Reviews Drone vliegles Leiden

4,8

van 5

26 reviews

4,8 van 5

26 reviews

5 sterren
23
4 sterren
2
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
0
Fred Hotting
Nieuwerkerk aan den IJssel

· April 2024

Ik heb een geweldige ochtend gehad. In 180 minuten veel geleerd van Rodney, hele goede instructeur. Zoveel tips die het vliegen simpeler maken, geweldig. Ging mij nu om de basis maar er komen zeker vervolgafspraken. Een aanrader voor iedereen, van beginner tot gevorderde.

  • Rodney maakt het met handige tips makkelijker om als beginner met een drone om te gaan, geeft een vertrouwd gevoel
  • Geen, behalve dat 180 minuten te snel voorbij gaan
Risha
Pijnacker

· Maart 2024

Het was een hele fijne samenwerking met Rodney. Hij heeft hij op een fijne en prettige manier uitleg gegeven en de nodige tijd en aandacht aan mij besteed. Vervolgens hebben wij samen met de drone gevlogen.

Voorts had hij een kan met thee bezig wat een aanrader was, gezien de kou.

  • Het was een bijzondere ervaring om samen met Rodeny de drone te besturen. Hij heeft een luisterend oor en denkt graag met je mee. Ik zal Rodney zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.
  • Jullie zijn goed bezig.
-
-

· Augustus 2023

Top. Instructeur met veel kennis die ook een goede inschatting maakt van mijn kennis en zijn verhaal & oefeningen daarop aanpast.

  • Persoonlijke aandacht, ruim de tijd, goed materieel.
  • Geen
Arthur
Amsterdam

· Juni 2023

Het was een leuke ervaring met Rodney hij is een ervaren instructeur

  • Heel wat geleerd deze dag zeker de moeite waard.
Willem Boorsma
Den Haag

· Juni 2022

Mijn les was boeiend, leerzaam en gezellig. Ik heb meer gevlogen (en zwaktes ontdekt) dan ik van te voren had gedacht. Ondanks het vele vliegen heb ik toch veel tips en adviezen gekregen. Mijn eerste kennismaking was geweldig. Ga zeker meer vliegen!

  • Rodney, leuke man. Heeft duidelijk gecommuniceerd bij elke afspraak (veel regen) wij moesten mijn les een paar keer verschuiven.
  • Vliegles in Den Haag, Ik ben zeik nat geworden op weg naar huis.
Jan van Teylingen
Geldrop

· Mei 2022

Was een leuke en leerzame middag. Rodney is een prima instructeur. Geeft duidelijk uitleg en aanwijzingen.

  • Het vliegen met een drone is sowieso bijzonder gaaf. Wat ik erg spannend vond was tot een hoogte van 120 meter gaan met de drone.
  • Het weer werkte niet mee, maar daar kunnen jullie niets aan doen. En dat mijn eigen drone het niet goed deed was vreemd. Thuis werkt hij prima. Maar ook daar kunnen jullie niets aan verbeteren.
Ben van Dongen
's-Gravenzande

· November 2021

Heel erg Leerzaam veel geleerd over de drone

  • Goede uitleg door de leraar
  • Wat mij betreft niets
Jaap Bol (76)
Leiden

· Juni 2021

Moet nog gebeuren a.s. maandag

Felice (Debora)Aschman (53)
Leiden

· April 2021

Wat een super leuke ervaring! Met veel geduld en goed uitleg heb ik alles zelf mogen doen. Ik heb veel geleerd en durf nu ook met mn eigen drone

  • Erg leuk dat ik mooie filmpjes en foto’s gemaakt. Je kan een leuke trucjes doen zo vloog de drone achter mij aan
  • Niets
Wouter (34)
Zwijndrecht

· April 2021

Je merkt dat Kevin al veel ervaring heeft met het dronevliegen. Hij kon goed uitleggen hoe je bijvoorbeeld achter iets aan moet vliegen en wat mooie shots oplevert. Ook kleine aanpassingen, zoals handmatig opstijgen i.p.v. via de App, hebben mij geholpen om makkelijker en beter te kunnen vliegen. Met ook een gezellig praatje tussendoor heb ik mij zeker vermaakt tijdens de 2 uur durende vliegles.
Zeker een aanrader voor de beginnende vliegers die op weg geholpen willen worden.

  • Met grotere en kleinere aanpassingen al beter leren vliegen. Verstand van vliegen en opleidingen.
JW
Rotterdam

· Maart 2021

Met twee personen twee uur tegelijk les gehad van Kevin en Rodney. Dat was niet alleen erg gezellig, we hebben veel gelachen, maar ook veel geleerd. Na deze goede basis gaan we nu veel oefenen!

  • Veel meer kunnen na 2 uur dan dat we gedacht hadden!
  • Ja... toch die koffie hè... Hahaha!
Rits (45)
AMSTERDAM

· September 2020

Geweldig, zeer gedegen uitleg, mooie moves geleerd

  • Fijn om in alle rust je drone te leren besturen.
  • Volgende keer koffie erbij? :-)
Fred van der Lande (66)
Schiedam

· September 2020

Ik vond het een geweldige ervaring met een duidelijke uitleg en mog ik toch iets vergeten zijn mag ik altijd contact opnemen dat vind ik heel fijn

  • Je leert vliegen met de drone van leermeester en hij maakt je ook wegwijs met je eigen drone die je meegenomen hebt ik ben dik tevreden
Nico (58)
Teteringen

· September 2020

Fantastisch, ruim 1,5 uur tekst, uitleg en les gehad. Enthousiast geworden om zelf een drone aan te schaffen. Fijne docent en goede materialen, echt super!!!

