gaan springen. Het uitzicht was geweldig, konden heel veel kijken en zagen veel voor ons bekende plekken. Dit was onze eerste spring, maar zeker niet de laatste sprong.

  • De vrije val was echt heel gaaf! Maar eigenlijk was het van begin tot eind een top ervaring.
  • Heb geen minpunten (maar zou het niet erg vinden om langer in de lucht te zweven ;-) ).
Peter
Schijf

· Maart 2022

Het was een super leuke ervaring,met een goede sfeer.Waardoor de beleving een feest was 🥳

  • Goede organisatie,Peter, Edwin en andere zorgde voor een goede sfeer.
  • Nvt
Etienne Bollen
Heerlen

· Oktober 2021

Ik heb een geweldige ervaring gehad. Prachtig open weer. Ik was wel wat gespannen vooraf ,maar door de professionele uitleg, voelde ik mij snel op mijn gemak, en kon hierdoor optimaal genieten. Wat een adrenaline kick geeft het springen uit een vliegtuig!

  • Het was heel gaaf. Stond al lang op mijn bucket list. Ben heel blij met deze onvergetelijke ervaring.
  • Kan geen minpunten opnoemen
Hanneke
Sleeuwijk

· Oktober 2021

Het was een enorm bijzondere ervaring. Ik had allerlei verwachtingen vooraf, maar ik had nooit gedacht dat het zo gaaf zou zijn!

  • Hele fijne begeleider, die je op je gemak stelde, want het was wel een beetje spannend!
  • Geen
Ronnie Maas
Riethoven

· Oktober 2021

We vonden het alle 7 een fantastische en mooie memorabele ervaring

  • Goede enthousiaste begeleiding, gemoedelijke sfeer. Hierdoor waren de angstige onder ons snel gerustgesteld . Kortom erg goed
  • Te kort! Was zelf zo enthousiast dat ik wel een cursus wil gaan volgen. Las echter dat dit voor je 50 jaar moest, is daar nog een mouw aan te passen? Ben 53....
Ilse
Nijmegen

· Oktober 2021

Super gave ervaring! Kan niet wachten tot de volgende keer en dan natuurlijk nog hoger

  • Goede sfeer en aardige begeleiders. De video was ook heel erg gaaf!
Largo en Dante Bastiaans
Nuenen.

· September 2021

Het was helemaal geweldig.

  • De vrije val was het leukste. Maar de manier waarop jullie het filmpje maken is heel erg leuk
  • Niks kunnen ontdekken
Rijan van Geene
Breda

· September 2021

Geweldig!

  • Leuke bemanning. Erg goed uitgelegd
  • Had veel langer mogen duren 😄
Boris Noordegraaf
Roosendaal

· September 2021

Heel gaaf! En een super leuke instructeur!

  • De vrije val was het beste!
  • Niets, het was perfect.
Hans van kessel
S-Hertogenbosch

· September 2021

Dochter en schoonzoon laten springen voor hun 40ste verjaardag, was geweldig,

  • SUPER GAAF
  • We kunnen geen minpunten verzinnen
Herman Oldenhuis
Dordrecht

· September 2021

Het was geweldig: goede begeleiding en een geweldige sprong

  • Het moment dat je uit het vliegtuig gaat
  • Prima zo!!
Paul
Lieshout

· September 2021

Helemaal super iets wat je een keer moet mee maken.

  • De kick die je krijgt van je vrije val en het uitzicht.
  • Tip is dat je oordopjes in doet. De oren zijn dicht geklapt en een dag laten is dat nog zo waardoor ik nog duizelig ben.
Carla Oostvogels
Oss

· September 2021

Super

  • Wil zo nog een keer
  • Geen idee
J van der Pol
Wijchen

· Augustus 2021

Supercoole ervaring!

  • De vrije val vanaf 3 km was fantastisch!
  • Er was geen gastvrije ontvangst en daarnaast ontbreekt sws een sfeervolle plek om na te genieten.
Wouter Schaap (65)
Waalwijk

· Augustus 2021

Het was een geweldige ervaring, ik kom zeker nog een keer, misschien met onze dochter en dan waarschijnlijk ook een video

  • Het was goed georganiseerd, fijne en deskundige mensen
  • Vooral zo doorgaan
Sven Klijs. (30)
Etten-Leur

· Augustus 2021

Super leuke/moor ervaring! Heel goed geregeld!

