Reviews Cessna vliegles Lelystad

4,8

van 5

273 reviews

4,8 van 5

273 reviews

5 sterren
234
4 sterren
27
3 sterren
9
2 sterren
3
1 ster
0
Vidja
Rotterdam

· November 2021

Super tof! Leuke ervaring, ervaren en gezellige instructeur met veel kennis. Heel leuk om als cadeau te doen/krijgen.

  • Zelf sturen en instructies krijgen. Een grote pluspunt was de zonsondergang waardoor de lucht mooi roze gekleurd was.
  • -
Danny
Delft

· November 2021

In 1 woord: Fantastisch!!
Echt een bizar toffe ervaring. En de instructeur was ook echt relaxed!

  • Alles!!
  • Ik kan echt helemaal niets verzinnen wat beter zou kunnen.
Jelte Boersma
Hulshorst

· Oktober 2021

Erg indrukwekkend en gaaf.

  • Het zelf sturen en landen
Chantal
Heerhugowaard

· Oktober 2021

Erg leuk, alleen heel jammer dat het personeel was vergeten door te geven dat er een video moest worden gemaakt.

Cor van Brakel
HAAFTEN

· Oktober 2021

Super leuk

  • Het inderdaad ook zelf mogen vliegen
  • De voorbereiding ter plaatse
Edwin
Drechterland

· Oktober 2021

Mooie vlucht gehad.

  • Goede instructeur!
  • Weet ik niet...
Roan
Werkhoven

· September 2021

Het was echt GE-WEL-DIG! Als je eenmaal voor het eerst een vliegles hier hebt gedaan, wil je meteen weer. Ik kan niet wachten om zelf snel weer te vliegen!

  • Het zelf vliegen en een hele vriendelijke instructeur waardoor je je veilig en zelfverzekerd voelt!
Claudia van Hilten
Almere

· September 2021

Prima vlucht, sympathieke instructeur.

  • Vlucht zelf, partner mocht veel zelf doen.
  • Door de lange voorbereiding die de piloot moest doen en de strakke planning, voelde het als lopende band werk en bleef er minder tijd tijd over voor de vlucht zelf, wat ik jammer vond, zeker omdat het een cadeau was.
Kim
Amsterdam

· September 2021

Erg leuke dag en ervaring, prettige mensen.

  • Vliegles.nl wordt niet op de gevel vermeld; dat zou handig zijn geweest.
Willeke meeusen
Almere

· September 2021

Vond het echt super leuk

  • Gaaf
  • Geen
Ben Schuddeboom
Renswoude

· September 2021

Super! Dat het weer fantastisch was zat uiteraard mee, maar mijn vriendin heeft genoten van het vliegen en ondanks dat ze even gespannen was raakte ze door de instructeur al snel op haar gemak.

  • Zelf route plannen, kon ook nog prima bij aankomst
    Instructeur/instructies
    Informatie vooraf
  • Het liep wat uit zo leek het, dus we moesten ruim een half uur wachten. Als we dat hadden geweten hadden we misschien wat later weggekund. Kleinigheidje
Andrej
Amsterdam

· September 2021

Het was heel leuk

  • 10 punten van 10
Charles
Almere

· Augustus 2021

Fantastische om zelf te vliegen; vraagt veel concentratie en focus. Smaakt naar meer!

  • Goede en prettige instructeur
  • Geen
Elvira
Amsterdam

· Augustus 2021

We did Cessna flying lesson with my team of 8 as a team building activity. It was just amazing! We enjoyed it a lot. We still can't believe that we got a chance to drive a plane! It's a one of a kind experience. Thank you to the school for organisation, and special thanks to our pilot, Sander, who explained everything with details and passion. We had a lot of fun!

  • I would recommend to come with a smaller group to decrease waiting time. We were a group of 8, but the plane only fits 3 people besides a pilot, so each of us waited two groups of people to fly.
    It's important to add that it was our choice to go with the group of this size. The school organised everything well.
John
Houten

· Augustus 2021

Ontzettend leuke ervaring. Prachtig zicht op Nederland. E.e.a. geleerd over hoe een vliegtuig nu feitelijk te besturen is, wat minder triviaal is dan ik dacht, met weersomstandigheden, obstakels op de grond, luchtstromingen etc. Erg interessant.

  • Instructeur erg aardig en zeer bekwaam.
  • De stewadess was te laat met de catering, dus kwam maar helemaal niet ;-)
Hans Giesen
Leusden

· Augustus 2021

Geweldige belevenis onder leiding van zeer ervaren instructeur

  • Goede opvang, goede uitleg, ruim de tijd genomen om alles te behandelen
  • Niets alles goed
Bry
Utrecht

· Augustus 2021

Het was een super ervaring!
Dit als cadeau gegeven aan iemand en die had een top dag. Ik kon gezelig mee achterin en kon mee genieten van het uitzicht. En al het personeel was super relaxed!

  • Personeel, vlucht
Piet Barendse (50)
Monster

· Augustus 2021

Een top-ervaring. De eerste keer helaas af moeten breken vanwege pech met het vliegtuig, maar dat is meer dan goed gemaakt tijdens de volgende afspraak. Goede instructie, duidelijk en heel leerzaam, en gewoon geweldig om zelf een keer te mogen vliegen!

  • Communicatie is goed en duidelijk, instructeurs zijn ervaren en geven veel informatie.
  • Geen
S Jarmohamed (51)
Den Haag

· Augustus 2021

Geweldig. Warme ontvangst en een geweldige instructeur.

  • Je weet niet wat er komen gaat. Spannend. Lekker genoten van het uitzicht.
  • Geen
Martijn (25)
Almere

· Augustus 2021

Heel gaaf, super ervaring zeker als je wil beginnen met een carriere in de luchtvaart

  • De condities waren uitdagend, en het gevoel dat je met jou input het vliegtuig bestuurt waren allemaal heel gaaf, ook de instructeur was erg ervaren en kon alles goed uitleggen
  • Geen minpunten
Ingrid (41)
Oss

· Augustus 2021

Wij hebben het als super ervaren, allebei onze kinderen van 15 en 13 jaar hebben allebei een zweefvliegtuig bestuurd. Ze vonden het super!

  • Het is een hele bijzondere ervaring voor de kids om zo’n vliegtuig zelf te mogen besturen.
Drent (44)
Elburg

· Augustus 2021

Top vlucht en leuke instructeur

  • Erg bijzonder je eigen stadje van boven te zien
Petra (51)
Reuver

· Augustus 2021

Top goede uitleg prachtige ervaring

Toine (70)
's-Hertogenbosch

· Juli 2021

Cadeau gehad voor mijn verjaardag. Was een bijzonder leuke en prettige ervaring. Mede dankzij de uitleg en vriendelijke instructeur Auke!

  • Gelukkig mochten we nog opstijgen met de wat sterker wordende windkracht. De wind maakte het vliegen uiteindelijk alleen maar leuker!
Geerlof Mostert (61)
NUNSPEET

· Juli 2021

Heel erg leuk, Zelfs over Nunspeet gevlogen. Leuke instructeur

  • Instructeur was erg leuk, ook in het omgaan met mijn kleinzoon.
  • Geen
Mariska van den Burg (51)
Hoek van Holland

· Juli 2021

Hoe super was dit...alles zelf doen
Van taxiën naar opstijgen
Zelf vliegen tot bijna zelf landen
Geweldig zeker als je droom is piloot te worden
Mooi cadeau

  • Niet verwacht dat hij echt alles zelf mocht doen
  • Geen
Thomas (24)
Almere

· Juli 2021

Top ervaring! Ik raad het iedereen aan om te doen

  • Vriendelijke instructeur
Jacqueline (31)
Katwijk

· Juli 2021

Super leuk!

  • Duidelijke uitleg, unieke ervaring!
Karel (70)
Deurne

· Juli 2021

Een geweldige ervaring. Vooral omdat je de meeste tijd zelf mag vliegen.

  • Het maken van de 360 graden bochten.
  • Iets duidelijkere informatie vooraf, bijvoorbeeld op de site, over welke gebieden je wel en of niet mag vliegen.
N de Jager (1940)
Amsterdam

· Juli 2021

Door Tim Verbeek bijzonder geslaagd.

  • De uitstekende manier waarop hij met mijn kleinzoon omging
Gerrit (75)
Nieuwstadt

· Juli 2021

Fantastisch

  • Alles, met name het zelf vliegen
Lieseth (49)
Amsterdam

· Juli 2021

We vonden het geweldig. Het was een verjaardagscadeau voor mijn man; het was heel gaaf dat hij zelf aan het roer zat. Bijzondere ervaring, zou het iedereen aanraden.

  • Dat je zelf 'in control bent' en dat eigenlijk best snel kunt leren. Leerzaam. Aardige, kalme en duidelijke instructeur/piloot.
  • Niets, ja je kan wel wat misselijk worden, het kan een 'bumpy ride' zijn. Vandaag viel dat vanwege het rustige weer mee.
Rutger (27)
Hengelo

· Juli 2021

Was als cadeau voor mijn vader. Die vond het top! Heerlijk in 3 kwartier om de polder gevlogen., voor het eerst in een Cesna.

  • Instructeur was duidelijk en goed. Genoten van het mooie zicht mede dankzij het goede weer ook.
Niels Canrinus (19)
Harderwijk

· Juli 2021

Helemaal geweldig

  • Was een bijzondere ervaring
  • Niks
S.K.Heijs (67)
Veenendaal

· Juli 2021

Ik had verwacht dat ik met een bovendekker zou vliegen. Ik had ook gehoopt dat ik meer zelf mocht doen.

  • Nu heb ik duidelijk gezien dat er duidelijk een checklist afgewerlt werd.
  • Staat bij mijn ervaringm
Gerjan (43)
Wekerom

· Juli 2021

Verjaardagskado

  • Goede uitleg, leuke vlucht
Elizaveta (30)
Amsterdam

· Juli 2021

Super!

  • Great experience!
M.J. Eijkholt (29)
Delden

· Juni 2021

Heel gemoedelijke sfeer, goede uitleg, en een hele fijne ervaring! Top, bedankt.

  • Rustige, volledige uitleg
Jullia (30)
Amsterdam

· Juni 2021

Het was een fijne en persoonlijke ervaring. We werden rustig en relaxed verwelkomt met een kopje koffie en konden al onze vragen stellen. De instructeur was vriendelijk, geduldig en nam de tijd voor ons. De vliegervaring was top! Houdt er wel rekening mee dan een vliegles niet door kan gaan vanwege het weer. Die van ons is 1 keer verzet en op de dag dat we gingen vliegen verplaatst op de dag, vanwege het weer.

  • Vliegervaring en persoonlijke aandacht instructeur
  • Nvt
Robert Matthezing (55)
Den Haag

· Juni 2021

Leuk om in een Cessna te vliegen. wij vlogen 45 minuten en daardoor kan je echt wat langer 'zelf' aan het stuur zitten en van boven af een paar leuke plaatsen te bekijken.

  • Mooie route, veel tijd om zelf ook te vliegen
  • Kopje koffie voor dat we vertrokken was wel lekker geweest
Karin Bakker (45)
Assen

· Juni 2021

Ze vonden het geweldig. Piloot legde alles goed uit, grapje boven Walibi en er mocht best veel zelf.

  • Zie boven
  • Tip: Geef door op dag van vlucht de letter combi op vliegtuig zodat familie die kijkt weet welk vliegtuig te volgen. En via flightradar24.com is dan het vliegtuig te volgen
Guru (30)
Noord Brabant

· Mei 2021

Internet

  • The instructor (I think his name is Jaap) was very friendly and made us feel comfortable. The reception person handling the appointments was very polite and showed care when one of us got air sick. Overall a great customer support.
  • Maybe a bit expensive.
Daria
Amsterdam

· Mei 2021

Mijn zoon ging vliegen en ik zat achterin. Het was doodeng voor mij maar ook super leuk en de piloot was een ernorme schat. We vonden het fantastisch en een ervaring die we nooit zullen vergeten. Een aanrader!

  • Alles
  • Geen
Vera (19)
Zevenhuizen

· Mei 2021

Super tof!

  • Een hele aardige, rustige instructeur met een passie voor zijn vak.
  • Hadden we niet. Was super!
Frits (29)
Amsterdam

· Mei 2021

Hele leuke vliegles gehad. Mooie ronde langs o.a. Muiderslot, randje Amsterdam, Pampus. Veel zelf gestuurd en prettige instructeur.

  • Veel zelf mogen sturen, instructeur gaf veel uitleg.
  • -
Fabio Bambang Oetomo (41)
Den Bosch

· Mei 2021

Het was een fantastische ervaring om met piloot Tim en mijn 8 jaar oude zoon de lucht in te gaan. Ik heb heel veel zelf kunnen vliegen met waar nodig uiteraard het advies en de hulp van de echte piloot.

