Reviews Aerobatics flying lesson

4.7

out of 5

40 reviews

4.7 out of 5

40 reviews

5 stars
31
4 stars
7
3 stars
1
2 stars
0
1 star
1
Arnd
Sassenheim

· December 2021

Het was erg leuk! had nog nooit eerder gevlogen, eerst zelf een paar bochten gemaakt en daarna heeft de instructeur aerobatics gevlogen. Dat was prima, want het was best overweldigend!

  • Het liep lekker vlot, hallo, instappen, gaan!
  • Die vlotheid voelt wel een beetje onpersoonlijk
Yuri Antelo Barbosa
Amsterdam

· November 2021

I absolutely loved the experience, the staff was very friendly, and the flight was incredible. We did a lot of amazing acrobatics, and I got to fly the plane all the way back to the airport myself. I strongly recommend the experience!

  • The experience of doing several different acrobatics in the air, and the attention given by the pilot throughout the process.
  • There was a miscommunication in the day from the staff to the pilot, so the entire session was not video recorded as originally expected. A suggestion would be to add a step on the checklist to verify if the flight should be recorded, before moving to the hangar. Unfortunately I don't have any pictures in the airplane to share on the "Photo of your day" option below.
Troy Cramer
Almere

· November 2021

Het vliegen was helemaal geweldig, ik vond het leuk hoe snel ik controle kreeg en hoe relaxed de piloot was met het mijzelf laten uitvinden.
De stunt manoeuvres waren stukken heftiger dan ik had verwacht, maar dat was alleen maar beter. Hier kan geen enkele achtbaan tegenop.

  • Al het bovenstaande, en ik was blij dat elke stunt manoeuvre van te voren werd uitgelegd voordat het gedaan werd. Misschien is het standaard, maar ik kon mij er in ieder geval goed op voorbereiden. Ook dat ik nog steeds de control licht kon blijven vasthouden tijdens de stunts was erg leuk.
  • Tijdens de intro werd mij verteld dat ik nog specifieke informatie zou krijgen na de video. Die heb ik nooit gekregen. Het was ook geheel onduidelijk wanneer we precies gingen vliegen, een mogelijk toilet bezoek voor het vliegen was bijvoorbeeld fijn geweest.
    Ondanks dat de piloot heel vriendelijk was en het geweldig deed, was het soms moeilijk de piloot te verstaan vanwege het niet vloeiend Nederlands.
    Als laatst, het was misschien leuk geweest om van te voren te weten wat ik wel en niet zou kunnen doen terwijl ik aan het sturen was. Ik wist niet hoe ver ik kon gaan op het moment dat we boven het stunt gebied vlogen.
Erik
Den Haag

· November 2021

Echt een gave ervaring!

Eibert (35)
Amsterdam

· June 2021

Super

  • Goede instructeur, leuk filmpje, goed onderhouden vliegtuig, mooie omgeving
  • Vertraging voor start
R. (50)

· September 2020

Prachtige ervaring

  • - telefonisch contact dat de vliegles een half uur vertraging had
    - keuzemogelijkheid van de instructeur om de focus of op het vliegen te leggen of op het stunten
  • - enthousiasme van de instructeur. De instructeur nam niet de moeite om zich voor te stellen en kwam niet enthousiast over.
    - geen theorie over het stunten zelf
    - geen uitleg toeschouwers waar de vliegshow het beste te zien is. Nu blijkt het stunten boven het IJsselmeer te zijn gedaan en dat is niet gecommuniceerd.
Kaj (39)
Utrecht

· September 2020

Leuke ervaring

  • Goede instructeur
  • Het stunt vliegtuig had een defect waardoor er uitgeweken moest worden naar de black shape wat toch een wat minder bijzondere ervaring was
G de Lange (60)
Zuidwolde

· August 2020

Geweldig heel bijzonder om die G krachten te ervaren

  • Heel goede piloot
  • Om dat ik wat lawaai doof ben kon ik de piloot niet altijd verstaan
Megan (25)
Woerden

· July 2020

Een van onze presentatoren heeft vandaag een vlucht in een stuntvliegtuig mogen ervaren. Het was heel bijzonder! Wij zijn erg fijn geholpen door Vliegles.nl, zij hebben alles uiterst goed geregeld voor de filmcrew.