  • Zie boven
  • Geen
Rob (64)
Rijnsburg

· Augustus 2020

Leerzaam en onderhoudend. Als overweegt een Drone te kopen zeker een aanrader. Om alvast wat tips te krijgen.

  • Leuke lokatie. Genoeg ruimte om te oefenen.
  • Geen
Peter de Jong (54)
Zoeterwoude

· Juli 2020

Topervaring en direct drone fan!

  • Goede en deskundige uitleg en Rodney en Kevin zijn toppers
  • -
Joeri van Vliegles.nl:
Ook namens de instructeurs: bedankt!
Mark simonis (53)
Leiden

· Juli 2020

Kevin super gozer gezellige gast en gaf een meer dan duidelijke uitleg .
Het ging zeer goed maar dat ligt natuurlijk ook een beetje bij jezelf.

  • Gaaf
  • Ik zou het niet weten maar miss een soort vervolg cursus
Cees (71)
Voorburg

· Juni 2020

Goed Drone weer, instructeur op tijd, jong, vriendelijk, duidelijk en liet mij het werk doen tenzij hij iets wilde voordoen. Eerste keer vliegen. Als je geconcentreerd bent is de basis niet moeilijk

  • Duidelijke instructie
  • Je zou een checklist vooraf mee kunnen sturen zodat de instructeur weet wat eventueel nog niet gedaan is voor men kan vliegen.
Leo Cornelissen (71)
Papendrecht

· Mei 2020

Gezellige en leerzame ervaring

  • Vriendelijke en Persoonlijke contact met de instructeur
  • Geen
Tim (31)
De Lier

· Mei 2020

Was een leuke ervaring en bij naderinzien was het super makkelijk. Als je niks beidend beweegt de drone zelf ook niet. Zou het zeker ook aanraden aan vrinden of familie. Sfeer met instructeur was erg goed, ze zijn jong en erg gedreven voor het vliegen.

  • Wij hadden heel goed weer en dat was wel een groot pluspunt.
    Je kan makkelijk een gevoel er bij krijgen en ervaren of het vliegen je ligt.
  • -
Hans (80)
Rotterdam

· April 2020

Leuk,heel erg leuk. ondanks dat ik te laat op de site was.

  • Goede begeleiding en het één op één contact ondanks het coronavirus goed uitgevoerd
  • De tijd wat langer maken ,de les ging veel te snel voorbij.
Kees de Bie (65)
Rotterdam

· April 2020

Een hele leuke ervaring

  • Het was bijzonder gaaf
  • Er zijn geen min-maar alleen maar pluspunten de uitleg was zeer
    helder en duidelijk
Hans (80)
Rotterdam

· Maart 2020

Leuke ervaring en de tijd ging veel te snel voorbij.(te veel info in een zo korte tijd).

  • Attente ondersteuning bij het duo vliegen en later bij het in de lucht houden van mijn eigen drone.
  • Ontvangstcomite zou leuk zijn met veel drone liefhebbers
Eric (58)
Leiden

· Augustus 2019

Kevin is een zeer goede instructeur, die alle relevante aspecten helder en duidelijk uitlegt. Hij zorgt dat de instructies goed aansluiten bij wat degene die oefent op dat moment kan behappen. Ik heb veel bijgeleerd.

  • Mooi uitzicht over de Kagerplassen, hebben meerdere technieken doorgenomen en geoefend. Mooie opnamen gemaakt.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt, ook namens Kevin!
Veel veilige vlieguren gewenst.
Lis (61)
Leidschendam

· Mei 2019

Geweldig !!! Daar sta je dan, onervaren met afstandsbedieningen zoals voor deze drone, laat staan met drone vliegen, legt Kevin het allemaal rustig uit, en vlieg je binnen een paar minuten met de drone weg! En ook de tijd vliegt, want voor ik het door heb, is de eerste batterij na 25 minuten al bijna leeg. Uiteraard heeft Kevin nog een paar batterijen bij zich. Vlieg eens ‘eventjes’ vooruit, achteruit, rondje draaien, landen, en nog veel meer. Ontzettend leuk om te doen! Ik vind het een grandioze ervaring! Nooit gedacht dat ik met joysticks en een drone uit de voeten kan, maar de uitleg begeleiding is zo goed, dat ik er een hobby bij heb!!!!

  • Alles: de lokatie, de instructie, de drone, de opbouw van de acties, en het snel zelfstandig leren vliegen, het advies en de tips, enz.
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Wat superleuk om te horen Lis, hier doen we het voor! We hebben je complimenten doorgegeven aan instructeur Kevin.

Heel veel plezier met je nieuwe hobby!
Marco (23)
Boskoop

· April 2018

Het was een mooie locatie, en het was erg gaaf om een keer met een inspire te vliegen.

  • Leuk, erg leerzaam, en je krijgt duidelijk uitleg, op een rustige manier.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling, wij vinden de drone ook erg gaaf ;-)

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?