  • Veel uitleg, mooie route, veel zelf kunnen vliegen.
Bertram (33)
Utrecht

· Mei 2021

Het was erg leuk, heel leerzaam om vanuit een simulator-achtergrond een feeling met het vliegtuig te krijgen.

  • Er werd geluisterd naar mijn vragen en deze werden fijn beantwoord en vertaald naar vlieghandelingen. Erg prettig.
  • Niet echt. Misschien had men een glaasje fris of een kop thee kunnen aanbieden ofzo. Het duurde even voordat we het terrein op konden.
Paula (39)
Nieuwveen

· Mei 2021

Het was een mooie ervaring voor mijn man en mij en ons zoontje van 4 jaar

  • Leuke instructeur vol enthousiasme, kind werd er goed in betrokken
  • Misschien het ontvangst was een beetje rommelig naar mijn idee
Waterman (20)
Hulshorst

· April 2021

Super vet! Geweldige ervaring en hele aardige instructeur!

Virgiliu (34)
Heemstede

· April 2021

Great experience! Really enjoyable flight, excellent instructions from instructor and great views!

  • Felt really safe, even in turbulence, and instructor explained well all things that I needed to know.
  • Wish I was given more control over the aircraft, but since it was my first lesson I understand why it was like this.
Alex (41)
Bodegraven

· December 2020

Geweldig. De vliegervaring was top. Heel veel zelf kunnen vliegen. Goede instructeur die veel uitleg gaf over koers en hoe die te houden.

  • Veel zelf vliegen
  • Op tijd starten. Ontvangst was wat chaotisch.
Pieter (27)
Amsterdam

· December 2020

Erg leuk, Jamie is een hele fijne instructeur

  • De instructeur
  • Theorieboekje was ook leuke voorbereiding
Idse Starke (70)
Amsterdam

· December 2020

Top

  • 100 % meegevallen
Bas (29)
Wateringen

· November 2020

Een bijzondere unieke ervaring! Het was een verassing voor mijn verjaardag, nooit gedacht dat je zelf zou mogen vliegen.

  • De piloot was zeer professioneel, heel aardig en vertelde van alles over wat we zagen!
  • Geen minpunten
Jaime Scheepers (19)
Eindhoven

· November 2020

Mooie vlucht met duidelijke uitleg en hulp. Een echte aanrader!

  • Goede instructeur en een goede duidelijke uitleg.
  • Koptelefoon werkte soms niet goed.
Alicia Hoogendoorn (16)
Zandvoort

· November 2020

De hele ervaring van binnenkomst totdat je weer buiten op de stoep staat is geweldig. Je wordt meegenomen in het hele proces, bij de checklists, start, landing en natuurlijk het vliegen zelf.

  • Ik had niet verwacht dat ik echt de hele tijd zelf mocht vliegen en dat je echt werd betrokken in het proces, dit was echt een ervaring om nooit te vergeten en ik kom zeker terug.
Max en Larissa (22)
Friesland

· Oktober 2020

Als cadeau voor mijn vriend heb ik hem een vliegles cadeau gedaan. Voor ons beide zou het de eerste keer vliegen zijn. We waren beide nog nooit de lucht in geweest dus dat was even spannend. Onze instructeur/piloot Tim was erg aardig en informeerde ons goed. Max vond het echt helemaal geweldig om te vliegen en heeft het 'virus' nu nog meer te pakken haha. Erg genoten van de ervaring! De vlucht is ook voor ons opgenomen en kregen we het kaartje waar de filmpjes op stonden netjes mee in een plastic beschermhoesje. Echt een geweldige dag voor ons beide, we komen zeker nog eens terug. Iedereen heel erg bedankt voor de mooie middag! :)

  • Goede uitleg, aardige mensen, super ervaring
  • Geen
Gerard (60)
Berkel en Rodenrijs

· Oktober 2020

Superleuke en interessante ervaring !

  • Erg leuk vaderdagcadeautje! Had niet gedacht zelf al te mogen taxiën en vliegen! Top instructeur (Jos). Veel uitleg en interessante wetenswaardigheden over het toestel en vliegen. Voor herhaling vatbaar en wie weet vlieglessen!
Abagail Gounden (34)
Rotterdam

· Oktober 2020

Thought it was nice. I did enjoy it. Amazing pilots! Thought there were aspects which could be improved

  • The pilot Charles was awesome. Experienced, easy going, accommodating and did his best to be open and make it special.
  • The overall experience. Nothing about the overall experience is worth the price. There is a haphazard busy welcome, the flight intro is explained in a busy corner of the arrival area. The whole thing should be packaged better. You could welcome people, offer complimentary coffee, create an exciting video or intro. I dont know exactly, but it just feels poorly thought out and haphazardly executed... it is offcourse up to you the type of experience you want to offer to your consumer. For a lot of people this a big moment, and the experience is currently just ok.
Marlies van leeuwen (57)
Epe

· Oktober 2020

Het was een geweldige ervaring

  • Een fantastische instructeur, die alles rustig en duidelijk uitlegde.
  • Geen
Esther Zuijdervliet (56)
Amstelveen

· Oktober 2020

Waanzinnig leuk! Hebben genoten. Onvergetelijke ervaring! Dank jullie wel!

  • De hele ervaring! Vanaf het instructiefilmpje tot de landing...
D. (24)
Den Haag

· Oktober 2020

Geweldig! De instructeur Jeroen gaf erg duidelijke en fijne instructies. Ook was er tijd voor vragen m.b.t. het vliegtuig en het vliegen. De leerling kreeg veel controle tijdens het vliegen waardoor het een unieke ervaring was. Wij zijn zeker van plan om dit nogmaals te doen.

  • Dichtbij het Aviodrome (museum), zeker ook de moeite waard om te bezoeken
  • Niks
Vera (28)
Utrecht

· Oktober 2020

Als huwelijkskado gekregen van collega’s. Geweldige ervaring!

  • Rustige vriendelijke instructeur, mooie route, echt zelf het stuur in handen!
  • Geen
Kees (31)
Deventer

· Oktober 2020

Een te gekke ervaring! De instructeur was heel vriendelijk en liet mij vrijwel alles zelf doen. Ik heb mij geen moment onveilig gevoeld. Ik kan niet wachten om nog een keer te vliegen!

  • Alles! De ontvangst was erg vriendelijk, de instructeur was ontspannen en gaf een veilig gevoel. De vlucht zelf was prachtig en mijn passagiers hebben mooie foto's kunnen maken van ons huis en de directe omgeving. Ik heb vrijwel alles zelf mogen doen. Ik kan dit iedereen aanraden en ik kan niet wachten om weer de lucht in te gaan.
  • We hadden de laatste vlucht van de dag en daarom moesten we wat langer wachten. Uiteindelijk vertrokken we drie kwartier later dan verwacht.
Ivo Molenaars (29)
Castricum

· Oktober 2020

Super leuk. Raad het iedereen aan om een keer te doen. Goed geregeld en kregen last-minute nog een toetsten met meer zicht.

  • Ervaring. Begeleiding en tips and trick. Je echt betrokken bij het opstarten.
Koortens (66)
Schoorl

· Oktober 2020

Een mooie ervaring voor herhaling vatbaar

  • Zelf sturen en een goede en rustige piloot
  • Er is niets waarvan wij vinden dat beter kan
Carlos (25)
Haarlem

· Oktober 2020

Super!!

  • Weersomstandigheden waren niet optimaal maar toch gelukt om te kunnen vliegen en een super mooie vlucht gehad!.
  • Geen.
Teun Schenk (65)
Urk

· Oktober 2020

Prachtig, hele leuke ervaring. Mooie rustige vlucht, zicht was niet zo heel helder. Maar dat is niet te voorspellen.

Gilbert (55)
Amsterdam

· September 2020

Het was een voor mij de eerste keer en vond het een unieke ervaring. De piloot (Eric) stelde mij en de kinderen op ons gemak. Over het algemeen een goede service.

  • Gaaf vond ik zelf aan het stuur zitten (onder toezicht natuurlijk).
  • De datum die ik gekozen had vond geen doorgang terwijl op de site die datum op groen stond. Dat was voor mij een teleurstelling dat ik niet op die dag kon vliegen.
Arjen van Veen (50)
Amsterdam

· September 2020

Fantastische ervaring!

  • Korte en leuke introductie in de wereld van sportvliegerij!
Harold Spenkelink (53)
Goir

· September 2020

Erg leuk

  • Video opname , passagier die meekan in de Cessna
  • Geen
Franchimont (47)
Amsterdam

· September 2020

Geweldig!

  • Leuke interactie met de piloot
  • Accomodatie gedateerd
Roald (20)
Wijk aan Zee

· September 2020

Geweldige ervaring. Altijd al willen beginnen met vlieglessen.

  • Leuke instructeur, prima vliegtuigje en mooi rondje
  • Alles was perfect
Himesh Mareddy (26)
Amsterdam

· September 2020

I loved it! The experience was unreal.

  • The fact that I alone was controlling the plane for a lot of the time.
  • Maybe give some clarity on how long I would actually 'fly'. I booked for 30 mins but was actually in the air for 20 minutes.
Ivo (35)
Zoetermeer

· Augustus 2020

2e keer vliegen

  • Instructeur Tim deed het geweldig. Kalm, humor en geeft vertrouwen. Was een top ervaring!
  • In de wachtruimte/kantine was er tussen de medewerkers onderling een bepaalde interne discussie gaande (een bepaald conflict wilde men bespreken), dat maakt niet een fijne indruk op klanten.
Loes de Jong (79)
Beuningen

· Augustus 2020

Wij gaven deze vliegles kado aan een jong vriend van ons uit Kroatië. Het was een geweldig leuke ervaring.

  • Het weer werkte mee voor een geslaagde ervaring.
    Verder vonden we dat we boften met de uitleg in de kantin. Vlot en deskundig.
    De instructeur Tim is een zeer sympatieke ervaren instructeur. Heel prettig en hulpvaardig in de omgang met ons.
    Kortom: wij zullen jullie zeker aanbevelen.
  • Geen!!!
Luis (30)
Den Haag

· Augustus 2020

My dream has always been to fly, and this 30-minute lesson was an amazing experience to live! I got it as a present from my wife, and we both enjoyed the ride. I will never forget it!

  • Nice staff, nice aircrafts, and you practically have the controls once you are in the air.
  • Nothing! Everything was perfect.
Laura van Vliegles.nl:
Thank you Luis for sharing your experience. We are happy that you and your wife enjoyed it!
René (60)
Maarssen

· Augustus 2020

Fantastisch

  • Veel aandacht van de piloot voor de Persoonlijke beleving, prachtige ervaring. Een echte aanrader!
  • Geen enkele
Ten Haaf (68)
Soest

· Augustus 2020

Viel wel mee echt zelf sturen was er niet bij.

  • Leuk
  • Echt zelf vliegen, instructeur bleef zelf sturen.
Lars (16)
Bemmel

· Augustus 2020

Leuk.

  • Bijzonder om zelf te sturen al meteen vanaf het begin.
    Ook heel leuk dat de instructeur vanalles wist te vertellen over techniek, wolken, weer, navigatie, plaatsen en nog veel meer. Echt super instructeur; open, toegankelijk en aardig.
  • Het mag altijd goedkoper ;-)
Lize (17)
Soest

· Augustus 2020

Erg leuk, mooi uitzicht.

  • Je kon heel ver kijken en bij het opstijgen ging het zo vloeiend dat je bijna niet voelde dat je al in de lucht was.
  • Ik had een vlucht van 20 minuten en het was jammer dat het taxiën ook bij die 20 minuten hoorde, het daadwerkelijke vliegen heeft een kleine 15 minuten geduurd.
RvS (50)
Abc

· Augustus 2020

Het was geweldige ervaring.

  • Prachtig om weer eens te vliegen. Makkelijk te regelen.
  • Wat duidelijker communiceren. Ik
    Moest nu vaak goed zoeken naar de benodigde informatie. Het was er meestal wel maar lastig vinden.
Laura (23)
Hoor

· Augustus 2020

Fantastisch, echt een ervaring rijker!

  • Hele fijne instructeur, vertelde veel
  • Niks !!!
Peter (22)
Gemert

· Juli 2020

Fantastische ervaring. Fijne instructeur, naast het vliegen ook een goede en enthousiaste gids boven Flevoland.

  • Goed contact met instructeur
  • Ik miste wel een drankje na de warme rit in het vliegtuig.
Ben Grooters (65)
Dronten

· Juli 2020

Het was een fantastische vlucht met piloot Eric

  • Door de wolken op 4duizend voet en daarna nog wat spiraal bochten geweldig genoten
  • Never chanche a winning team ,super pluspunten
Ferdinand (24)
Sint-Michielsgestel

· Juli 2020

Een bijzondere ervaring waarbij je veel zelf mag doen!