Marcel (56)
Hoeven

· Augustus 2021

Superleuk, once in a lifetime ervaring!

  • De instructie, de begeleiding naar de vlucht en de sprong zijn om nooit te vergeten.
  • Het verblijf tijdens het wachten is wat ongeorganiseerd. De hoeveelheid rokers was zeker storend
Jan (67)
Werkendam

· Augustus 2021

Het was een geweldige ervaring.

  • Mooie locatie, aardige mensen en prijzen van consumpties normaal.
  • Het was die morgen mistig daardoor was het die middag heel druk, hectisch en hebben we lang moeten wachten.
Nikki Verwijst (16)
Vorstenbosch

· Augustus 2021

Het was fantastisch, echt supergaaf!!
M'n eerste maar zeker niet m'n laatste keer.

  • We gingen een extra kilometer hoger, de tandemmaster en cameraman waren heel aardig en relaxed. Alles was goed geregeld.
  • Geen
Bram (47)
Eindhoven

· Augustus 2021

Top super 100% tevreden.

Kantine niet duur
Mensen open
Geen commerciële club. Maar meer een stelletje liefhebbers

  • Alles
  • Het weer.... zo af en toe. Hahahahahaha
Peter Bakker (lizette de vries) (65)
Bosschenhoofd

· Augustus 2021

GEWELDIG!

  • Alles!!! , Prettig, vertrouwd, de hele beleving t/m de cameraman en tandemmaster
    Smaakt naar meer.
  • Geen helm voor mij?
Sem Kokkelkorn (17)
Kerkrade

· Augustus 2021

Het was in een woord geweldig. Alles prima geregeld. Hebben i.v.m. het weer lang moeten wachten maar uiteindelijk heeft de sprong alles weten goed te maken. Leuke heren die een praatje met je maken en je kunt zien dat ze dit met veel plezier doen.

  • De sprong was geweldig en heb enorm genoten. Bedankt voor deze geweldige ervaring.
  • Geen, op het weer na waardoor we lang moesten wachten maar hier heeft niemand invloed op.
Jessica (25)
Amsterdam

· Augustus 2021

Een super gave ervaring met mensen die je gelijk op je gemak stellen. Ik zou het zo nog eens doen!

  • De gastvrijheid en de ervaring
  • We moesten vrij lang wachten (3,5u) tot er goed weer was, maar daar kan niemand natuurlijk iets aan doen
Jennifer (32)
Tilburg

· Augustus 2021

Mijn man heeft de sprong gemaakt. Die vond het genieten

  • Dat er op t laatste moment toch nog geschakeld kon worden dat het toch gefilmd kon worden
Arjan (49)
Nederland

· Juli 2021

Super gave en stoere activiteit; goed, gezellig en laagdrempelig georganiseerd. Tip: boek ook de video opname, wordt superleuk gemaakt en is mooi aandenken

  • Unieke activiteit, spannend, veilig, laagdrempelig en gezellig
  • Advies was om overall en warme trui mee te nemen, maar dat was helemaal niet nodig - op een mooie dag is het op 10.000ft ook nog steeds lekker. Alleen een broek die vies mag worden (landing op de kont) is nodig
Marlou Godrie (24)
Schijf

· Juli 2021

2 sprongen cadeau gedaan, en wat vonden ze het gaaf! Een ervaring rijker die ze nooit meer zullen vergeten

Thom van den Eijnden (25)
Ossendrecht

· Juli 2021

Het was een super ervaring! gaaf om te doen en om iemand mee te verrassen.

  • Goede begeleiding en instructies
  • Geen
Stan & Mees (50)
Eindhoven

· Juli 2021

Geweldige kick ervaring. Zeker het aanraden waard.

  • Goede informatie, gezellige, doch ietwat gespannen, sfeer.
  • Erg jammer dat de ruiten in de bus ‘lek’ zijn ;-)
Angela (57)
Aarle-Rixtel

· Juli 2021

Geweldige ervaring, je moet dit minimaal 1 keer in je leven gedaan hebben!

