Reviews F16 simulator Boxmeer

4,9

van 5

85 reviews

4,9 van 5

85 reviews

5 sterren
74
4 sterren
11
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Nico Snip
Eerbeek

· Juni 2024

Fantastisch, goede begeleiding!

  • Start en landing + loop.
  • Bij ontvangst kopje koffie!
Erik

· Juni 2024

Super leuk!

  • Ervaren instructeur!
Olthof
Overijssel

· Mei 2024

Ik heb een geweldige ervaring gehad in deze simulator!

  • De begeleider gaf goede instructies en hetcis echt heel gaaf om te doen
  • Helaas paste het g-suite niet
Michiel
Molenhoek lb

· Mei 2024

3 uur gevlogen, goede instructie met een mooie opbouw en zeer goede uitleg. De instructeur maakte er een interessante beleving van.

  • Zelf een missie gevlogen hoe gaaf is dat.!
Berend Jan Nijman
Oud-Beijerland

· Mei 2024

Het was een geweldige ervaring. Er werd veel (snel) uitgelegd. Je moet dus goed opletten. Maar dat lijkt mij gezien de activiteit erg logisch. Thuis begreep ik pas goed wat ik had meegemaakt. Ik had direct zin om nog een keer te gaan.

  • Zeer goede uitleg. Erg aardige man. Hij neemt de tijd voor je. Keurige wachtruimte met WC. Makkelijk parkeren. Snelle feedback.
  • Het was ver weg uit Rotterdam.
Timon
Hardenberg

· Mei 2024

Geweldig goed

  • De hele simulatie, en ik zat naast een echt f16 piloot
  • Meer het kind laten doen
J.v.K.
H.

· Mei 2024

Top! Een bijzondere ervaring en een hele enthousiaste instructeur!

Dyon Linke
Alphen aan den Rijn

· Mei 2024

Genoten van de 3 uren die ik mocht doorbrengen in het toestel.
Leerzaam, waarin ik alle belangrijke f16 handelingen heb mogen uitvoeren

  • Een op een replica van een f16 top
    Enthousiaste instructeur die het toestel uit zijn hoofd kent en je erg goed begeleid en instrueert.
  • Geen
Rona
Mill

· April 2024

Geweldige ervaring.
Veel info over hoe je een F16 vliegt en het op ‘ missie ‘ gaan. Respect voor de echte Fighter Pilots.

  • Alles.
  • Geen
Rene Janssen
Eindhoven

· April 2024

Het was een geweldige ervaring om mee te maken wat een piloot allemaal moet doen in een F16, de G krachten op je lichaam. Een geweldig uur onder een perfecte uitleg van de instructeur.
Je hebt echt het idee dat je zelf aan het vliegen bent!

  • Gaaf om een looping te doen.
  • Niks
Martin
Hilversum

· April 2024

Leuke ervaring ook al is het een statische simulator. Omdat je wel een drukpak aankrijgt (die het ook doet) voel je hoe hard dat opblaast als je een flink aantal G voor je kiezen krijgt. Instructies zijn duidelijk en volgen zich in een rap tempo op.

  • Realistische cockpit. Drukpak wat ook echt opblaast.
  • De resolutie van de het schrem.
Bart
Bergen

· Maart 2024

Geweldige ervaring, het is net echt.
En super uitleg en begeleiding

  • Het drukpak en de echte cockpit waar alles werkt en reageert
  • Niets
David
Vlaardingen

· Maart 2024

Leuke ervaring. Mijn zoon van 13 jaar is helemaal weg van!

  • Dat de instructeur was zeer intensief bezig, alle aandacht aan mijn zoon gegeven
  • Geen
Nout
Sneek

· Maart 2024

Geweldige ervaring. Heel goede instructies gedurende de volle twee uur. Ik ben 15 jaar en heb thuis geen flightsimulator op de PC en toch kon ik, met de goede aanwijzingen, al snel het gevoel krijgen dat 't bijna echt is.

Jent
Utrecht

· Februari 2024

Super goed

  • Excellente uitleg
  • Geen
Daniel
Groningen

· Februari 2024

Het voelde echt alsof je in een straaljager zat

  • Het gevoel van de g-krachten en de missies die je doet
  • Soms ging de uitleg iets te snel
Margriet
Uden

· Februari 2024

Het was onwijs gaaf, wat een ervaring. De instructeur begeleidt super goed wat je moet doen en legt van alles uit. De ervaring met de anti-G pak is ook bijzonder. Al met al een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar om nog meer te leren!