  • Het zelf besturen van het vliegtuig, de route, de goede instructies.
  • Ik heb geen minpunten ervaren
Valentijn (16)
Nijmegen

· Juli 2020

Leuk

  • Geen
  • Geen
Van Overmeeren (40)
Haarlem

· Juli 2020

Het vliegen zelf was erg leuk, de tijd die hieraan vooraf ging niet. Dat wij aankwamen bleek er een defect aan het vliegtuig te zijn. Wij moesten toen wachten tot 16:00 uur in plaats van 13:00 uur op een andere instructeur. Het lullig hieraan was dat alle lessen na ons wel plaatsvonden in plaats van alles iets door te schuiven. Ook werd er niets gecommuniceerd en gingen wij uiteindelijk om 17:10 de lucht pas in.

  • Het vliegen
  • De communicatie en de manier waarop iets opgelost word! Nog geen excuus gekregen wat toch wel op zijn plaats was geweest
Joeri van Vliegles.nl:
Oeh, dit klinkt inderdaad niet goed. We nemen even persoonlijk contact met je op!
Carmen Janssen (31)
Arnhem

· Juli 2020

Een verjaardag waarbij ik mij letterlijk in de zevende hemel voelde!
Een geweldige ervaring die voor herhaling vatbaar is! Sander ook heel erg bedankt voor jouw goede instructies! Tot de volgende keer, een echte aanrader dus!

  • Gevoel van vrijheid en het besturen van een vliegtuig.
Yoran (26)
Veendam

· Juli 2020

De les was geweldig, een erg fijne instructeur aanwezig.

  • Het vertrouwen van de instructeur in mij
  • Helaas ging er wat mis bij de video opname, dus er was maar 4 minuten gefilmd. Ik kreeg deze kosten wel vergoed.
Wetering hans (34)
Weelde

· Juli 2020

Was een plezante ervaring en goed ontvangen

  • Dat je zelf mag sturen
  • Geen
H.Zwiers-Weening (64)
Amersfoort

· Juli 2020

Geweldig, veel gezien, een hele speciale ervaring
De instructeur straalde een grote rust en vertrouwen uit
Helemaal niet eng

  • Het was helder weer, dus je kon goed zien dat ned. een grote lapjesdeken is
  • Jammer, dat de koptelefoon niet goed werkte
Bianca Opdam (29)
Lisse

· Juli 2020

Wat een gave ervaring. Wij hadden 20 minuten geboekt. Maar hadden achteraf langer gewikt.

  • Er word een enorme vrijheid geboden.
    Duidelijke instructeur.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede review! 20 minuten is inderdaad vrij kort, misschien tot een volgende keer voor een langere les?
Wim (71)
Almere

· Juni 2020

Het was een byzondere ervaring, voor herhaling vatbaar.

  • Het was prachtig weer.
  • Geen
Sytse (23)
Pingjum

· Januari 2020

Heel erg leuk om een keer te doen. We hadden een aardige instructeur die alles wel uit wilde leggen. Zeker aan te bevelen!

  • Het is mooi om de wereld van boven te zien. Zelf vliegen is natuurlijk extra leuk om een beetje gevoel te krijgen met zo'n vliegtuigje.
  • Geen verbeterpunten.
Jamiro van Vliegles.nl:
Bedankt voor je positieve reactie!
Hugo (25)

· November 2019

Was een erg leuke ervaring met een goede instructeur!

  • Fantastisch alom
Yunus (48)
Amsterdam

· November 2019

Wij vonden heel leuk

  • Spannend
  • Nvt
Nima (17)
Amersfoort

· November 2019

We hadden geboekt om met twee personen achter en 1 persoon voor te gaan vliegen voor 20 minuten; eerste een instructiefilmpje en daarna opgehaald door de piloot om in het vliegtuig te gaan zitten, daar kregen we ook alles uitgelegd en mochten we kiezen of we boven Harderwijk of Lelystad wouden vliegen. We hebben toen een kwartier rondgevlogen en daarna zijn we geland

  • Het zijn er echt veel, maar vooral dat je heel goed ontvangen werd en de piloot je de kans gaf om allemaal foto’s te maken en tijdens de vlucht ook. Ook kreeg je de gelegenheid om veel zelf te doen. Dat begon al op de grond door te besturen maar ook in de lucht mocht je bochten maken waar je wou. Heel aardig was de piloot ook.
  • Misschien duurde het instructie filmpje iets te lang, wij hadden om 2 uur geboekt en door dat instructie filmpje gingen we pas na een half uur. In dat instructie filmpje kreeg je uitleg over dingen maar daar had je leterlijk niks aan want de piloot legde het zelf ook uit
Jurgen (39)
Holtum

· November 2019

Wij vonden de vlucht een fantastische en inspirerende ervaring!

  • Je mag veel dingen zelf doen / besturen , heel kundige en leuke instructeur.
Jamiro van Vliegles.nl:
Bedankt voor de mooi reactie! Hopelijk zien we je een keer terug!
Gerard (61)
Vogelenzang

· November 2019

Geweldige ervaring en een zeer vriendelijke piloot/ instructeur. Deze man deelt zijn passie graag en uitgebreid met je.

  • Gelijk een vertrouwd gevoel bij instructeur.
  • Misschien een instructie lokaal ? Meer rust bij bekijken van instructie video.
Jerome (48)
Zoetermeer

· November 2019

Mooie ervaring, goed gereregeld. TXS

Carina (36)
Ermelo

· November 2019

Het was in één woord geweldig! Laagdrempelig, vriendelijk, duidelijke uitleg en gewoon doen! Zeker een aanrader!

  • Uitleg van instructrice, duidelijk en relaxed
  • Geen verbeterpunten
Jamiro van Vliegles.nl:
Wij zijn super blij dat je het leuk vond!
Kom je misschien nog een keer terug?
Inigo (27)
Amsterdam

· November 2019

Beter dan verwacht.

  • Ik kon zelf vliegen.
  • Het ging te snel. ; )
Peter (72)
Fiais da Beira OHP

· Oktober 2019

Geweldige ervaring voor mijn kleinzoons.
ze hebben genoten

  • Instructeur was perfect
  • Geen
Eline (16)
Utrecht

· Oktober 2019

Super tof!

  • Het leukste was dat je heel veel zelf mocht doen.
  • Hoe meer uitleg over de vliegtuigen hoe leuker.
Alex (49)
Bodegraven

· Oktober 2019

Fantastisch! Bijna alles zelf mogen doen tijdens de vliegles. Supergaaf en heel vriendelijke instructeur. Een aanrader.

  • De vliegervaring was zo gaaf.
  • Het duurde te kort. De les was veel te snel voorbij.
Carmen (25)
Zwolle

· September 2019

Het was fantastisch! Duidelijke uitleg, ik kreeg ook mogelijkheid om veel zelf te doen en te ervaren. Het was echt zo gaaf! Ik zou het zo weer willen doen!

  • Uitleg, kans om zelf te mogen vliegen, mocht over ons huis in Zwolle vliegen
  • Headset werkte niet super waardoor ik veel moeite moest doen om alles goed te horen.
Jamiro van Vliegles.nl:
Mooi, Hopelijk zien we je een keer terug!
Dick (50)
Gouda

· September 2019

Heel erg mooi en een leuke belevenis.

  • De piloot was erg aardig en rustig.
  • Bij de aanmelding was de overstap van de twee deelnemers niet goed besproken.
Joris (16)
Genderen

· September 2019

Fantastisch, geweldige ervaring!

  • Het zelf besturen van het vliegtuig, goede instructies van de instructeur, prettige, fijne medewerkers
  • Geen
Kristine (40)
Dronten

· September 2019

Heel enerverend. Super eerste vliegles.

  • Hele vriendelijke mensen in de vliegschool. Rustige, bekwame en heel vriendelijke piloot. Ik mocht de cessna tot vlak voor de landingsbaan besturen wat natuurlijk super is.
  • De piloot had niet doorgekregen dat we boven onze woonplaats wilde vliegen. Maar het mocht de pret niet drukken.
Jamiro van Vliegles.nl:
Dat mag de pret zeker niet bederven!
Sander (18)
Zeewolde

· September 2019

Geweldig

Hans (65)
Emmen

· September 2019

Geweldig leuke en leerzame ervaring. Samen met 2 vrienden de vlucht gemaakt met een bijzonder plezierige instructeur die tevens veel informatie gaf, mij de tijd gaf om te vliegen en er een zeer interessant geheel van maakte.

  • Zeer goede instructeur.
    Fijn vliegtuig.
    Genoeg tijd om zelf veel te vliegen.
    2 genodigden konden mee.
  • Telefonische bereikbaarheid om te checken of de vlucht door ging kan beter.
Elwin (29)
Huizen

· September 2019

Na jaren als amateur gevlogen te hebben in microsoft flight simulator had ik de wens om eens een keer echt te vliegen.
Mijn lieve vriendin heeft me toen deze les cadeau gedaan voor mijn verjaardag.

Op de dag met gezonde spanning richting Lelystad gereden waar je al luchtvaartnerd al snel heel blij word van alle vliegtuigen die je daar ziet, veel lucht verkeer te zien.
Na een vriendelijk ontvangst kregen we een film te zien waarin het nodige uitgelegd werd over het vliegen.
Dit gaat met name over hoe een vliegtuig vliegt, stuurt en de veiligheid.
Daarna werden we al snel opgehaald door onze instructeur.
Hij vertelde me dat we alles mochten vragen en was niet te beroerd om het gesprek een beetje op gang te brengen/houden wat zorgt voor een fijne sfeer.
Je stapt daarna al snel in het vliegtuig en de instructeur taxiet naar de baan.
Door de headset kun je praten met je passagier(s) en de instructeur en zo nu en dan hoor je overige piloten en de toren van Lelystad communiceren met elkaar wat al een ervaring opzicht is.

De motor begint te brullen en we komen al snel los van de baan.
Een brede lach verschijnt er op mijn gezicht, wat een geweldig gevoel!
De instructeur gaf me het seintje dat ik de controls had en vanaf dan bestuur je dus gewoon het vliegtuig!
Ik mocht zelf op eigen gevoel naar Huizen vliegen want we wilde ons huis graag vanuit de lucht zien.
Na een tijdje kwamen we daar aan en vlogen twee rondjes om vervolgens richting Harderwijk en Biddinghuizen te vliegen.
Vanuit de lucht zie je zo gigantisch veel! het dolfinarium, het terrein van Lowlands en Walibi.
De instructeur vond dat ik het erg goed en beheerst deed en hij stelde me voor dat ik zelf het aanvliegen en landen ga doen, de laatste paar seconden van de landing zou hij dan de controls overnemen om het toestel dan echt aan de grond te zetten.
Wat een mega toffe ervaring! Mijn dag kon niet beter en dit smaakt uiteraard naar meer!

  • Veel vrijheid in waar je heen wilt vliegen, alles kunnen vragen, je krijgt wanneer je goed luistert en met gevoel vliegt snel de kans om net even wat spannendere dingen te doen zoals bij mij het aanvliegen en merendeels van de landing te sturen. Het personeel is heel vriendelijk en leggen alles goed uit.
  • Na deze les wil je gegarandeerd meer, meer en nog meer! ik wil het liefst het brevet halen maar helaas laat mijn bankrekening dat niet toe.
    Ik heb dus eigenlijk totaal geen minpunten, behalve dat ik meer wil vliegen. Goed gedaan dus!
Emanuel (32)
Amsterdam

· Augustus 2019

Super leuke ervaring! Makkelijker dan verwacht.

  • Zodra je los bent van de grond mag je de controle overnemen en ben jij de piloot!
Anton (28)
Utrecht

· Augustus 2019

Super. Betrokken instructeur die inspeelde op kennis van vliegleerling.

  • Bijzonder veel zelf mogen uitproberen en gaf leerling het gevoel zelf een leerproces door te maken.
Evert (64)
Veenendaal

· Augustus 2019

Geweldig. We waren met 3 personen waarvan ik en een 18 jarig nichtje vlogen. Moet toegeven dat zij de betere piloot was.

  • De hoogte waarop gevlogen werd. ca 13 a 1400 voet. Daardoor prima uitzicht.
  • Zou ik zo niet kunnen zeggen
Joeri van Vliegles.nl:
We vliegen meestal rond de 400 meter hoog inderdaad, heb je mooie foto's gemaakt?
Miguel (29)
Doxy

· Augustus 2019

Super ervaring. Goed begin voor wie overweegt een vliegbrevet te halen. Of gewoon leuk om cadeau te k4jgen

  • Mogelijkheid om naar naar een bestemming te vliegen.
  • Geen
Jan (69)
Katwijk

· Augustus 2019

Mijn kleinzoon Ruben Haasnoot vloog en de 2 opa' s zaten achterin.
Ruben heeft genoten van de vlucht.