  • Heel fijne begeleiding, die van dit dagje iets extra bijzonders maakte.
  • Nou..... niets eigenlijk.
Rodrigo (26)
Helmond

· Juli 2021

Echt een onvergetelijke ervaring!!
Dit zou ik echt aan iedereen aanraden!

  • Instructies was duidelijk en de personeel waren vriendelijk.
  • Geen
Rodrigo (26)
Helmond

· Juli 2021

Echt een onvergetelijke ervaring!!
Dit zou ik echt aan iedereen aanraden!

  • Instructies was duidelijk en de personeel waren vriendelijk.
  • Geen
Ad van den Bergh (64)
Roosendaal

· Juli 2021

Het totale gevoel over het arrangement is zeer positief en zo goed dat ik het in de toekomst nog zeker een keer ga herhalen.

  • Het contact met de parachutespringers en in het bijzonder mijn duo-parachutist, zowel vooraf, in het vliegtuig, tijdens de sprong en achteraf na de landing gaf hij mij een zeer goede uitleg van wat er ging gebeuren op een vertrouwde en aardige manier. Heb geen moment het gevoel gehad dat er iets mis kon gaan.
  • Bij aankomst de jongelui welke hier achter de kassa zaten kwamen erg amateuristisch over en gaven weinig informatie behoudens het formulier dat moest worden ingevuld kon ik gaan zitten en wachten, geen enkele verdere informatie hoelang het nog kon gaan duren en wat mij te wachten stond. Na de sprong hadden ze een certificaat geproduceerd met de verkeerde achternaam, dus zo goed en professioneel als de duo-parachutist was zo amateuristisch waren zij.
    Zij zijn ook de reden van mijn 4 sterren anders waren het er zeker vijf geweest.
Simona (31)
Capelle aan den IJssel

· Juli 2021

Gewoon geweldig, echt een aanrader.

  • Personeel super aardig, professioneel gefilmd,
  • Ik kan geen bedenken
Richard (40)
Werkendam

· Juli 2021

Echt super vet en hoe de instructeur en camera vrouw met je omgaan echt super fijn heb genoten

  • Dat ik zelf mocht sturen
  • Goedkoper maken kan ik vaker springen haha
Michael Reniers (46)
Breda

· Juli 2021

Prachtig!! Goede begeleiding van Jannes en mooie ervaring.

  • Veel vertrouwen in de tandemmaster, duidelijk korte uitleg, leuk praatje op de weg naar beneden en natuurlijk vanaf de rand het vliegtuig uit!!
  • Heb ik niet. Ik vond het een mooie ervaring met goede service van begin tot eind.
Anneke (41)
Gemert

· Juni 2021

Ik vond het fantastisch. Een hele leuke ervaring rijker

  • Dat de instructeur veel uitlegde.
  • Niets
Jurgita (45)
Hardinxveld-Giessendam

· Juni 2021

Perfect

  • Emoties
  • Geen
Esther (18)
Vianen

· Juni 2021

Wat was dit een toffe ervaring! Door de duidelijke uitleg en ervaren instructeur heb ik mij geen moment onveilig gevoeld. Ik heb optimaal genoten van de ervaring en raadt het aan iedereen aan om te doen.

  • De vrije val was voor mij het hoogte punt van de hele ervaring!
  • Doe een oude broek aan, want bij de landing glijd je door het gras heen, waardoor je vlekken op je broek krijgt.
Martijn Poort (47)
Vianen

· Juni 2021

Super gaaf!

  • De vrije val was het meest spectaculair.
  • Het zou goed zijn om de totale instructie wel al op de grond te doen. Nu hoorde ik tijdens het zweven hoe we gingen landen. Voor de rust is het fijn om ook dat al een keer gehoord te hebben.
Jan Martens (60)
Boxtel

· Juni 2021

1 van de mooiste ervaringen van mijn leven!

  • De begeleiding en instructies waren zeer goed
  • Voor toeschouwers was de landingsplaats heel onduidelijk.
Marina (62)
Tilburg

· Juni 2021

Hartstikke gaaf, het was voor mij de tweede sprong. Nu beleefde ik alles nog bewuster als bij de eerste sprong

  • Leuke ambiance, goede uitleg wat je moest doen. Het weer werkte mee.
    Leuke vriendelijke professionele instructeurs.
  • Als je in het vliegtuigje zit, kun je niets zien van. Dat vond ik jammer.
Ton Heusinkveld (68)
BREDA

· Juni 2021

Geweldig! Gastvrije ontvangs, mooie film en Dimi een professionele begeleider.