  • De cockpit, de ontvangst en begeleiding, de gehele ervaring van begin tot eind!
Bert
Assen

· Februari 2024

Overweldigende ervaring, wat een ontzettend complex apparaat zo’n F16! Maar door de goede begeleiding maak je erg snel grote stappen.

  • De overall met G-broek maakt de beleving nog iets beter, maar de stappen die je maakt en de missies die je uitvoert, maken het “Top Gun” gevoel erg realistisch. Het duurde wel eventjes voor ik van alle indrukken was hersteld, echt een fantastisch cadeau!
  • Niets, ik heb me ontzettend goed vermaakt!!
Kjell Baade
Oirsbeek

· Februari 2024

Een prachtige ervaring. Voornamelijk omdat ik dit beroep later wil uitoefenen. De instructeur was zeer duidelijk, enthousiast, vriendelijk en ervaren. Nu ben ik 13 jaar, maar nog enthousiaster om vliegenier te worden.

  • Ervaren, duidelijk, vriendelijk.
  • -
Marc Steenbergen
Zuiden van het Land

· Februari 2024

Een geweldige 3-uurs ervaring om de F-16 te leren. De instructeur hield er ook rekening mee dat ik al jetward vliegtraining had met echte jets, Fouga, Delfin, Albatross, DH-Vampire en Mig 15. uitleg is gedegen en bouwt snel op naar de complexere dingen zoals de bombing missies en landingen. De pressure suit is een echte game-changer omdat het de G-effecten simuleert maar zeker niet onveilig voelt. (dit vest kan altijd af).

  • Ik heb als eerder een F-18 Sim gedaan maar deze instructeur weet echt alles en heeft professionele ervaring.
    IRL F-16 lessen zijn prive niet te krijgen
    Dit is weliswaar echt vliegen maar een vliegtraining op straaljagers kost meer dan 2000 Dollar per uur. Dus eigenlijk een koopje zonder dat je het risico loopt in het ziekenhuis te komen na gebruik van de schietstoel. Idd echte straaljagertraining heeft gecalculeerde risico's.
    De les gaat vrij snel, maar er is altijd tijd voor vragen, maar door het tempo krijg je WEL waar voor je geld.
    In tegenstelling tot vliegscholen waar je met straaljagers kunt vliegen heb je geen medische keuring en propellorvliegbrevet nodig voordat je mag beginnen.
  • Geen
Lennart
Nederasselt

· Februari 2024

Het was erg leuk. Het is zeer realistisch, je hebt echt het idee dat je in een straaljager vliegt.

Herman
Breda

· Januari 2024

Was een zeer leuke ervaring
Voor herhaling vatbaar

  • De simulator
  • Ging allemaal qua uitleg een beetje te snel voor mij
Edwin
Huissen

· Januari 2024

Geweldig was in begeleider enthousiast

  • Positieve en wat langer was ook geen probleem om missie af te maken
  • Geen
Peter Reintjes
Ysselsteyn

· Januari 2024

Mooie kans om te ervaren wat een F16 piloot allemaal moet doen tijdens het vliegen , zeer veel info ,zeker de moeite en het geld waard 👍

  • Eigenlijk alles
  • Kan ik niet bedenken
Jent
Utrecht

· Januari 2024

Geweldig mooie ervaring

  • Goede begeleiding en uitleg
  • Niet
Arnold M. van Anraad
Nieuwegein

· Januari 2024

(zeer) goed, prima geregeld.

  • Uitleg
  • Nvt
Joost van Leeuwen
Oudewater

· Januari 2024

Zeer leuk. En bijzonder.

  • Het vliegen in een simulator. Goede uitleg.
    We komen nog een keer!
Ruud
Ysselsteyn

· Januari 2024

Erg mooi ervaring om is mee te maken wat er in de cockpit van een F16 allemaal gebeurt!!

  • Om de druk te voelen als je o.a. een scherpe bocht maakt, die druk voel je door de drukbroek gekoppeld aan de g-krachten die dan ontstaan! Maar eigenlijk is het van begin tot eind super mooi!!
  • Niks, heb geen minpunten
Philip Sijthoff
Hilligersberg

· Januari 2024

Het was een bijzondere ervaring. Jammer genoeg had ik niet eerder met een simulator van doen gehad. Geen ervaring met de joystick. Had het allemaal nog leuker gemaakt. Goeie rustige instructeur. Ik heb veel geleerd en hoop het nog een te doen.