  • De ervaring op zich voor de presentator, maar ook zeker het goede contact en het snelle schakelen door het personeel van Vliegles.nl
  • Niets te benoemen.
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven over je ervaring. Fijn om te horen dat je zo positief bent, daar doen we het voor. We zijn benieuwd naar de beelden!
Wim Wehrmeijer (71)
Hoogwoud

· May 2020

Had om 12 uur stuntelige les. Het weer was redelijk. Maar om 11 uur kwam het wolkendek naar beneden. Jammer maar het is niet anders. Ik heb op het ogenblik al vleugels en is het kunstlievende ingeboekt naar een gewone les. Met een extra landing. A.S. woensdag mijn volgende les

  • Heelveel info gekregen van de mensen
  • Jammer dat we niet konden vliegen. Alleen jammer
Rene (78)
Oirschot

· October 2019

Geweldig!
Een van de mooiste uren van mijn leven. Prachtige manoeuvres, van Immelmann tot barrel roll, van loopings met rol tot spins etc.......

  • Aardige en kundige instructeur en vriendelijke ontvangst.
  • Geen
Yvonne (50)

· August 2019

Ik mocht zelf vliegen helaas was de stuntvliegtuig stuks maar we hebben toch nog een andere vliegtuig kunnen regelen het was echt een unieke ervaring geweldig

  • Een goede instructuur
    zelf mogen vliegen
    Geweldige ervaring
  • Tijd was te kort
Joeri of Vliegles.nl:
Nogmaals onze excuses dat we op het laatste moment naar een ander vliegtuig moesten uitwijken. Fijn om te lezen dat we je toch nog een mooie dag hebben bezorgd.
Alice Barozzi (30)
Amsterdam

· August 2019

It was a great experience, very fun & exciting. The pilot was super nice.

Tim (32)
Udenhout

· June 2019

Waanzinnig, daar kan geen achtbaan tegenop. Stuntvliegen was een belevenis, hoge G kracht tot wel 4G.

  • Bucket list puntje kan doorgestreept worden, onvergetelijk.
  • Jammer dat mijn vrienden op de grond niets konden zien.
Ramon (18)
Nijkerk

· April 2019

De trucjes waren wel vet

  • De trucjes
  • Dacht dat ik zelf ook een trucje mocht doen maar miss is dat wel onrealistisch
Joeri of Vliegles.nl:
Leuk om te horen dat je het stuntvliegen gaaf vond. Tijdens de les kan er een begin gemaakt worden met zelf stuntvliegen. Bij een les van 30 minuten blijft dat wel bij de basis. Om echt te kunnen stuntvliegen is honderden uren aan vliegervaring nodig.
Brigitte (52)
Markelo

· February 2019

Supermooie ervaring! Enorm respect voor de instructeur en zelf vliegen was zeer bijzonder!

  • Goede professionele uitleg
  • Bij ontvangst zou een kopje koffie of een verfrissing wel welkom zijn.
Fabian (23)
Zaandijk

· January 2019

VET GAAF!!!

  • De hoogte
  • Misselijkheid
Linda (28)
Kerkrade

· December 2018

Een super belevenis! De piloot nam echt de tijd voor je en lette goed op hoe je je voelt. Heel ervaren waardoor ik mij gelijk veilig voelde. Mocht ook zelf vliegen, wat een ervaring! Het stunten was het allerleukste, wat een krachten op je lijf en wat zo'n klein vliegtuigje allemaal kan! Echt een aanrader, bucketlist item!

  • Goede service aan de telefoon en bij aankomst
    Ervaren piloot
    Mooi filmpje met alles erop
    Goede uitleg
    Bucketlist ervaring die het helemaal waard is!
  • Geen minpunten. Blijf vooral doen wat jullie al doen! Bedankt voor de ongelofelijke ervaring!
Hennie (50)
Maarssen

· October 2018

Een goede instructeur gezellige sfeer en ik heb het heel erg naar me zin gehad. En het was een verrassing van mijn vriendin omdat ik vandaag 50 jaar geworden ben. En ik ga zeker het weer een keer doen.

  • Goede informatie
    Goede instructeur
    Gezellige sfeer
    Zeker ga ik dit nog een keer doen.
  • De camera bleef niet goed plakken daar moeten ze wat op verzinnen gelukkig heeft de instructeur ook handmatig een film gemaakt.
Joey (33)
Amersfoort

· August 2018

Aerobatic vlucht geboekt (stunt vliegtuig), Super gaaf! Vriendelijke piloot, en een ervaring rijker. Bizar wat je moet zo’n toestel kan in de lucht.