  • Het gevoel van vrijheid in de lucht.
  • Houden zo.
Joris (17)
Dahlhaus

· Mei 2021

Heel vet!!

  • Hele leuke crew
  • Absoluut niets
Wendy van der Gun (42)
SCHALKWIJK

· Mei 2021

Vandaag parachute gesprongen. Hiervoor moest ik grote angsten opzij zetten. Dankzij Rick Hoof is het een mooie sprong geworden.

  • Ondanks mijn grote angst heb ik door het vertrouwen die Rick mij gaf een super sprong gehad.
  • Geen enkel Minpunt
Niels (45)
Helmond

· Mei 2021

Top!

Anouk (36)
Breda

· December 2020

Super!

  • Goede sfeer! Geruststellende gesprekken, professionele begeleiding.
  • Geen minpunten, ik raad het iedereen aan.
Rina van roosmalen (64)
Hoeven

· Oktober 2020

Geweldige ervaring

  • Bijzonder om dat samen met mijn dochter te doen
  • Ontvangst?
Olivier (38)
Leiden

· Oktober 2020

Geweldige ervaring

  • De medewerkers waren erg relaxed. Geen moment voelde ik me onveilig. Ondanks dat ik hoogtevreeds heb.
  • Misschien leuk als er na de sprong nog gelegenheid is wat na te kletsen met de begeleiders.
Linda van hertom (36)
Nuenen

· Oktober 2020

Ik vond het een mega leuke ervaring. Echt een aanrader

  • Goede begeleiding voor tijdens en na de sprong
  • Geen minpunten
Ronald van elewout (37)
Breda

· September 2020

Een woord Awsome.

  • Leuke mensen waar we mee springen. Kreeg de gehele weg beetje uitleg over hoe en wat. Instructies waren duidelijk. Vrije val was geweldig maar wat wij zeker top vonden dat zodra de parachute open was er gelijk gevraagd werd wil je sturen. Was zeker gaaf
  • ?????????
Jacqueline (53)
Boxtel

· September 2020

Wij hebben met 3 personen uit een familie een tandemsprong gemaakt. Het was super mooi weer en we hebben er allemaal van genoten.

  • Goede uitleg voor de sprong en ook tijdens de vlucht. Wij hadden nog een speciale vraag en die hebben we ook mogen doen, met veel respect.
  • Hebben we geen
Tina (18)
Roosendaal

· September 2020

Geweldig! Wil zeker nog een keer....

  • Eigenlijk alles..
  • Niet
Peter Ammerlaan (70)
Drunen

· September 2020

Ik ben een ervaring rijker geworden

  • Het was super,en Leon gaf goede uitleg
  • Het was niet echt covid vrij buiten,de militairen stonden allemaal bij elkaar,en de organisatie voor de mensen die een tandem sprong gingen doen,die werden aan hun lot over gelaten,heel ongeorganiseerd.Bij binnenkomst moest je een papier invullen,en verder werd er niet gezegd van ,gaat u maar even zitten,en u word geroepen door de leiding gevende.Dit kan beter.
Angelique de Graaff (46)
Nootdorp

· September 2020

Op de dag van mijn verjaardag uit een vliegtuig springen. MAGISCH dwars door de wolken heen en dan hang je ineens in de lucht en zie je de omgeving onder je liggen. Zo blij dat mijn man dit moment heeft vast laten leggen op video. De uitleg was heel duidelijk en goed begeleid. Deze ervaring zou ik aan iedereen Aanraden. Nogmaals bedankt dat jullie de kers op mijn taart waren.

  • Mijn doofheid stond niet in de weg, het was juist een uitdaging om extra gebaren te maken.
  • Zijn er niet
John van der Kant (40)
Helmond

· Augustus 2020

Onwijs vet!