  • Het gevoel dat je in een echte F16 zat
  • Het was gelijk wel erg veel informatie voor niet ervaren vliegers
Mike
Wintelre

· Januari 2024

Great experience! Really enjoyed my time in the F16 simulator and would recommend to all the flying enthusiasts

  • Realism of cockpit, buttons and controls. great instructor
John
Ede

· December 2023

Een adembenemende F16-simulatie. Ik heb 2 uur lang mogen vliegen in een gecompliceerde straaljager.
Helaas kon ik geen drukpak aan, vanwege mijn gezondheid. Daarmee maak je het nog intenser mee, denk ik.

  • De begeleider is duidelijk en vertelt uit een onuitputtelijke ervaring die hij heeft opgedaan in zijn job als instructeur.
  • Geen
P
Eindhoven

· December 2023

It was an interesting experience to fly in an F-16 simulator for the first time. The g-suite and cockpit gave some sense of realism. Landing, takeoff, and various manoeuvres were exercised.

  • The explanation from the instructor was fine and it helped when flying the F-16.
Han..P.
Rotterdam

· December 2023

Geweldige ervaring om eens in zo'n geavanceerde machine te kunnen "vliegen"

  • je vergeet af en toe dat je in een gesimuleerde omgeving zit
  • Geen
Wojtek
Rhoon

· December 2023

Hele leuke en leerzame ervaring

  • Mooie F16 simulator, net echt. Goede uitleg over de functies en hoe vliegen werkt. Anderhalf uur is wel nodig omdat een F16 best complex is.
  • Geen minpunten
Jeroen
De Meern

· November 2023

Heel leuk!

  • Complete simulator.
Sascha Hogenkamp
Venray

· November 2023

Geweldige ervaring. De instructeur legt goed uit wat je moet doen. Hij leert je echt vlieger in een F16. Het is een ervaring die je niet meer vergeet. Ik ben 12 jaar oud en heb 1,5 uur gevlogen.

  • Goede ervaren leraar
    Net echt
    Duidelijke uitleg
  • Geen
Sjoerd Amsing
Hellevoetsluis

· November 2023

Een fantastische ervaring voor mijn zoon. Met dank aan de instructeur die een twaalfjarige goed wist te begeleiden, want een F16 simulator is toch wel lastig vliegen.

Maar goed, mijn zoon weet het zeker….hij wil beslist weer een keer!

Jan
Utrecht

· November 2023

Prima geregeld. Wij kwamen van Zwolle dus een kopje koffie zou wel fijn zijn geweest.

  • De realistische werkelijkheid.
  • Graag een kopje koffie bij aankomst.
Tijn
Huijbergen

· Oktober 2023

Geweldige ervaring!

  • Goede uitleg van een enthousiaste instructeur
  • Geen
Bert Hallink
Nijverdal

· Oktober 2023

Hele toffe ervaring om zo starten, vliegen, landen en alles wat daarbij komt kijken te ervaren. Waardering voor Felix die dit allemaal zelf gebouwd heeft. Ook de drukbroek icm G krachten is echt mooi om te ervaren.

  • Gewoon een prachtige ervaring!
  • Geen.
Ties
Waalre

· Oktober 2023

Supergaaf en ook best uitdagend om te doen. Twee uur vlogen om.

  • Je hebt echt het idee dat je in een F16 vliegt. Veel verschillende dingen gedaan in die 2 uur. Landen, loopings, bommen afwerpen, schieten etc. Felix is een super vriendelijke en zeer enthousiaste instructeur.
  • Soms ging de instructie wel erg snel.
Wim Damen
Apeldoorn

· Oktober 2023

Geweldig en, wat mij betreft, gewoon hard werken. Heel leuk om mee te maken. Moet wel bedenken dat het in 'het echie' nog wel een ander verhaal is. Laat staan om te weten waar de andere 500 knoppen, schakelaars een metertjes kennelijk nog een functie hebben. Als je dan toch iets hebt met vliegtuigen in het algemeen en of straaljagers in het bijzonder dan is dit wel een (veilige) aanrader.