  • De uitleg over waar we boven vlogen en de speciale dingen (b.v. even boven harderwijk om de dolfijnen te zien)
  • Als we afspreken dat er een filmpje komt en die komt niet.
    ik vond dat Ruben wat te weinig zelf vloog
Michiel (40)
Arnhem

· Augustus 2019

Eerste keer vliegen in een Cessna , Top .

  • Alles
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!
Ruud (65)
Hoofddorp

· Augustus 2019

Het was een leuke experience.

  • Het vliegen op zich. Toestel was voor een klein toestel heel rustig in de lucht.
  • Eigenlijk niets. Een tip: als er verkeersproblemen in de buurt zijn licht dan de bezoekers in.
Chris (78)
Krimpen aan den IJssel

· Augustus 2019

Zeer tegengevallen in vergelijking met 10 jaar geleden toen ik met mijn destijds 10-jarige zoon een vliegles boekte. Een perfecte ontvangst met koffie ( na kleine 2 uur in de auto) een klasje waarin uit de doeken werd gedaan hoe een vliegtuig in de lucht kwam en bleef etc.
Vandaag het tegenovergestelde. Zakelijke administratieve ontvangst en prompt erna werden we met mijn, wederom 10-jarige, kleinzoon op een paar barkrukken gezet en na een summier praatje van een jonge dame moesten we naar een paar minuten durend videootje kijken waarin het besturingssysteem etc werd uitgelegd. Het meest erge was dat we echt recht tegenover een Bravilor koffiezet app. zaten maar dat we niets aangeboden kregen.
Na de video voorgesteld aan de instructeur, compliment aan zijn adres!, en half uurtje gevlogen.
Maar ook dat ging niet zoals 9 jaar geleden. Mijn stoelriem was geblokkeerd waardoor ik achter mijn kleinzoon moest gaan zitten en ik daardoor nagenoeg geen leuke/mooie foto’s van mijn kleinzoon, aan de stuurknuppel, kon maken zoals 9 jaar geleden.
Na afloop een ingevuld logboekje en dat was het.....!
Daarna naar het Aviodrome hetgeen achteraf nog een beetje voldoening gaf.
Ik heb mijn onbehagen ook ter plaatse geuit en het antwoord was kort en krachtig: ja maar alles is veranderd!!!!!
Samengevat: voor hetgeen ervoor wordt betaald mag je echt wel meer de klant de illusie te geven veel meer te worden geïnformeerd en geïnstrueerd dan thans het geval was.

  • Achteraf het Aviodrome
  • De ontvangst, de input mbt iemand die een vliegles aangeboden krijgt, de doorgeslagen zakelijkheid,
    Ik kreeg het gevoel gewoon een nummer te zijn.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de ontvangst niet aan uw verwachting voldeed. De basis van de theorie wordt inderdaad gedaan met behulp van een video. Daarmee kunnen we direct een hoop van de bediening en werking van een vliegtuig laten zien. Het een en ander wordt toegelicht door de collega's en de instructeur.

Zoals ik het lees werd de toelichting van de instructeur, en zijn instructie zelf wel erg op prijs gesteld. Ik begrijp niet helemaal wat u bedoelt inzake de stoelriem, hierover nemen we even contact op.

Het stond u uiteraard vrij om een kopje koffie te bestellen aan de bar. Helaas kom ik in uw review niet tegen hoe u en uw kleinzoon de vliegles zelf hebben ervaren.

Naar aanleiding van uw review heb ik het besproken met de medewerkers van de locatie. Zij herkennen zich niet echt in uw ervaring. Hen is vooral uw enthousiaste kleinzoon bijgebleven, waar zij ook wat extra aandacht aan besteed hadden.
Moniek (31)
Brabant

· Augustus 2019

Fantastische ervaring! Leuk ontvangst, leuke instructeur, echt gewoon wow! Een flinke baal dat ik niet langer gepakt had qua tijd ;) Het vloog letterlijk voorbij.

  • Leuk ontvangst, geweldige instructeur! Mijn partner mocht echt veel zelf doen.
  • Een bakje koffie bij de instructiefilm was wel lekker geweest ;)
Don (23)
Volendam

· Augustus 2019

De vliegles was verreweg het leukste wat ik ooit heb gedaan!

  • We zijn langs mijn woonplaats (Volendam) gevlogen. Ik heb dus ook mijn huis kunnen zien.
  • Geen minpunten
Wicher (60)
Zuid-Scharwoude

· Augustus 2019

Een hartstikke leuke ervaring.

  • Zelf de bestemming mogen kiezen, veel zelf mogen doen. Zeer vriendelijke instructeur.
  • Instructeur kan iets meer uitleggen over de instrumenten.
    Er was veel turbulentie, kinderen achterin erg misselijk, iets om rekening mee te houden.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je positieve beoordeling. Met het warme weer hebben we soms inderdaad last van de turbulentie.
Os (50)
Geldrop

· Augustus 2019

Geweldig, De hele happening, ik dacht dat doe ik wel even maar er komt toch heel wat meer bij kijken.

  • Petje af voor de piloten!.
Niels (23)
Papendrecht

· Augustus 2019

Ik vond het zeer educatief, ik heb binnenkort mijn grading bij AIS, dus ik heb veel van de instructeur geleerd!

  • Aardige en bekwame instructeur en zeer educatief.
  • Met het mailverkeer ging iets mis voor de bevestiging van de afspraak, maar is uiteindelijk goed gekomen.
Kim (29)
Wijk bij duurstede

· Augustus 2019

We hadden een uur gekozen met zijn tweeën en dit was precies genoeg qua tijd voor ons. Het was een hele leuke ervaring. Zowel om achterin te zitten en vooral ook om zelf te mogen sturen. Hoe alles werkte werd goed uitgelegd en we mochten ermee lekker oefenen.

  • Er word gekeken naar je wensen. Zoals; Waarheen je wilt vliegen en met opbouw van scherpe bochten (wat erg gaaf was). Je hebt zelf de gelegenheid om foto’s en video’s te maken. Een mooie herinnering om naar terug te kijken.
  • Het is een weersafhankelijk activiteit. het weer kan je niet helemaal plannen. Maar je kan gelukkig dan een nieuwe afspraak maken.
Arnaud (32)
Den bosch

· Augustus 2019

Geweldig! Jeroen was een aardige en gezellige instructeur! We hebben een leuk rondje gemaakt over het Veluwemeer.

  • Dat je meteen mag vliegen was heel leuk!
Britt (21)
Castricum

· Juli 2019

Super leuk, goede begeleiding en alles is netjes verzorgd. Zeker een aanrader! Complimenten aan Tim

  • Zelf het vliegtuig besturen, uitleg omgeving, optie tot filmen van vlucht,
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Namens Tim: bedankt! Graag tot een volgende keer!
Davy (16)
Almere

· Juli 2019

Geweldige ervaring, goede en aardige instructeur, legde alles goed uit, ook waarom er turbulentie is en hoe dat werkt, waardoor we iets meer boven water gingen vliegen. De turbulentie was voor ons wel wat lastig en eng, vooral zo een eerste keer. Wellicht wen je er aan. Kortom een geweldige ervaring!!!

  • De mail met DEZE vragen iets later sturen, op het moment dat jullie deze mail versturen ..............zijn we er nog niet eens, erg slordig!!
Melanie (16)
Noordwijk

· Juli 2019

Heeeel gaaf.! Wij hadden een super leuke instructeur die veel vertelde
Over de omgeving en geduldig alles uit legde.
Zit er nog van na te genieten wat een bijzondere ervaring.

  • Enthousiaste medewerkers goede duidelijke uitleg
  • Licht in het dames toilet!
Fay (63)
Tilburg

· Juli 2019

De vliegles met Nick ging goed, fantastische leraar.
Maar
Het ontvangst ging wat klungelig , de videocamera was niet goed ingesteld - bleek later op foto opnames te staan , inplaats op video stand !
Nick kon het rode lampje niet vinden en ik zelf ook niet.
De afronding ging redelijk, maar een vergoeding van € 25 is natuurlijk belachelijk. Een eerste ervaring die vast gelegd zou worden , zou memorabele moeten zijn. Er kwam geen voorstel om dit dunnetjes over te doen ! Heel jammer
Misschien kunnen jullie hier iets van leren, zodat andere heel tevreden en blij naar huis gaan.
En misschien hebben jullie nog een verrassing voor mij ?!
Met een aardige groet Fay

  • Bijzonder
  • Voor controle video apparatuur
Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Fay,
Wat vervelend van het filmpje! We nemen hierover even persoonlijk contact met je op.
Erwin (27)
Almere

· Juli 2019

Echt geweldig om mee te maken.
Zeker voor herhaling vatbaar

  • Goede uitleg en echt een unieke ervaring
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te horen!
Sarina (31)
Velserbroek

· Juli 2019

Het vliegen was geweldig. De piloot was erg vriendelijk. De informatie over de omgeving tijdens de vlucht was ook erg interessant om te horen. Helaas was er tijdsdruk, omdat (denk ik) de vorige vlucht uitgelopen was (>30 min), dus we zijn niet aan onze 45min gekomen (ook niet met het taxien e.d. meegerekend). De briefing vooraf was voornamelijk een promotiefilmpje en er was geen debriefing. Geen excuses voor de vertraging o.i.d.

  • Snelle reactie op onze boeking. Het vliegen was geweldig. De piloot was erg vriendelijk en gezellig, ondanks de tijdsdruk en het feit dat hij niet eens tijd had om even iets te drinken te nemen tussen zijn twee vluchten in. De vlucht was erg mooi en de piloot legde vanalles uit onderweg. We zijn over het Dolfinarium gevlogen, over Walibi en hoewel we het in de tijd die we hadden niet zouden redden naar onze woonplaats, zijn we wel een eindje die kant op gevlogen tot we het in de verte konden zien liggen.
  • De briefing vooraf werd niet door een instructeur gedaan (afgezien van een heel korte aanvulling van ±2 min), maar was een filmpje dat eigenlijk meer een promotiefilmpje is voor de verschillende vliegtuigen waar je mee zou kunnen vliegen, dan een uitleg over de theorie. Heel mooi, maar misleidend om te zeggen dat dat een uitleg over de basis van het vliegen is. De afgesproken tijd voor de vlucht was 17.30, maar we hebben tot na 18u moeten wachten (rond 18.10 gingen we naar het vliegtuig). In de tussentijd heeft niemand ons geinformeerd over hoe lang we zouden moeten wachten (of waarom) en er werd heel luchtig over de >30min vertraging gedaan. We hadden een vlucht van 45min geboekt, maar de piloot kreeg te horen dat we voor 19u terug moesten zijn. Aangezien we pas rond 18.10 richting het vliegtuig gingen, werd het nogal haastig. Ook na de vlucht vond er geen debriefing plaats zoals beschreven was op de website.
Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Sarina,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen een uitgebreide beoordeling te schrijven. Je noemt een aantal punten waar we mee aan de slag gaan. We gaan het overleggen met de locatie en nemen nog persoonlijk contact met je op.
Erik (36)
Berghem

· Juli 2019

Prachtig. Mooi zicht, vriendelijke mensen.

  • Zeer vriendelijk, ontspannen personeel
  • -
Aaron (31)
Bladel

· Juli 2019

Super ervaring, geheel zelfstandig mogen vliegen.

  • Het geheel zelfstandig vliegen is echt super.
    Ook de extra informatie van de instructeur over de omgeving waren zeer interessant.
  • Minpunten heb ik niet kunnen ontdekken.
Johannes (55)
Enkhuizen

· Juli 2019

De drie kleinkinderen waren teleurgesteld vanwege het feit dat ze elk met hub andere 2 neven zouden vliegen. Door een startmotor storing is dat maar eenmaal gelukt. Het goedkopere vliegen met 1 persoon werd ons toen aangeboden zonder prijscompensatie. TELEURSTELLEND!

  • Het vliegen en de instructeur.
  • Als de toegezegde en afgesproken deal door jullie materiaal niet kan plaats vinden dan is compensatie op dezelfde dag, [ bedenk dat de deelnemers uit alle hoeken van het land komen en een andere dag veel kosten en afstemming met zich meebrengen] normaal en wordt je niet uitgemaakt voor de bazin voor iemand die haar een oor wil aannaaien uitgemaakt. Dus zeer ontevreden en niet direct een aanbeveling naar anderen!!
Joeri van Vliegles.nl:
Beste Johannes,

Allereerst: we vinden het heel vervelend dat jullie door een materiaalstoring niet de geboekte vliegles af konden maken.