  • Te gekke instructeurs. Heel cool filmpje. En een fantastische sfeer.
Roel Fischer (60)
Wagenberg

· Augustus 2020

Lang gehoopte ervaring. Geweldige belevenis

  • Leuke spontane mensen en jumpmasters
  • Geen vermelding in correspondentie dat strak sluitende kleding en eventueel oordopjes te prefereren zijn
Erik de Wit (53)
Etten leur

· Augustus 2020

Ik vond het een super leuke, mooie en een gave belevenis

  • Dat ik kon genieten van het uitzicht en de ervaring zelf was super leuk en dat je dan gewoon uit een vliegtuig springt
José vd Broek (46)
Tilburg

· Augustus 2020

Het was absoluut top.
Onvergetelijk

  • Goede uitleg, leuke enthousiaste mensen die de sprong begeleiden.
  • Het was bij aankomst beetje onduidelijk waar we ons moesten aanmelden, maar was al snel duidelijk
Charlotte Hultermans (41)
Goirle

· Augustus 2020

Ik vond het echt heel spannend, maar ik werd goed op mijn gemak gesteld.

  • Goede uitleg, geen seconde gedacht dat ik niet in goede handen zou zijn!
  • Die kan ik niet bedenken!
Stijn de Vries (17)
Etten-Leur

· Augustus 2020

Geweldig! Zou het heel graag nog een keer doen

  • De behulpzaamheid van de medewerkers, het springen zelf, het uitzicht
  • -
Karin Koster (50)
Koewacht

· Augustus 2020

Waanzinnig, spannend, fantastisch, te gek, top, geweldig!!

  • Alles was leuk, van begin tot eind
  • Geen
Pascale van Gastel (51)
Roosendaal

· Augustus 2020

Het was waanzinnig tof! Goede uitleg en begeleiding. Gezellig en een super ervaring rijker

  • De vlucht de sprong
  • Kan ik zo niet echt bedenken
Jeroen Damen (50)
Werkendam

· Augustus 2020

Het was een geweldige ervaring die ik niet had willen missen

  • Relaxt zweertje, gemoedelijk, fijne vent die Robin de ridder. Goede uitleg.
  • Dat mijn maag en evenwicht een beetje in de war was maar daar konden jullie niets aan doen. Zou het zo weer doen.
Lesley van Oirschot (40)
Bergen op zoom

· Juli 2020

Ik was samen met mijn zoon van 17 jaar, ondanks dat ik zelf ziek werd tijdens het springen, hebben wij het super naar onze zin gehad. Lieve mensen, goede uitleg en een ontspannen sfeer.

  • Sfeer, uitleg, sprong en de begeleiding daar bij.
  • Ik kreeg na de sprong de tip om bij een volgende keer een reis tabletje in te nemen en bananen te eten tegen de misselijkheid. Misschien dit ergens verwerken op de site, als het er al niet staat. Dit zou mijn ervaring nog mooier hebben gemaakt.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je review & verbeterpunt.
Hermans (30)
Amersfoort

· Juli 2020

Super leuk!

  • Vriendelijke en duidelijke uitleg vooraf. Ontspannen sprong
  • Niets
Christian (30)
Tilburg

· Juli 2020

Het was een unieke en zeer leuke ervaring! Ik heb er vol van genoten.

  • De activiteit zelf uiteraard. Aardige begeleiders en een goede sfeer
  • Bij aankomst was het wat rommelig en onduidelijk wat de bedoeling was. Toen we eenmaal werden opgeroepen vertrokken we ook binnen 10 minuten.
Dion Seetsen (24)
Heerlen

· Juli 2020

Geweldige ervaring! Super begeleiding, tot de volgende keer!

  • Hoe open je werd ontvangen en hoe duidelijk alle uitleg was.
  • N.V.T.!
Peter van Schilt (75)
Tilburg

· Juni 2020

Met name de eerste duizend meter naar beneden waren geweldig.

  • Met Dimi was het contact uitstekend.
  • Geen
Robbert (33)
Reusel

· Juni 2020

Best experience of my life!
Kom het graag snel nog een keer doen.

  • Leuk team, goede communicatie vooraf en natuurlijk een geweldige ervaring.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling, we zien je graag nog eens terug!
Laura (31)
Ede

· Juni 2020

Ge-wel-dig! Ik heb genoten van iedere minuut. Er gaat voor mij op korte termijn zeker nog een tandemsprong komen.