  • Dat G-pak aanhebben is wel heel bijzonder, omdat je dan bij een bocht, roll of looping direct die krachten op jouw lichaam voelt werken.
  • Ik kan me voorstellen dat het niet praktisch is voor een simulator en met name de instructeur, maar de aanwezigheid van (veel meer)
    straaljagergeluid/straalmotor zou wellicht de beleving op een nog hoger niveau brengen.
Ivo
Utrecht

· Oktober 2023

Ik vond het erg leuk om in een f-16 simulator te zitten, en een beetje te leren over hoe het allemaal in elkaar zit.

  • Het leukste vond ik dat ik zelf echt de controle had. Elke beweging merkte je en dat was erg leuk. Ook vond ik wat je doet in de simulator erg leuk, met het stijgen, landen, bommen werpen etc.
  • Eventueel iets langzamer starten, en een duidelijke uitleg over wat je gaat doen. Stap voor stap.
Andy Andries
Brasschaat

· September 2023

Fantastische ervaring! Ik had 1,5u vliegtijd maar deze is zo om. Zo leuk dat je er wel een ganse dag in kan zitten.

  • Alles is echt top! Ook de instructies die worden gegeven zijn duidelijk.
Lucas Eltink
Valburg

· September 2023

Hele mooie ervaring. Prachtige setup met volledige simulatie kwa beeld en instrumenten. Goeie uitleg (in korte tijd dus moet snel) en meerdere facetten van vlucht ervaren. Schitterend !!

  • Setup en simulation, aardige vent
  • Misschien iets rustiger uitleg maar ik snap dat dan 1 uur les onlvoldoende is. Misschien met minimaal 1.5 uur als tijd gaan werken?
Maikel
Veghel

· September 2023

Heel gaaf, aardige instructeur

  • Heel mooi gemaakt, echt een piloot gevoel.
    Instructeur heeft veel kennis van de F16.
  • Geen
Erik
Assen

· September 2023

Leuke ervaring, benaderd het echte vlieg gevoel in een echte F16 cockpit

  • Goede uitleg, uitgebreide simulator met allemaal werkende instrumenten
  • Tijd ging snel om met een uur vliegles, om veel verschillende dingen te proberen, advies is 2 uur vliegles
Thijs
Overasselt

· September 2023

Leuke ervaring in deze mooie SIM. Ziet er erg netjes en strak uit, met veel oog voor detail. 90 min was voor mij te kort! Kom zeker nog eens terug.

  • Begeleiding, duidelijke uitleg
  • Geen!
Niwes H
Oosterzee

· Augustus 2023

10 out of 10!

  • Het drukpak gaf een echt gevoel van de G krachten
  • Niets, zeer realistisch!
Jan
Schijndel

· Augustus 2023

Unieke ervaring

  • Met name het gevoel van G kracht
Jaap
Leiden

· Augustus 2023

Helemaal fantastisch!!! echt een super ervaring. voor herhaling vatbaar.

  • Goede uitleg!
  • Zoals veel mensen al aangeven, de tijd gaat zo snel om :)
Jordi
Eindhoven

· Augustus 2023

Geweldig,

  • Echt F16 cockpit
  • Niets aan te merken alles was goed
E.A. Reussink
Gouda

· Augustus 2023

Dochter heeft genoten van haar vliegles in de f16. Instructeur geeft goede uitleg over alles wat er moet gebeuren. Een aanrader

  • Goede uitleg en geweldige ervaring
Speksnijder
Spijkenisse

· Augustus 2023

Het was een leuke ervaring. Er werd genoeg uitgelegd.

Mike
Tilburg

· Augustus 2023

Het was een bijzonder realistisch en gave ervaring. Smaakt naar meer als enthousiasteling van deze sims en de Luchtmacht. Het is zeker een aanrader die het eens wil ervaring wat een vlieger een beetje moet kunnen. Je gaat echt niet alles leren, maar het vliegen op deze manier maakt het wel heel gaaf. Mijn tip is om het minimaal 1,5 uur te doen. Dan heb je ook echt de tijd voor een goede ervaring. Een uur lijkt niet veel verschil, maar dat is het wel.