Op dat moment was er ook geen vergelijkbaar toestel beschikbaar om de les af te maken. Daarom is er samen gezocht naar een oplossing. Jullie gaven aan dat het geen optie was een andere keer terug te komen. Daarom hebben we twee losse Basis vlieglessen van 30 minuten aangeboden, zodat toch iedereen een vliegles kon krijgen.

De geboden oplossing had een hogere waarde dan de oorspronkelijk geboekte Cessna vliegles en vooraf was iedereen het er over eens dat dit de beste optie was.

We waren dus ook verbaasd dat u achteraf toch niet tevreden was en een andere oplossing wilde. Op dat moment was dat niet meer mogelijk aangezien alle vluchten al uitgevoerd waren.

We zullen hierover nogmaals persoonlijk contact met u opnemen.
Hester (50)
Hoofddorp

· Juni 2019

Ik kreeg deze vliegles van mijn zus en broer voor mijn verjaardag. Zij zijn ook meegegaan de lucht in. Het was superleuk om te doen. Zodra we in de lucht waren, mocht ik sturen en 'mijn rondje vliegen'. Het was prachtig wee, dus we konden ver en veel zien. Onder leiding van Charles ging het prima. Als je een vraag had, mocht je altijd stellen. Legde goed uit en was heel relaxed. Ik heb hoogtevrees, maar has er met het vliegen helemaal geen last van. Tip van het huis: als je in de winter vliegt (of als het een stuk kouder is), heb je minder last van de warme lucht en dus ook minder last van turbulentie. Dan gaat het rustiger.

  • De goede uitleg en informatie van Charles. Hij waardeerde onze humor en was heel relaxed. Het prachtige weer, waardoor we veel en ver konden kijken.
  • We waren iets vroeger dan gepland en dus moesten we even wachten, maar heel erg was dat nu ook weer niet.
Megan Tomaszewski (44)
Gorinchem

· Juni 2019

Geweldige ervaring!!!

  • De uitleg over het vliegen bij aankomst en tijdens de vlucht was perfect.
  • Geen enkel minpunt!!
Joeri van Vliegles.nl:
Wat fijn om te horen! Bedankt!
Johan (66)
Emmeloord

· Juni 2019

Mn ernstig zieke sch.zoon heeft met zn vrouw een vlucht gemaakt. Fantastisch dat dit nog kon, ze hebben er van genoten!!

  • Mooi dat hij nog zelf achter het "stuur " kon!!
Sacha (16)
Hardinxveld-Giessendam

· Juni 2019

Ik was heel zenuwachtig, had nog nooit gevlogen. Maar de instructeur stelde me echt gerust.

  • Het was een top-ervaring! Gaaf om zelf het roer over te nemen.
  • Geen minpunten.
Lisanne (21)
Gouda

· Juni 2019

Deze les was een verjaardags cadeau voor mijn vriend. Super gaaf dit mee gemaakt te hebben! Hij heeft de dag van zijn leven gehad

  • Vriendelijke instructeur die veel uitlegde over het vliegen zelf en steeds liet zien waar we waren. Erg leuk om nu bewuster te zijn van wat het vliegen allemaal inhoudt
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Hoi Lisanne!
Dit is leuk om te lezen, hier worden we blij van ;-)
Vincent (40)
Zwolle

· Juni 2019

Hartstikke leuk, beetje veel turbulentie vanwege het warme weer, dus gratis achtbaanervaring :-)

  • Zoon van 14 mocht vliegen/sturen onder goede begeleiding
  • Spuugzakje ontbrak (was voor een van ons nodig helaas ;-)), maar gelukkig konden we het creatief oplossen.
Henderikus (62)
Valthe

· Mei 2019

Super. Een leuke ervaring

  • De vrijheid en het zelf vliegen
  • Zal ik niet weten
Eric-Jan (58)
Almere

· Mei 2019

Erg bijzonder om jouw eigen provincie eens vanuit de lucht te zien.

  • De scherpe bocht over je eigen huis. De dolfijnen in het bassin en Walibi vanuit de lucht geeft een bijzondere dimensie.
Eveline van Vliegles.nl:
Klinkt alsof je een hele leuke dag hebt gehad. Fijn om te horen Eric-Jan!
Michel (60)
Van den Akker

· Mei 2019

Mijn zoon van 15 heeft een uur lang zelf gevlogen. Heel erg leuk!

  • Instructeur Eddy was super relaxt legde alles goed uit en liet de piloot in de lucht vrijwel alles zelf doen. Echt top.
  • Tja...de cameraopname van de vlucht is niet gelukt, dat is jammer. Anders zeker weten 5 sterren.
Lurdes (50)
Ridderkerk

· Mei 2019

Niet leuk. Les was bedoeld voor mijn zoon van 12 jaar. Instructie was en korte filmpje zonder geluid. Instructeur was 1 uur te laat zonder opgave van redden en zonder excuses. Kregen koffie 2x aangeboden maar kreeg de tweede keer die niet. Headsets werkten niet, konden alleen instructeur horen maar konden niet met elkaar praten. Instructeur was niet bepaald vrolijk, had meningsverschil met anderen over het ontbreken van headset in de vliegtuig waar wij bij waren. Vliegtuig was te goor voor worden.

  • Zolas wij het hebben ervaren geen pluspunten
  • Zolas wij het hebben ervaren valt van alles te verbeteren
Joeri van Vliegles.nl:
Wat vervelend dat je dit zo ervaren hebt. We herkennen ons niet helemaal in je feedback. Het vliegtuig was bijvoorbeeld de dag ervoor nog schoongemaakt. Naar aanleiding van je melding hebben we het vliegtuig bekeken en het is helemaal schoon. Het is wel een wat ouder toestel dus dat is aan sommige kleine dingen te zien, maar verder in onze ogen prima in orde.

Het klopt dat we uitliepen. Ondanks dat we dit van te voren telefonisch hadden aangegeven hebben jullie toch even moeten wachten. Hiervoor nogmaals onze excuses.

We nemen ook nog even telefonisch contact met je op om het een en ander te bespreken.
Max (25)
Amsterdam

· April 2019

Amazing! Geweldige ervaring. Heel bijzonder om alles zelf te doen.

  • Het besturen van het vliegtuig. We mochten veel zelf doen!
  • Binnenkomst ging een beetje rommelig
Oguzhan kasimoglu (43)
Purmerend

· April 2019

Ik vond het een geweldige ervaring, dankzij een topper van een instructeur dankzij deze ervaring ga ik hier mijn hobby van maken .bedankt heren

  • Vriendelijk ,Leerzaam
  • Geen
Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te horen dat je 'het vliegvirus' nu ook te pakken hebt! De opstapcursus is een hele goede volgende stap op weg naar je vliegbrevet: opstapcursus 5 lessen
Folkert (50)
Haskerhorne

· April 2019

Geweldige beleving, op stijgen en landen na mocht ik alles doen, de instructeur liet me vele dingen doen, mooie rondjes boven verschillende locaties mogen maken.

  • 1 een woord geweldig.
  • De camera opnames zouden wat uitgebreider en duidelijker beeld materiaal kunnen leveren.
Alexander (36)
Amsterdam

· Maart 2019

Hele leuke ervaring!

  • Aardige, rustige instructeur. Het is echt gaaf om zelf een vliegtuig te besturen.
  • Geen minpunten. Wel kon de ontvangst wat soepeler en we moesten relatief lang wachten.
Evan van Vliegles.nl:
Hoi Alexander.
Bedankt voor je beoordeling en feedback!
Ton (58)
Laren

· Maart 2019

Heel leuk en instructief

  • Vliegen, natuurlijk.
  • Receptie beetje rommelig. Procedure ( voor een nieuwkomer) onduidelijk. Wachttijd totdat de instructeur kwam.
RENE (70)
VLEUT

· Maart 2019

Geweldig

  • Ik heb lekker geoefend
  • Ik had nog wel wat meer oefeningen willen doen. Ik kreeg het gevoel dat de instructeur een beetje op zeker speelde.
Andre (66)
NOORDWIJKERHOUT

· Maart 2019

Het was een geweldige ervaring.Samen met mijn zoons en dochter die het ook helemaal leuk vonden .Dit was mogelijk door een tussenlanding met passagiers wissel. Heel spectaculair alles.

  • Het was heel goed geregeld door Joeri Diekerhoff. Ik zie er met een voldaan gevoel op terug.
  • Geen verbeterpunten te bedenken.
Joeri van Vliegles.nl:
Wat ontzettend leuk om te horen! Bedankt Andre!
Niels (30)
Amsteram

· Maart 2019

Super wijze ervaring, een absolute aanrader.

  • Fijne en prettige begeleiding
R. (42)
Nijkerk

· Maart 2019

Erg leuk

  • Dat mijn zoon mocht vliegen en de moeite genomen werd om over onze woonplaats te vliegen
  • Verouderd materiaal, kapotte headset.
Thaddeus (53)
Hermiston, OR USA

· Februari 2019

I am an American flight instructor on holiday in Amsterdam. After spending over a week visiting all the museums I could stand I decided that I wanted to get a taste of general aviation in The Netherlands. I found Vliegles.nl on Google and quickly booked an appointment to fly the Cessna. My wife and I took public transportation to Lelystad from Amsterdam and we were welcomed at Vliegles.nl with hot coffee and good conversation.

I appreciated that they were willing accommodate my slightly unusual request to just go for a joy ride. My instructor, Tim was friendly and knowledgeable. He took time to point out some of the interesting features of the Flevoland area. We saw dykes, locks, canals, and even an abandoned castle.

  • I've always heard about how the Dutch have stolen land from the sea. It was amazing to see how it works from air!

    I would recommend any general aviation pilots visiting The Netherlands to get in touch with Vliegles.nl and book a flight. You won't regret it!
  • There was nothing to dislike about this experience. If I have to put something down it would be that I wish that I had visited a few weeks later when the remodeling is done!
Maaike (30)
Amersfoort

· Februari 2019

Het was een geweldige ervaring en een extra leuk om cadeau te doen, wat ik in dit geval voor mijn vriend had gedaan.

  • Dat je echt zelf mag vliegen.
  • Van tevoren vragen wat de ervaring van iemand is en wat de verwachtingen zijn. Daarnaast iets meer uitleg tijdens de vlucht. Ook de entree en het welkom kan/mag iets warmer/hartelijker. Als je er video bij boekt is het fijn als deze volledig is. Helaas was in ons geval het geheugen vol en stond de landing niet op film.
Nathan (1993)
Moerzeke

· November 2018

Fantastisch

  • Leuke begeleider (Roland)
  • -
Joeri van Vliegles.nl:
We zullen je compliment doorgeven aan Roland!
Ignacio

· Oktober 2018

Erg gaaf! Een top cadeau.

  • Instructies, begeleiding van Jelle en de hele ervaring van het vliegen.
Tony (50)
Apeldoorn

· Oktober 2018

Geweldig leuke vliegles gehad, waarbij mijn instucteur Kaj mij al snel de 'kist' liet besturen!

  • Instructiefilmpje vooraf.
    Goede en prettige instructeur.
    Mocht al tijdens het opstijgen a.d. slag en heb zelf veel tijdens de vlucht kunnen doen.
  • Evt. iets te drinken tijdens de instructiefilm?
Rainer (60)
Heerenveen

· Oktober 2018

Een geweldige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. Genieten!!!!

  • - goede ontvangst en organisatie
    - relaxte instructeur, Ronald bedankt voor de gezellige middag
    - je mag heel veel zelf doen, of anders gezegd behalve starten en landen, mag je alles doen.
  • Geen
Evan van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling, we gaan het doorgeven aan Ronald!
George en Vero (30)
Voorburg

· Oktober 2018

Het was een super gave ervaring!! Het uur vloog voorbij en Ronald deed de les erg leuk! Een aanrader voor iedereen die van vliegen houdt!

  • Zie ervaring
NN (16)
Hoofddorp

· September 2018

GE-WEL-DIG!!! Zo'n bijzondere ervaring! Je vliegt echt helemaal zelf! Instructeur heel relaxed en laat je veel zelf doen. Een hele goede les, echt een vliegles! Veel meer dan alleen wat bochtjes vliegen! Wat heel erg leuk is aan de Cessna is dat er 2 passagiers mee kunnen die deze fantastische ervaring ook mogen meemaken!

  • Alles!
Dennis (40)
Amsterdam

· September 2018

Het was fantastisch! Ik heb 95% van de tijd kunnen vliegen inclusief de approach voor de landing, en alleen de take-off and landing en het contact met air traffic control aan de instructeur over gelaten.