  • De vrije val was heel gaaf. De opnames die door de cameraman gemaakt zijn, zijn van goede kwaliteit en het filmpje is heel erg leuk geworden! Het personeel was leuk en behulpzaam. Het voelde erg professioneel aan allemaal.
  • Geen verbeterpunten tot nu toe.
Christel Segbars-Ector (50)
Geldrop

· Juni 2020

Super leuke middag gehad, vriendelijke instructeurs en cameraman, onvergetelijke sprong

  • Alles, het de hele ervaring
Jonathan "Frost" Heppener (25)
Haarlem

· Juni 2020

Het was een onwijs en onbeschrijfelijke ervaring. Het is iets wat je moet doen om te begrijpen hoe het echt voelt.

  • Fijne instructeurs en de vitale sfeer
  • Geen
Manja (29)
Gorinchem

· Juni 2020

Het was echt een hele gave ervaring en zou het zo weer doen!

  • De mensen daar waren heel relaxt, aardig en er hing een hele goede sfeer. Echt genoten!
Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te horen Manja!
Brigittebakx (37)
Bergen op zoom

· Maart 2020

Geweldig was het. IK was van te voren erg zenuwachtig want ik had dit niet verwacht dat ik dit werkelijk zou doen, was een verassing dus ik kon me niet voorbereiden het was spannend om de hoogte te zien vanuit de lucht. Maar wat was het gaaf en zeker door de gene waar ik mee sprong de Griekse trainer. Naam even kwijt hij stelde me echt gerust en zorgde dat ik me op me gemak voelde bij hem hij legde alles goed uit.ik had dit echt niet willen missen. Een ervaring rijker en ik kan het iedereen aanraden.

  • Alles was gaaf gaat zo snel dus je moet echt elke seconde genieten.
  • Niks
Joeri van Vliegles.nl:
Wat een gave verrassing! Fijn om te horen dat je tandemmaster je een goed gevoel kon geven. Bedankt voor je review!
Juri (28)
Oudenbosch

· Maart 2020

Zeer goede ervaring, ze waren duidelijk met alle informatie

Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je review Juri!
Huub (48)
Best

· November 2019

Echt een gave ervaring en absolute fijne en professionele instructeurs.

  • Instructeurs zorgde niet allen voor vertrouwen, maar ook dat er een optimale beleving mogelijk was. Communicatie vanuit vliegles.nl was super met reminders en duidelijke communicatie
  • We moesten omboeken wegens slecht weer. Het omboeken ging goed, maar nu was er enkel mailcontact de locatie en kwam er geen bevestiging meer vanuit vliegles.nl. Dit was jammer, maar de communicatie is wel goed verlopen
Alexander (30)
Brussel

· Oktober 2019

Was echt een super ervaring, moeilijk om zoiets in woorden om te zetten! Zeker voor herhaling vatbaar dus. Bedankt!

  • Zeer professionele begeleiding, er werd op alles gelet & voelde zeer veilig aan
  • Weinig op aan te merken
Monique (51)
Van Neutegem

· Oktober 2019

In 1 woord geweldig! Wat een ervaring! Super mooie en gave sprong gemaakt! Instructeurs top!!

  • De vrije val is wel het gaafste... te kort haha Ga zeker nog een keer!
  • Absoluut geen minpunt te ontdekken.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Monique!
Asylbek (35)
Dordrecht

· Oktober 2019

Tandemjump! It was amazing! Spectacular! Great! Cool! I don't know any other english positive words))

  • I am really wondering about professional video you gave me! It was 7 minutes video which shows each stage of jump. Excellent!
  • I am still in emotions and I don't see any minuses :)
Brenda (40)
Berghem

· September 2019

Was super gaaf ben met mijn moeder een hele ervaring rijker

  • Zweven onder de parachute, uitleg
  • Uitleg over de ademhaling, merkte dat ik op buik geen adem kreeg veel druk
Joke (80)
Udenhout

· September 2019

Geweldig, spannend met alle credits naar tandemMaster Edwin Ham en camera vrouw Fanny. Zij waren fantastisch

  • Het moment waarop de parachute open ging en de perfecte landing
  • Voor kijkers( familie )aan geven wie springt en daalt, nu moeten ze maar gissen.
Evert (45)
Kaatsheuvel

· September 2019

Helemaal te gek! Bizar dat je op 3 kilometer hoogte met je benen buitenboord in een vliegtuig zit en zo recht naar beneden kan kijken.