  • De Sim waarin je zit is een echte kopie van een F-16 en er is heel erg veel zorg besteed aan de details. De uitleg is echt heel prettig en de ervaring van de instructeur is wel nodig om het tot een succes te maken.
  • De tijd gaat zo snel.
Sebastiaan
Dalfsen

· Juli 2023

Super, goede instructie, waar voor je geld, vriendelijk, zeer veel kennis

FransEkkers
's-Hertogenbosch

· Juli 2023

Als 85 jarige een byzondere ervaring om na 63 jaar na het behalen van mijn vliegbrevet dit te ervaren. Wil nog zeker 3x een afspraak maken.De begeleiding was ook zeer vriendelijk en van grote klasse .Succes met jullie organisatie !!!

  • Voor mij de instap in de " cockpit"
Hugo van Driel (callsign Beast)
Breda

· Juni 2023

Het was super gaaf en enorm gedetailleerd en waarheidsgetrouw. Ook het bedienen van alle knopjes en het drukpak was gaaf. Voelde me een beetje Maverick!

  • Vriendelijk en geweldige machine
  • Glaasje water bij aankomst of vertrek
Adrie
Rotterdam

· Juni 2023

Top! Mooie ervaring in een getrouwe replica. Alle facetten komen aan bod: vliegen, start, landing en missies.

  • Goede uitleg, veel info, maar toch to-the-point. En niet gelukt: doen we het nog een keer.
  • Twee uur vliegt voorbij. Letterlijk en figuurlijk.
Ruud
Etten-Leur

· Juni 2023

Na jaren in en rond de F16 te hebben gewerkt was het mooi om eens de complexiteit van een F16 cockpit "live" te ervaren.

  • Om te zien hoe een piloot het ziet en merken hoe lastig het is om alles onder controle te houden, respect.
  • Geen
Leeuwenburgh
Rijswijk

· Juni 2023

Fantastisch

  • Goed begeleid
Jayson
Foxhol

· Juni 2023

Echt geweldig ik heb zelf ook een simpele simulator maar dit is veel realistisch met de shakers en g-suit voor het recreëren van de G-krachten heb heel veel geleerd goede en duidelijke uitleg zou zeker nog een keer komen

  • -Goede uitleg
    -super realistische simulator
  • Geen
Wijndel Albertsma
Middenbeemster

· Mei 2023

Een geweldige F16 Sim ( Falcon BMS ) beleving.
Samen met nog twee vrienden drie uur lang genoten van al het simmen en het enthousiasme en de kennis van onze instructeur Felix.
Echt een aanrader als je zelf niet een F16 pit hebt !
Wij willen graag nog een keer !

  • Goed en duidelijk gecommuniceerd t.a.v. de reservering.
  • De tijd "vloog"om !
John
Breda

· Mei 2023

Geweldig

  • Zeer duidelijke uitleg
  • Niets
Maarten
Nijmegen

· April 2023

Het was een zeer leuke en rijke ervaring. De eigenaar vertelt met veel enthousiasme hoe het werkt. We hadden per persoon voor 1 uur gereserveerd. Tijdens de activiteit hebben we er per persoon een halfuur extra aan toegevoegd (uiteraard tegen kosten) omdat de tijd te kort was voor het enigszins goed controleren van de simulator. Dit maakte het ook tot een volwaardig programma.

  • Dat het een behoorlijk complete simulator is. Prettige eigenaar die het vertelt
Hendrik
Bleiswijk

· April 2023

Erg kick! Net echt, zeker icm het drukpak wat je aan krijgt. Goede instructies van de eigenaar. De anderhalf uur was voorbij in no time.

  • Alles aan de hele ervaring.
  • Niks aan de hele ervaring.
Monique
EINDHOVEN

· Maart 2023

Twee kleinkinderen, beiden een uur gevlogen. Ze vonden het geweldig!

  • Goede gepaste aandacht voor de jonge vliegers.
Jan
Hasselt

· Maart 2023

Gaaf eigenlijk is een uur veel tekort

  • De uitleg/basic skills
  • Van 1 uur 2 uur maken :-)
Joshua
Nijmegen

· Maart 2023

Heel erg leuk!

  • Goeie instructie, mooie simulator
Mel
Hilversum

· Maart 2023

Hele leuke ervaring! Zeker voor herhaling.

Larissa de Bruijn
Hengelo

· Maart 2023

Fantastisch!!

Tim
Veenendaal

· Maart 2023

Een heel bijzondere ervaring!