  • Het was fantastisch om zoveel te mogen doen. Ik denk dat het weer daar zeker in heeft meegeholpen, maar de instructeur was wist ook alles helder uit te leggen waardoor er ook een hoop mogelijk was.
A (47)
Hengelo

· September 2018

Erg gaaf

  • Fantastische instructeur....
  • Geen
Eveline van Vliegles.nl:
We gaan je complimenten doorgeven aan de instructeur!
Esther (45)
Dronten

· September 2018

Fantastisch

  • Alles
Jan (30)
Makkum

· September 2018

Super ervaring en erg mooi uitzicht! aardige vlieginstructeur

  • Van taxien tot landen was het een mooie beleving zou het zo weer doen
Paul (68)
Purmerend

· September 2018

Spannend en leerzaam

  • Veel zelf sturen. Instructeur zeer goed en aardig.
  • Geen
Marie-Louise (48)
Utrecht

· September 2018

Het vliegen zelf was leuk, maar de ontvangst op de vliegschool was onpersoonlijk, net als het vertrek na afloop van de vliegles.

  • Het vliegen was leuk.
  • De ontvangst op de vliegschool zou ik echt persoonlijker maken, in plaats van de wat kille ontvangst. Ook na afloop stonden we een beetje verloren in de ruimte en hebben we zelf maar gewoon dag gezegd. Ik vraag me oprecht af of er nog dag terug is gezegd door de mensen van de vliegschool.
Joeri van Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat de vliegles goed bevallen is. Jammer van de kille ontvangst en afscheid. Vaak is het bij de vliegschool erg druk en soms wat chaotisch. Bedankt voor je verbeterpunt, we zullen er beter op letten dat iedereen zich welkom voelt.
Olivier (42)
Amsterdam

· September 2018

Prima. Prijzig, maar leuk!

  • Goede instructeur, leuke vlucht, relaxte sfeer.
  • Wij konden niet over Amsterdam vliegen om ons huis te zien, terwijl dit wel van te voren was beloofd. Niet netjes!
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Olivier.
Om over Amsterdam te vliegen hebben we toestemming nodig van de luchtverkeersleiding op Schiphol. Soms krijgen we geen toestemming hiervoor. Mijn excuses als dit vooraf niet duidelijk met je besproken is.
Gelukkig beviel de vliegles zelf wel goed, dat is fijn om te horen.
Teun (70)
Blokzijl

· Augustus 2018

Mooie ervaring ,een aanrader.

  • Het zelf mogen vliegen.Prachtige ver gezichten .
  • Het gaat snel voorbij, langer vliegen.
Joost (73)
Den Bosch

· Juli 2018

Het vliegen was heel leuk en behalve vertrek en landing mag je echt alles zelf doen. Dit kost ook wel veel aandacht, zodat je niet zo goed ziet waar je vliegt. Desalniettemin geweldige ervaring.

  • Je hebt echt het gevoel dat jij de controle hebt
  • Behalve een filmpje was er niet veel verdere mondelinge uitleg of toelichting
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling Joost. Zelf vliegen vergt in het begin inderdaad veel concentratie, hoe meer lessen je neemt hoe beter dit gaat.
Jamal (70)
Gouda

· Juli 2018

Zeer geslaagde vliegles. Instructeur was erg goed en liet op de start en landing na je het meeste zelf doen. Top!

  • Het zelf vliegen. Goede instructies.
  • Geen
Ruben (26)
Amsterdam

· Juli 2018

We hebben een top ervaring gehad! Enigszins nerveus kwamen we binnen waarna we door Kai werden ontvangen. Een ontzettend relaxte enthousiaste instructeur met gevoel voor humor die ons helemaal op ons gemak liet voelen. De vliegervaring was top en vanaf het moment dat we in de lucht waren zelf mogen vliegen! Al onze verwachtingen zijn overtroffen. Dank!

  • Instructeur
  • Geen
M (31)
Sneek

· Juli 2018

Super ervaring, leuke instructeur!

  • Mocht echt veel zelf doen
Jeroen (37)
Den oever

· Juli 2018

Leuke ervaring , mooie vlucht.

  • Mooie vlucht , goede instructeur
  • Lang wachten
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling.

Als het heel druk is (vooral in het weekend) lopen we soms iets uit, onze excuses hiervoor! Gelukkig is er genoeg te zien op vliegveld Lelystad.
Aalt (60)
Elburg

· Juli 2018

Prachtig mooi, vliegen boven je eigen woonomgeving, duidelijke uitleg van de instructeur.

  • Het weer was perfect, instructeur rustig, prettig persoon.
  • De wachttijd, we hadden om 16.00uur afgesproken en gingen om 17.00uur de lucht in.
Silfred (25)
Amsterdam

· Juli 2018

Gaaf

  • Dat je eigelijk bijna alles zelf mag doen
Harm (51)
Oosterzee

· Juli 2018

Geweldige ervaring✈️✈️
Leuke instructeur .
Echt een aanrader.

  • Leuk / goede ontvangst / gezellige instructeur in één woord geweldig !!!
  • Geen
B schuurman (54)
Amsterdam

· Juli 2018

Erg leuk

  • Beep uitleg, leukemia instructeur
  • Iets meer op Tijd beginnen
Luc (58)
Oss

· Juni 2018

Super

  • Heel relaxte piloot.
  • Emailreservering kan beter m.b.t. bevestiging. Telefonische bereikbaarheid voor de vlucht kan beter.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor de beoordeling en verbeterpunt.
Damian (32)
Groningen

· Juni 2018

Enorm leuke belevenis. Heel spannend en leerzaam. Bijzonder om zelf te mogen vliegen. Leuke en aangename begeleiding van een zeer leuke instructeur.

  • Leuke instructeur en goede begeleiding bij het vliegen
  • Beetje rommelig ontvangst
Marc (53)
Maasmecchelen

· Juni 2018

Zeer fijn. Leuke ervaring! Voor herhaling vatbaar

  • Zeer goede informatie
  • Eigenlijk geen
Hyl (70)
Dronrijp

· Juni 2018

Geweldige ervaring !! om zelf een vliegtuig te besturen .......is echt een aanrader ! Had nooit gedacht dat ik dat nog eens zou durven. Ook zoon en schoonzoon hebben genoten! Waren wel een beetje stil....

  • De reactie van Ronald op de vraag of er op een checcna 172 ook een knopje voor loopings zit.....geweldig!!
  • Zou ik zo niet weten, we hebben genoten van dit tochtje !! Groet van Hyl.
Marjolijn (46)
Vleuten

· Juni 2018

Was een cadeau voor onze 11-jarige zoon die voor het eerst zou vliegen. Nu wil hij piloot worden! Hij vond het helemaal geweldig. De instructeur was erg vriendelijk en liet hem veel meer doen dan we verwacht hadden, zo mocht hij bij het opstijgen al sturen en kreeg hij een uitgebreide uitleg over alle instrumenten aan boord. Dat zijn vader en broer mee konden was voor hem wat het af maakte. Top dag geweest en een echte aanrader

  • - je mag meer zelf doen dan we dachten- vriendelijk personeel
  • - filmpje dat gemaakt werd bleek alleen van buiten te zijn, maar misschien hebben wij ook niet opgelet toen dat gezegd werd
Victor (19)
Alphen a/d rijn

· Juni 2018

Het was een erg leuke ervaring. Ik wilde altijd al een keertje vliegen in een klein vliegtuig, en het was nog leuker dan ik eerst had voorgesteld.
Na een informatiefilmpje gingen we gelijk het vliegtuig in en zo de lucht in. Het was een leuk rondje over pampus, het dolfinarium en Walibi. Het was erg leuk en kan het zeker aanraden!

  • Behalve het landen en opstijgen, mag je helemaal zelf vliegen!
  • Ik heb geen minpunten kunnen bedenken
Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te horen dat je vliegles zo goed bevallen is Victor!
Steven (50)
Wehl

· Juni 2018

Een hele mooie ervaring. Ik had dit cadeau voor mij 50e verjaardag gekregen van mijn vrouw en kinderen.

  • Piloot Ronald was een zeer prettig persoon en ervaren piloot. Het verliep soepel, ik mocht de hele vlucht zelf vliegen (behalve natuurlijk de start en landing) en we hebben een hele mooie route gedaan w.o. eiland Pampus, Muiderslot, Dolfinarium.
  • Ik kan zo geen minpunten bedenken.
Orlando (46)
Enschede

· Juni 2018

Ik vond het heel bijzonder en zeker een leuke ervaring .Zelf vliegen was iets wat ik al altijd wilde doen . Ik ben tevreden .

  • Alles
  • Niets
Esther (43)
Arnhem

· Juni 2018

Een echt aanrader, kado voor familielid. Ondanks bewolking een super leuke ervaring

  • Laagdrempelig
  • Dat er een snelweg naar toe zou moeten lopen,
Floor en Sanne (30)
Amsterdam

· Juni 2018

Geweldig, was echt een superunieke ervaring.

  • Fijne uitleg, prettige instructeur, je mag echt zelf vliegen
  • We hadden verwacht dat er naar ons identiteitsbewijs zou worden gevraagd
Ewout (34)
Amsterdam

· Mei 2018

Mega leuk en smaakt naar meer!

  • Enthousiaste instructeurs Piet en Tim. Veel uitleg, geduld. En heel veel zelf mogen vliegen!
  • Betere koffieAlternatief bieden (bijvoorbeeld theoretisch programma) bij lang wachten door weersomstandigheden.
Ebru (29)
Nijmegen

· Mei 2018

Ik vond het best zenuwachtig en leuk! Maar alles ging prima. Het voelde heel goed om dit mee te kunnen maken. We hebben er zeker niet spijt van gekregen. We vonden het allebei moeite waard. Bedankt voor alles!

  • Het was gewoon leuk en gaaf om in een klein vliegtuigje overal te kunnen zien en duidelijk. Het voelde heel veilig
  • Minpunten was er niet.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling!
Richard (48)
Bolsward

· Mei 2018

Geweldige ervaring, het uur was zo om met instructeur BOB die mij veel liet sturen/vliegen

  • Nederland vanuit de lucht bekijken
  • Geen minpunten
Johannes (49)
Heerenveen

· Mei 2018

Perfect ervaring, goede, aardige en behulpzame instructeur!

  • Kinderen werden ol zitjes gezet waardoor zij achterin ook goed konden meekijken!
  • Geen!
Anita (31)
Nijkerk

· Mei 2018

Geweldig! Ik had het cadeau gegeven voor de verjaardag van mijn vriend. Hij mocht echt helemaal zelf vliegen. De instructeur tim was heel vriendelijk en rustig. En legde alles met veel plezier uit. Zeker een aan rader en voor herhaling vatbaar.

  • Wat niet. Instructeur was vriendelijk. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie. Site is duidelijk.
  • Kan me niks bedenken. Miss een certivicaat op het einde of zo.
Eva (23)
Leiden

· Mei 2018

Heel leuk! We vonden de instructeur alleen ongeïnteresseerd overkomen. Het was een verrassing voor mijn vriend en hij zei alleen maar dat het niet boeiend was en het niks voorstelde. Beetje jammer

  • Uitzicht en het gevoel dat je echt vliegt
  • Instructeur
Joeri van Vliegles.nl:
Vervelend dat de vlieginstructeur ongeïnteresseerd overkwam. We gaan hier mee aan de slag, bedankt voor je verbeterpunt!
Adwin (21)
's-Heerenberg

· Mei 2018

Een hele leuke eerste ervaring met zelf vliegen! Na het opstijgen krijg je zelf het stuur in handen en wordt er gevlogen. Een vlucht van 90 minuten is een aanrader, omdat je hierbij het meeste te zien krijgt en het vliegen goed kunt ervaren. We hebben onder andere boven Hoorn, Naardervesting en het Dolfinarium gevlogen (dolfijnen zijn vanuit de lucht zichtbaar). Op aanvraag een touch and go gedaan om vervolgens nog eens het circuit te vliegen. Kortom: een geweldige ervaring. Eén aandachtspuntje: let goed op voordat je boekt, want na het vliegen wil je zonder twijfel je brevet gaan halen.

  • Zelf vliegen, mooie route en uitzicht, duidelijke uitleg en een onvergetelijke ervaring.
Joeri van Vliegles.nl:
Leuk dat je zo enthousiast bent over je vlucht Adwin!
Nu je de smaak van het vliegen te pakken hebt is onze opstapcursus misschien een mooie volgende stap op weg naar je brevet.
Michela Nieddu (51)
Beverwijk

· Mei 2018

Ik vond het een ontzettend leuke en bijzondere ervaring! Het is heel apart om zelf een vliegtuig te besturen en het gevoel van vrijheid in de lucht te ervaren.