  • Naar mijn mening niets
T (19)
Roosendaal

· September 2019

Voor herhaling vatbaar!

  • Goed begeleid, gezellige gasten om mee te springen
  • Met aanmelden beetje chaotisch door de drukte en verschillende soorten groepen
Ingrid (50)
Rucphen

· September 2019

Super, onbeschrijflijk en zeker voor herhaling vatbaar

  • Bijzonder, gaaf, kicken, super service en fantastische mensen die deze ervaring nog meer bijzonder hebben gemaakt door mijn vriend geweldig te begeleiden en te helpen met zijn huwelijksaanzoek. TOP!
  • Nvt
Toos (66)
Maarheeze

· Augustus 2019

Het was geweldig.
Ik zal het zeker nog een keer doen.
Hartstikke bedankt

  • Alles
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen Toos, we zien je graag nog eens terug!
Rick (28)
Den Haag

· Augustus 2019

GE-WEL-DIG
in begin zeer bang te zijn /nerveus
eenmaal aan de tande springer voorgesteld die gaf zoveel vertrouwen de passie en de liefde die jullie hebben voor het springen geven ze echt over en direct voelde ik me op me gemak.
elke vraag die ik stelde beantwoorde hij niks was te veel.
(en ik heb er wat gesteld hoor )
echt alleen maar om ons de springers een geweldige sprong te geven.
En dat is gelukt !!!!!!!!!!

  • De passie en de liefde voor de sport
    de vriendelijkheid
    de humor
    het vertrouwen die hij gaf om niet bang te zijn maar om te genieten !
    het handgebaar tussen de tandespringers onderling in het vliegtuig net voor de sprong fantastisch.
    ECHT EEN BELEVENIS OM NOOIT MEER TE VERGETEN !
  • ER IS GEEN MINPUNT/VERBETERPUNT.
Tania (47)
Schoten

· Augustus 2019

Een onvergetelijke ervaring dd. 18/08/2019
Verjaardagscadeau voor Eva van Ravensberg
Tandemsprong

  • Iedereen heel jullie team zijn ongelofelijk vriendelijke mensen jullie geven een zeer duidelijke briefing en geven de kandidaten een geruststellend en veilig gevoel. De man zijn naam ontgaat me die met Eva heeft gesprongen maar die was super leuk en had veel humor TOP TOP TOP alle andere waren ook super fijne mensen die we tijdens de opname ook hebben mogen leren kennen. Echt een familiegevoel.wij komen zeker terug en maken reclame voor jullie
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Tania,
Wat een leuke review, bedankt! Hier worden we blij van :-)
Heel graag tot een volgende keer!
Harriette (50)
Den Dungen

· Augustus 2019

Het gaf echt een kik op het moment dat je uit het vliegtuig gaat.

  • Goede uitleg vertrouwd gevoel bij instructeur
  • Parkeren auto
Joost (17)
Asten

· Augustus 2019

Heel erg gaaf en leuk om een keer mee te maken.

  • Heel uniek en er werd goed verteld wat we moesten doen en wat ons te wachten stond
  • /
Sven (37)
Zundert

· Augustus 2019

Parachutespringen geeft een geweldige kick, uit een vliegtuig springen en 30 sec als een dolle naar beneden storten is knap apart, als je dan onder de chute hangt is het genieten, rustig rondkijken en van je tandemmaster horen wel dorp waar ligt

  • Het allerbijzonderste is de eerste secondes na de werkelijke sprong uit het vliegtuig
Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Sven,

Wat leuk om te zien dat je zo blij bent!
Tot een volgende keer?
Charlotte (37)
Breda

· Augustus 2019

Voor het eerst een tandemsprong gedaan, en het was de grootste kick van m’n leven!!

  • Goede sfeer, zelf de parachute besturen en de video is top!
Els (53)
Heemskerk

· Juli 2019

Ik vond het een geweldige ervaring. De tandemmasters gaven goede begeleiding en stelde je op je gemak.