  • Zeer realistische cockpit waar overduidelijk vele uren werk in zijn gaan zitten. Toevoegingen als trillingen, geluid en druk op het lichaam n.a.v. G waardes, maken het een bijzondere beleving!
  • De TrackIR was op zodanige wijze afgesteld dat de gastheer twijfelde of het wel werkte. Veelvuldig proberen, maar pas op driekwart van de sessie werd het enigszins bruikbaar. Uitleg omtrent radioverkeer was gehaast en mede daardoor wat verwarrend.
Frits Donlou
Sint Anthonis

· Februari 2023

Geweldige ervaring met een niet van echt te onderscheiden cockpit van een F-16. Begeleid door een zeer enthousiaste trainer. Een top middag!

  • Alle facetten van vliegen met een F-16 kwamen aan de orde
Henri
Amersfoort

· Februari 2023

Geweldige beleving, goede instructies. Aanrader voor iedereen. Geleerd om op te stijgen, te landen, loopings maken, bommen werpen. Smaakt naar meer!

  • Realistische simulator en cockpit, door het drukpak voel je de g-krachten op je lichaam. Dit kun je de hele dag doen.
  • De 1,5 duurde echt te kort, had de hele dag wel willen blijven.
Tijn
Milsbeek.

· Januari 2023

Heel leuk. Een hele ervaring. Compleet functionele cockpit.

  • Goede uitleg. Enthousiaste begeleiding.
Bianca & Sem
Zoetermeer

· Januari 2023

Geweldige belevenis voor mijn zoon die graag F35 vlieger wilt worden. Het was een geweldige ervaring! Vriendelijk ontvangen, duidelijke, rustige en enthousiaste uitleg. Absoluut een aanrader!

  • Het was heel gaaf voor hem om het G-pak aan te hebben om zo ook echt de G-krachten te voelen en te beleven!
  • De tijd gaat veel te snel in positieve zin! 😊
Bart storms
Malle

· Januari 2023

Fantastische ervaring. Goed begeleid!

Dennis Schakel
's-Heerenberg

· December 2022

Ik had de vliegles cadeau gedaan aan mijn vrouw. Zij vond het erg leuk en spannend. Maar de kundigheid van de begeleider maakte dat zij zich uiteindelijk prima op haar gemak voelde. Wel was het een en ander in het begin wat technisch ;-).

  • Unieke ervaring om te kunnen opstijgen en landen in een F16!
  • Iets minder technisch, wat meer beschrijvend...
Willem
Eindhoven

· Oktober 2022

Heel leuke ervaring, uur is omgevlogen.

  • Super begeleiding, top cockpit (F16)
  • Bijgeleverde theorie boekjes was geheel niet van toepassing, dat had beter aangegeven moeten worden op de site.
Frank-Jan
Deurne

· Oktober 2022

Geweldig leuk

  • Realistisch,goede uitleg,goede begeleiding, enthousiasme
  • Tijd gaat veel te snel 🤣🤣
Bjorn
Teteringen

· Oktober 2022

Heel gaaf, goede instructeur, je krijgt een goed beeld van hoe het vliegen in één f16 eruitziet

  • Informatief, aardige instructeur
Charlie

· Februari 2023

Heel leuk!

Jack Jansen
Boekel

· Oktober 2022

Ontzettend leuk om te doen.. Het is net echt.
Viper Charlie is zelf aanstekelijk enthousiast, legt rustig en goed uit zodat je het zelf goed doet.

  • Alles
  • Geen
Jos
Hengelo-O

· September 2022

Prachtig, de inleiding ging weliswaar nogal snel. Toch volop genoten van de realistische weergave en het bijbehorende gevoel van het vliegen, landen en opstijgen van een F16.

Voor herhaling vatbaar, alleen is Boxmeer niet om de hoek!

  • Prima weergave van het luchtruim, en navenant beleving van het vliegen ✈.
  • Gaat erg snel .... waarschijnlijk een kwestie van nogmaals doen!
Marij de Wit
Geertruidenberg

· September 2022

2 uur geboekt en die zijn volop benut incl een cappuccino in de cockpit.

  • Goede uitleg, instructie en begeleiding van Felix. Heeft mij ook geholpen met technische details voor mijn blog. Is ook weer gratis reclame voor hem!
  • Kan niks bedenken.
    Gewoon lekker zo door gaan!

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?