  • Vriendelijke ontvangst in ontspannen sfeer,
    (zelfs pilletje tegen reisziekte was beschikbaar)
    Leuke en relaxte begeleiding
  • Zou ik zo gauw niet kunnen bedenken
Jeroen (42)
Amersfoort

· Mei 2018

Hele gave ervaring! Voor mij was het een proefles, om even in aanraking met 'zelf vliegen' te komen. Het is een mooi gevoel om hoog in de lucht zelf de touwtjes in handen te hebben (ok, met een beetje hulp natuurlijk...). Echt een aanrader dit!

  • Goede begeleiding van onze instructeur!
Jeroen (50)
Warmenhuizen

· Mei 2018

FANTASTISCH!!! Ik heb echt genoten

  • Het zelf vliegen, zelfs deels zelf opstijgen na de touch and go. Het zelf mogen kiezen van een route.
  • Communicatie betreffende de tijd. Zorgen dat er genoeg brandstof in het vliegtuig zit voor de vlucht.
Ann (46)
OUD-TURNHOUT

· April 2018

Dit was een cadeau voor mijn vriend zijn verjaardag. Het was een super ervaring. Gekozen voor een vlucht van 45 min. Nog te kort ;) maar ik vrees dat het altijd te kort gaat zijn. Wij hadden schitterend weer en piloot Tim is uitstekende begeleider. Voor herhaling vatbaar !!!

  • Alles verliep vlot.
  • Landing staat niet meer op ons filmpje ... Wel jammer want dat hadden we ook nog graag op film gezien.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt. We gaan dit uitzoeken zodat dit in de toekomst goed gaat. We zien je graag nog eens terug!
Henrique (32)
Amsterdam

· April 2018

Amazing experience!

  • The instructor was very nice and also gave us a lot of information about the history of the surrounding area, the neighborhoods, etc.
  • Nothing :)
Marcel (51)
Amsterdam

· April 2018

Superleuk. Het is een enorme kick om zelf te vliegen. Het voelt als je eerste rijles, maar dan in 3D.

  • Het is laagdrempelig. Het is voor iedereen geschikt
  • Maak er nog meer een belevenis van. Inclusief voorbereiding en afsluiting
Frank (40)
Wijk bij Duurstede

· April 2018

Geweldige ontvangst, vriendelijk personeel.
duidelijke veiligheidsinstructies (heel belangrijk)

  • Had het gevoel dat ik "alles" zelf mocht doen, geeft echt een machtig gevoel.
  • Duurt altijd te kort.
Bart (48)
Almere

· April 2018

Hartstikke leuk! Ronald deed het erg leuk en het is voor mij een erg leuke ervaring, ook erg blij met het ontvangst.

  • Alles
  • Niet gezien
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt!
Edwin (45)
Driebergen-Rijsenburg

· April 2018

Een geweldige ervaring! Ik en mijn vrouw hebben onder begeleiding van een kundige instructeur mogen vliegen. Eenmaal in de lucht mocht eerst mijn vouw aan het stuur. Na een tussenlanding mocht ik. Net alsof je een moderne auto aan het besturen bent ;-). Erg leuk om ook om een wolk en even boven de wolken te vliegen.

  • Leuk dat er ook meerdere passagiers meegenomen mogen worden
  • De instructeur stond in de file, waardoor we veel later gingen vliegen dan afgesproken. Maar dat was voor ons geen probleem. We kregen een kop koffie aangeboden in de kantine...
Barbara (43)
HEILOO

· Maart 2018

Wij (mijn man, zoon 8 en ik ) vonden het erg leuk, we hadden een hele aardige piloot en het ontvangst was ook lekker gemoedelijk. Niks veranderen we komen graag nog eens.

  • Vliegen is gewoon gaaf
  • Een koptelefoon werkte niet in het vliegtuig, was niet erg.
Tim (40)
Etten-Leur

· Maart 2018

Een mooie ervaring voor iemand die nog nooit in de lucht is geweest.
Volop mogelijkheden tot vragen en doen.

  • Vertrouwen van de instructeur Instructie door de instructeur.
  • Koffie was slap;-)
Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je enthousiaste reactie Tim. We gaan maar eens wat andere koffiebonen proberen!
Menno (57)
Heerhugowaard

· Februari 2018

Aandacht voor de cliënt, goede theoretische en praktische instructie, echt zelf vliegen, goede instructeur (Piet), prettige ontvangst/afscheid.

  • Zie boven.
  • Geen
Mary (57)
Schijndel

· Februari 2018

Een bijzondere ervaring niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan.

  • Dat ik mijn man en zoon mee kon laten genieten
  • Geen
Alle (46)
Almere

· Januari 2018

Ik vond het erg leuk om zelf eens een vliegtuig te kunnen besturen en helemaal im dit ook nog eens boven mijn eigen woning te kunnen doen. Wat ziet het er dan allemaal anders uit !!
Zou het zo jog eens willen doen.

  • Uitleg erg tevreden
  • Kan ik zo geen bedenken
Anita (48)
Hoevelaken

· December 2017

Fantastisch!! Geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

  • De ervaring van het zelf vliegen is zo gaaf.
  • Mocht veeeeel langer duren
Jan (65)
Heenvliet

· December 2017

Heerlijk om eens te ervaren wat zelf vliegen is.

  • Goede en duidelijke uitleg van de zeer vriendelijke instructeur.
R. (75)
Stokvis

· November 2017

Ik vond het een leuke ervaring die voldeed aan mijn verwachtingen. Origineel.
Ik vond het positief dat de oorspronkelijke afspraak, die niet door ging vanwege slecht weer, zo gemakkelijk kon worden verplaatst. De instructeur was communicatief, plezierig en gaf mij het gevoel lekker bezig te zijn.

  • Origineel en exclusief cadeau!
  • Eigenlijk geen. Wellicht indien mogelijk in de toekomst interieur kantoor beetje upgraden
Sylvia (41)
Almelo

· November 2017

Geweldige ervaring. Eddie was een fijne instructeur. Voelde goed aan dat een van ons vliegangst had en greep perfect in.

  • Het gevoel van zelf vliegen
  • Voorbereidend filmpje miste mondelinge uitleg
Tom (16)
Schagen

· Oktober 2017

Super gave dag gehad erg leuk!

  • Het vliegen zelf , de instructeur
  • Het introductie filmpje
Sven (47)
Zwaag

· September 2017

Het vliegen op zich was geweldig, maar helaas was de video "op zijn kop" opgenomen waardoor ik een tijd bezig ben geweest om de video goed te krijgen. Ook kwam de instructeur een beetje "plichtsgetrouw" over, maar verder was het oké.

  • Over eigen huis gevlogen
  • Enthousiasme instructeur, iets meer vertellen over het vliegtuig/instrumenten.
Gerrit (35)
Rouveen

· September 2017

Harstikke leuk! Super ervaring.

  • Opstijgen, uitzicht, zelf sturen, over bekend gebied vliegen.
  • Dat de tijd zo snel ging!
Hans (61)
IJsselstein

· September 2017

Leerzaam en fun

  • Zelf sturen. Goede uitleg over de besturing en instrumenten
  • Veel reclame in instructiefilm.
Dick (89)
Broadstairs GB

· September 2017

Al vanaf mijn prille jeugd heb ik willen vliegen, werd afgekeurd vanwege mijn ogen. Deze wens is door mijn kleinkinderen opgepikt die mij de les cadeau hebben gedaan.
Met mijn twee oudste zoons was dit een onvergetelijke ervaring. Ik overweeg om dit wellicht nog een keer te herhalen als het mij in de tijd gegeven is.

  • De gehele vlucht was perfect; hulde aan de instructeur
  • Door mijn lengte was het zicht over het dashboard heen wat beperkter dan ik had gehoopt, daar ik geen gebruik mocht maken van de pedalen had ik dus misschien wel een kussentje kunnen gebruiken.
Michael (Kim, 14 jaar) (14)
Opheusden

· September 2017

Kim heeft ontzettend genoten van de vlucht, samen met de instructeur en beide opa's een onvergetelijke dag. Wat de opa's opviel is dat de instructeur zeer rustig en amicaal was, dat was een zeer prettige ervaring.
De filmpjes die met eigen GoPro zijn gemaakt door de instructeur zijn ook erg leuk.
Kim heeft de kist van taxien, start landingsbaan, opstijgen vliegen tot landen zelf mogen uitvoeren, SUPER!
Zeer zeker zullen wij jullie aanbevelen, écht een onvergetelijk cadeau van papa!!
Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

  • Wat Niet? Alles een zeer unieke ervaring en onvergetelijk
  • Uiteraard mocht van Kim de vlucht wat langer duren......
Ivo (26)
Gouda

· September 2017

Ontzettend gave ervaring, leuk om te doen.

  • Veel zelf kunnen (mogen) doen.
Floris (29)
Groningen

· September 2017

Vliegen zelf was erg leuk. Alleen had de voor en nabrieving echt uitgebreider gemogen, met meer uitleg.
Tevens werd de vliegtijd wel erg streng gehanteerd. Ik had een vlucht van 30 minuten, maar als je het taxien voor en na de vlucht van aftrekt, blijft er niet heel veel airtime van over....

  • Vliegen is echt erg leuk. Ervaren instructeur
  • Geen goede briefing voor en na de vlucht. De eingelijke vliegtijd is erg kort.
Michelle (19)
Vianen

· September 2017

Het was een super ervaring! Eerste keer vliegen met een super instructeur!

  • Over bekende plaatsen vliegen
  • Geen
Danielle Duijn (27)
Hoogkarspel

· September 2017

Het was een superleuke vlucht! We zijn naar ons eigen huis gevlogen en hadden mooi weer dus heel goed zicht. Ook leuke en heldere begeleiding. Zeker een aanrader!

  • Alles
  • Niks
Tamal (40)
Amsterdam

· Augustus 2017

It was a great experience; and I felt 20 minutes is too little time for the actual flying because a good amount of time is taken in takeoff/landing.

  • All
  • None as such
Paul (60)
Landgraaf

· Augustus 2017

Het was een leuke belevenis om zelf met een chesna te vliegen. Ik had een hele leuke instructeur die alles goed uitlegde zodat ik het begreep.

  • Een leuke belevenis.
Petra (50)
Zoetermeer

· Augustus 2017

Erg indrukwekkend om mee te mogen vliegen!( Als passagier) Volgende keer dat ik wellicht zelf wil vliegen!

  • De ervaring in zijn totaliteit is gaaf om eens mee gemaakt te hebben!
Fred van Kampen (76)
Venray

· Augustus 2017

Dit was een cadeau voor mijn kleinzoon. Hij heeft het geweldig gevonden en dat was het.

  • Hele aardige en kundige pilote
  • Geen
Gerda (54)
Zaandam

· Juli 2017

Geweldig!
Ondanks het wisselvallige weer konden we tussen de wolken door toch opstijgen.
Erg mooi rondje gemaakt over Lelystad, Urk, Walibi en het Dolfinarium.

We hadden een uur afgenomen en deze vloog voorbij!
De instructeur was duidelijk en gaf het roer vaak aan mij over. Waar ik niet zo zeker was sprong hij weer in om de juiste manouvres te maken en had ik zelf de tijd om naar buiten te kijken.

Mijn man zat achterin en had genoeg ruimte om veel foto's aan alle kanten van de Cessna te maken.

Geweldig leuke ervaring en een aanrader voor iedereen.

  • Uitzicht, Duidelijke instructies, Leuk en Leerzaam
Jonathan (13)
IJsselstein

· Juli 2017

De aller-, allerbeste ervaring van mijn leven! Ik vlieg al heel lang op de simulator thuis, maar voor mijn verjaardag kreeg ik dus mijn eerste echte vlucht. Het was moeilijker, maar ook leuker dan ik had gedacht! Een beetje moeilijk soms door de turbulentie en de wind en omdat ik mijn eigen huis niet makkelijk kon vinden (daar gingen we overheen vliegen). Maar ook nog veeeeeel leuker om te doen dan ik ooit had gedroomd! Echt een fantastisch cadeau!

  • Alles. Ik vond alles bijzonder
  • Ik kan niets bedenken
Huub (68)
Den Haag

· Juli 2017

Fantastisch! Voelde me net een luchtvaartpionier. Niks geen moderne elektronica, monitoren en displays, maar analoge klokjes en vloeistofkompas. En een motor die herrie maakt! Prachtig uitzicht op de IJsselmeerhavens van een hoogte van 1300 voet.
Smaakt naar meer!