  • De vrije val sprong uit het vliegtuig vond ik super gaaf en daarna alleen maar super genoten.
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te lezen Els, we gaan je complimenten doorgeven aan de crew!
Corné (50)
BIEST HOUTAKKER

· Juni 2019

Echt kicken !!

  • Leuke mensen en goede begeleiding.
  • Ik zou het niet weten.
Leoba (51)
Roosendaal

· Juni 2019

We hebben als ouders onze zoon Roy en dochter Kim beide een sprong cadeau gegeven. Ze vonden het super gaaf. En ik heb genoten van hun enthousiasme. Het was een top middag!

  • Goede begeleiding. Uitgebreide instructie. Veel betrokkenheid van alle aanwezigen. Gave video. Wij werden extra vrolijk van al het enthousiasme om ons heen.
  • Eigenlijk geen minpunt, alleen een klein aandachtspuntje;: bij de landingsplaats zou iemand aan kunnen geven waar toeschouwers mogen/kunnen gaan staan. We moesten nu zelf zoeken omdat ze achter een heuvel stonden en je ze niet vanaf de parkeerplaats kon zien.
Peter (58)
Bergen op Zoom

· Juni 2019

In een woord GEWELDIG

  • Goede instructie
  • Het brilletje had beter gemogen
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Peter.
Jose (50)
Esch

· Mei 2019

Ik vond het super ,,,een hele ervaring ….en een super leuke begeleider en camera man

  • Dat alles zo relex gaat ,,met de uitleg en de begeleiding
  • Volgens mij niet veel ,,ik vond het perfect geregeld
Ron (50)
Rucphen

· Mei 2019

Supergaaf, niet te beschrijven.

  • De goede begeleiding van de tandempartner
  • Communicatie, uitleg wat het programma is en wat de kans is of de sprong door kan gaan.
Lia (63)
Nieuw Vennep

· Mei 2019

Ik heb een onvergetelijke dag gehad

  • De fantastische, professionele begeleiding door mijn buddy heeft ervoor gezorgd dat ik volop heb genoten van alles
  • Er is geen minpunt te bedenken. Het is een aanrader voor iedereen
Sundeep (35)
Eindhoven

· Mei 2019

Very good

  • Friendly staff, good communication
  • No negatives
Ronald (52)
Den haag

· April 2019

Een geweldige ervaring. Goede korte uitleg. Is bijna niet uit te leggen. Moet je gewoon doen. Heel vet die vrije val.

  • Korte uitleg met wat humor. Doet het altijd goed.
  • Zou het niet weten
Anthony (49)
Breda

· November 2018

Vriendelijke en fijne ontvangst in het clubhuis.
Relaxte uitleg van tandemmaster Leon. Leon stelt je echt op je gemak (want laten we eerlijk zijn, iedereen die het eerst een sprong gaat maken heeft wel wat last van de bibbers). Andere parachutisten zijn ook heel relaxed.
Was een prachtige heldere zonnige herfstdag om te springen.
De sprong was helemaal te gek.
Een echte aanrader voor iedereen die de wens heeft om het ooit eens te doen.........niet meer twijfelen,maar doennnnnnn!!!!
T is echt supergaaf.
Groet
Anthony Prenen

  • Goede ontvangst. Goede relaxte uitleg van tandemmaster. Geen haastwerk. Sprong zelf was helemaal top. Vooral de vrije val.
    Leon, nogmaals bedankt voor de supergave belevenis.
  • Geen.
    Of als ik er toch één mag noemen........de tijd in de lucht was te kort (geen minpunt richting de club overigens, maar puur omdat het zo gaaf was om te doen).
Ronald (30)
Kedichem

· September 2018

Super gaaf!! De vrije val was echt heerlijk! Er was totaal geen moment dat ik niet meer wilde

  • De professionele instructeurs begeleiden je erg goed
Evan van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Ronald!
Gudo (35)
Drunen

· Augustus 2018

Goede en vooral mooie sprong gehad zeker een aanrader alles liep mooi volgens planning

  • Mooie en goede ervaring en gezellige instructeurs
Glenn (27)
Deurne

· Juli 2018

Het was fantastisch geen woorden voor

  • Super vriendelijke mensen
  • Waren er niet
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling!

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?