  • Zelf route bepalen. Bijna het volle uur zelf gevlogen. Prima instructeur.
  • Het verzoek (dik gedrukt in de e-mail) om op de ochtend van de vlucht te bellen of deze doorgaat is zinloos, omdat het bijgevoegde telefoonnummer pas om 10.00 uur bereikbaar is en je dan al lang (vanuit bijv. Den Haag) onderweg bent.
Marleen (33)
Leiderdorp

· Juli 2017

Hartstikke leuke ochtend gehad! Relaxte sfeer en prachtig weer voor een vlucht. Ons zoontje van 2,5 kon mee in zijn autostoeltje en vond het ook geweldig. Mijn vriend had graag nog meer uitleg gehad over alle metertjes e.d.. De video als instructie vooraf was leuk, maar voegde niet heel veel toe.

  • Kind van 2,5 mag al mee!
D. (33)
Barendrecht

· Juli 2017

Wij vonden het een unieke ervaring. De instructrice was heel enthousiast en nam de tijd voor ons. We hebben een leuk rondje gevlogen, was prachtig om te zien vanuit de licht

  • Zelf de bochten vliegen was gaaf om te doen
  • Het stukje theorie en de uitleg over de uitleg over de instrumenten had wat uitgebreider gemogen
Daniqu (19)
Haaksbergen

· Juli 2017

Één van de meest geweldige ervaringen van mijn leven! Erg vriendelijke en enthousiaste piloot Jelle, gaf veel verantwoordelijkheid maar ook het vertrouwen dat ik het kon! Verder wist hij veel en was erg gezellig! Goede en interessante uitleg tijdens de vlucht. Ontzettend gaaf!

  • Veel eigen verantwoordelijkheid, zelf besturen, enthousiaste piloot en erg laid-back
  • Tijd voor de vlucht in kantine doorbrengen
Gideon (59)
Venray

· Juli 2017

Schitterend, waanzinnig

  • Zelf vliegen was echt gaaf
  • Geen
Joop (66)
Genemuiden

· Juli 2017

Geweldig!!

  • Het zelf vliegen en de passagiers die mee mochten
  • Geen
Bart / Laura van den Brink (33)
Wijk bij Duurstede

· Juli 2017

Het was superleuk en gelukkig mooi weer en Laura had een prima instructeur / piloot.

Laura ging vliegen en heeft de briefing gehad, daarbij stelde de piloot de vraag of het 20 of 30min was - Laura wist dit niet omdat ik het als verrassing had geregeld, ow dan is het vast 20min en dat vertelde ze pas in de auto op weg naar huis.
Dat is wel een dingetje gezien dat een meerprijs van 50,00 was en eigelijk wel zonde van de centen is. Kan hier nog iets mee gedaan worden?

Ik ontvang graag een reactie hierop - verder was het echt een aanrader en zullen het doorvertellen.

  • Vrijheid
  • Geen, behalve de bovenstaande opmerking.
Casper (33)
Amsterdam

· Juni 2017

Was een verrassing om voor mij een speciaal iemand een vliegles te geven. Ik genoot meer om te zien hoe de ander het leuk vind.

  • Compleet en een goede ervaring
  • Introductie filmpje mag korter uitleg is voldoende :)
Henk (60)
Amsterdam

· Juni 2017

Bij aankomst valt je al op hoe alles goed georganiseerd is. Dat stemt al hoopvol. Daarna de briefing en op weg naar het vliegtuigje. Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam. De vlucht als mede piloot is voor een eerste keer best spannend, maar dankzij de rustige piloot naast je krijg je zelfs de indruk dat je het nog goed doet ook.(haha) Het halfuur is om voordat je er erg in hebt. Ik kan niets anders zeggen: Een betrouwbare en goed georganiseerde organisatie.

  • Betrouwbaar, behulpzaam en goed georganiseerd
  • Geen enkele
Chris (36)
Arum

· Juni 2017

Geweldig!!

  • Ontspannen les gehad
  • Geen
Jacoline (31)
Barendrecht

· Mei 2017

Super spannend om eens zelf te vliegen. De ontvangst was hartelijk en de instructeur een leuke jonge man waardoor we ons snel op ons gemak voelden. Aanrader!

  • Landing was super netjes
  • Voor kun je als je niet goed over het dash board kijken Vd cessna. Dat kan bij andere beter. Dat was wat jammer.
Kim (25)
Zoetermeer

· Mei 2017

Mijn vriend vloog, ik zat achterin. Hij vond het ontzettend gaaf om eens te doen, en zeker voor herhaling vatbaar

  • Sturen, pedalen bedienen. Het uitzicht! Heel gaaf!
  • Go pro zat verkeerd om, dus ons filmpje is omgekeerd (geen grote ramp). We hadden wel graag (deels) onszelf terug gezien op het filmpje. Maakt het persoonlijker
Bram (40)
VLAARDINGEN

· Mei 2017

Was super goed heel teveden er over zelf mijn zoon van 6jaar oud mog vliegen super dag gaat zeker nog een keer doen snel

  • Er is veel mogelijk en ze maken er een leuke dag van
  • Geen
Max (29)
Amsterdam

· April 2017

Enorm mooie ervaring, smaakt naar meer!

  • Ervaren instructeur, ondanks dat ik zelf vloog heb ik me geen moment onveilig gevoeld
  • Geen
Yilmaz (33)
Rotterdam

· April 2017

Erg spannend en eng maar zeker gaaf. Hele leuke ervaring

  • Instructeur was duidelijk en erg relax
  • Geen
Johan (60)
Alphen aan den Rijn

· April 2017

Erg leuk; een hele ervaring
De video die alles op had moeten nemen is helaas mislukt; jammer maar nog genoeg foto's gemaakt door de passagier.

  • Begeleiding instructeur; sowieso personeel dat rond liep
  • De gemaakte video
Martin (55)
Roermond

· April 2017

Mooie ervaring

  • Over dolfinarium en six flags vliegen
  • Altijd te kort
Ruben (17)
Zemst - België

· April 2017

GEWELDIG !!! Zelf mogen vliegen en bijna de hele tijd ! Wat een enorme ervaring !

  • Leuke ontvangst, vriendelijk, toffe instructeur
Ronald (18)
Ede

· April 2017

Vriendelijk ontvangen en geweldige service. De Vlucht ging goed en werd goed begeleid. Hardstike Bedankt voor deze mooie ervaring!

  • Enthousiaste Ínstructeur
  • Helemaal Geen! :D
Marijn v/d Dool (32)
Capelle aan den Ijssel

· Maart 2017

Gaaf, heel gaaf en de kleine (9 jaar) vond t super leuk. de piloot vond niet zijn ding maar ja die vind niet zo heel veel leuk. Ligt zeker niet aan jullie. We doen ons best voor de kind moeten we maar denken :)

  • Keurig op tijd, duidelijke instructie, vriendelijke mensen. klopt met wat afgesproken.
  • Geen gesproken tekst bij de instructie film (sommige kids lezen niet zo snel)
Peter
Amsterdam

· Maart 2017

Leuk gevlogen, een mooi rondje Oost Nederland genaakt met drie landingen en waar we konden wisselen.

  • Rekening houden met het weer en dan de vlucht uitstellen tot er goed weer is om leuk te vliegen.
Harly (49)
Nazir

· Januari 2017

Ik heb een geweldige dag gehad.

  • Alles was goed
Bianca (30)
Tilburg

· Januari 2017

Super gaaf!!

  • De instructeur was super relaxed en vriendelijk waardoor ik zelf ook een stuk relaxter in het vliegtuig zat en echt kon genieten. Daarnaast mocht ons dochtertje van 2 ook mee zodat we met het hele gezin van konden genieten
Oumaima (23)
Den haag

· Januari 2017

Niet alleen was het vliegen hartstikke gaaf, maar ook geweldige begeleiding en een ervaring die je niet zal vergeten!!!

  • Piloot ervaring mee kunnen maken
Joy (25)
Uden

· December 2016

Dit was een cadeau voor mijn vriend. We moesten er ver voor rijden maar het was zeker de moeite waard. Een leuke en professionele ervaring.

  • Heldere en duidelijke uitleg voor en tijdens de vlucht. Goede communicatie voorafgaand aan je komst.
  • Het is vrij duur maar dat is ook wel logisch.
Daphne (27)
Driebruggen

· November 2016

Heel leuk! Goede instructeur, rustig en duidelijk! Nam de tijd! Heel gaaf deze les!

  • Instructeur, communicatie, online inplannen
Tim (23)
Zeist

· Oktober 2016

Glaasje fris bij ontvangst, duidelijke uitleg die ook voor beginners te begrijpen is. Daarna de lucht in gegaan, en eigenlijk al per direct zelf mogen vliegen. Bob was echt een super gave instructeur met humor en passie voor het vak. Zelf de route mogen vliegen en nog wat stalls en rolls gedaan, en ook 90% van de landingsprocedure mogen vliegen. Aanrader!

  • Vrijheid, de ervaring en uitleg, de ontvangst
Dana (43)
Den Helder

· Oktober 2016

Het was echt een geweldige ervaring en wij hebben ontzettend genoten

  • Super leuke en lieve vrouwelijke instructeur
  • Bij het terug kijken van de film die we hebben laten maken. vonden we het jammer dat er eigenlijk alleen shots van de propeller waren en niet zoveel van mijn vriend die het vliegtuig vloog. Dat is wat je aan familie wilt laten zien.
Frank (60)
Zaandam

· Oktober 2016

Geweldige ervaring! Voor herhaling vatbaar!

  • Leerzaam, nieuwe ervaring, goede uitleg
  • Niks
R. (13)

· Oktober 2016

Geweldig!

  • De instructeur laat je echt zelf vliegen.
Annette (46)
Amersfoort

· September 2016

Echt een super belevenis! Allemaal genoten van de vlucht en het uitzicht boven onze woonplaats en werkplek.

  • Een persoonlijk en warm welkom door FI Marianne. Duidelijke uitleg en een gezellige en ontspannen sfeer.
  • Na bevestiging van afspraak bij de vliegschool een cadeaubon sturen met de datum en tijdstip waarop de vliegles gaat plaatsvinden staat wat professioneler. Nu had ik het zelf op de bon geschreven.
Hans (60)
Hoorn

· September 2016

Goed, leuke ervaring

  • Leuk
  • Geen
Ichelle (31)
Warmenhuizen

· September 2016

Het was echt super leuk om te doen. Ik mocht zelf bepalen waar ik heen vloog. De instructeur was ook erg leuk. Ze gaf veel uitleg en ook over de omgeving waar we vlogen. Ze maakte selfies en hield de GoPro ook goed in de gaten.

  • De hele vlucht was super leuk!
  • Geen
Harry (65)
Enschede

· September 2016

In het bijzijn van een zeer ervaren instructeur krijg je echt het gevoel dat je zelf het toestel bestuurt wat je in principe ook doet.

  • Een goede voorlichtings film
  • Een iets vriendelijker ontvangst bij de receptie is welkom
Marianne (30)
Delft

· Augustus 2016

Super leuk om te doen! Je hebt fantastische uitzicht als je vliegt en tussendoor worden de vragen die je hebt beantwoord.

  • Zelfs stijgen en landen help je aan mee!
Fons (59)
Haarlem

· Juli 2016

We hebben genoten! Dankzij onze hostes en onze piloot hebben we een geweldige vlucht Teuge heen en weer gehad, parachute springers gezien en ook zweefvliegers zien steigen en landen. Goede instucteur!

  • Meedenken! De instructeur was top. De hostes was actief en creatief
  • Toch nog tekort tijd!
Geert (49)
Dorst

· Juli 2016

Leuke ervaring , voor herhaling vatbaar

  • De hele ervaring ,helemaal TOP
  • Zou niet weten
Anne (61)
Velp

· Juli 2016

Het was een geweldig leuke ervaring om vanaf de achterbank mijn moeder van 86 achter het stuur van een cessna te zien. Ze heeft er erg van genoten en wij als familie ook. Enige minpuntje, klein minpuntje, was de gebrekkige wacht-accommodatie. Verder niets dan lof, en dan vooral voor onze instructrice. Aanrader!

  • Fijne instructrice/pilote die alles heeft gedaan om mijn moeder een geweldige ervaring te geven.
  • De wachtaccomodatie was een beet je amateuristisch, het was erg warm en een ijsje zou geweldig zijn geweest.
Paul Baltus (46)
Heemskerk

· Juni 2016

Zeer leuke dag/middag gehad.
Mooie route gevlogen en daarbij de nodige toeristische informatie gekregen van een vriendelijke instructeur.

  • Vanaf de start tot de landing veel handelingen zelf mogen verrichten.
  • Zou ik niet kunnen noemen.
Hasan (58)
Geertruidenberg

· Juni 2016

Had ook eerder gedaan, maar was even prachtig als eerste keer,.

  • Wat zal ik zeggen,! een en al Belevenis ,.. en ook lekker gegeten,.
  • Geen
Marco (35)
Terband

· Mei 2016

Supergaaf! Denk er over in de toekomst vlieglessen te nemen.

  • Alles
  • Geen

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?