  • Ook zelf mogen vliegen.
  • Geen min punten ervaren.
Joeri of Vliegles.nl:
Aerobatics vliegen is inderdaad super gaaf! Bedankt voor je goede beoordeling Joey.
Martijn (27)
Utrecht

· August 2018

Het vliegen zelf was leuk. Helaas bijna een uur moeten wachten tot de piloot nonchalant kwam aankakken. Zelfs geen excuus gehad. Vervolgens ook nog eens 15 min te kort gevlogen waarna mij geld terug werd beloofd. 2 maanden later nog steeds geen geld ontvangen noch een reactie. Weet niet of dit allemaal normaal is hier maar het viel mij op dat er nog andere klanten aan het wachten waren en die waren ook behoorlijk geirriteerd

  • Vliegen zelf was prima
  • Heleboel zoals in mijn ervaring besproken.
Joeri of Vliegles.nl:
Zoals persoonlijk met je besproken is er helaas het één en ander misgegaan, het was een hele vervelende combinatie van factoren. Via deze weg nogmaals onze oprechte excuses. Het geld is inmiddels aan je overgemaakt.
Angelo (38)
Hoogvliet

· June 2018

Het was geweldig. Binnen 30 minuten hebben we een groot aantal acrobatische manoeuvres kunnen uitvoeren.

  • Goede piloot, Duidelijke uitleg bij de briefing, laagdrempelig en behoorlijk wat zelf gevlogen.
  • We vlogen in een vrij oud toestel. Dat heeft op zich ook wel wat, maar heb toch het gevoel dat ik meer had kunnen beleven in een nieuwer toestel.
Camiel (43)
Tilburg

· May 2018

Ik was er met een bewoner van onze woongroep. We kregen goede begeleiding tijd om alles goes over te brengen op de deelnemer. Zodat alles duidelijk was en pop de piloot kreeg een uitleg hoe hij de stuntvlucht i op de deelnemer over kan brengen. Het was echt een succes. Aardige mensen ze gaan echt voor een goede tevredenheid. Helemaal top geweest. Bedankt allemaal.

  • Goede uitleg inzicht en geduld. Top.
  • De TomTom bracht me eerst naar de verkeerde kant haha. Eigenlijk geen minpunt gehad.
Guus (37)
Haarlem

· February 2018

Fantastisch wat een gave ervaring!

Ik heb deze belevenis gekregen voor mijn verjaardag en had deze gepland op zaterdag de 10e echter moesten wij deze verzetten naar de Zondag door de mist die boven Lelystad Airport hing.
De zondag dat wij aankwamen zijn wij verwelkomt met een lekker bakje koffie en een introductiefilm.
Mijn instructeur was Michalis en heeft mij heel duidelijk gebrieft alvorens we vertrokken, ook gaf hij aan dat ik zelf mocht aangeven in hoeverre ik zelf wilde vliegen en maakt het daarmee dan ook echt JOU ervaring!
Na dat wij getankt hadden zijn wij naar Runway 05-23 gereden om daarna direct airborne gegaan en hier begon mijn avontuur.
Na de eerste Barrelroll voor mijn meegekomen publiek kreeg ik al snel kreeg ik van Michalis de "controls" en vloog ik zelf. (WAUW) Michalis weet precies wat het vliegtuig kan en heeft dit dan ook laten zien, en voelen :) van barrelrolls, loopings naar hoge "G" bochten tot een z.g. twister alles is voorbij gekomen.
Aan het eind van alle stunts mocht ik zelf de PH-SGG Slingsby weer richtin leleystad sturen, waarna Michalis de machine perfect op de baan zette.

Al met al een fantastische dag, en Michalis bedankt voor deze "once in a lifetime experience", en zoals we bij het afscheid zeiden TOT ZIENS (je ziet mij zeker nog terug)

  • Intructeur Michalis, duidelijke uitleg, je geeft zelf aan wat je wil! Ook een goede communicatie vanuit vliegles.nl over het wel of niet door kunnen gaan van de vlucht.
  • Eigenlijk geen! ik baalde dat wij de eerste vlucht moesten verplaatsen door het weer, maar zoals het spreekwoord zegt "niets is zo veranderlijk als het weer"
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je uitgebreide beoordeling! Helaas werkt het weer in de wintermaanden niet altijd mee inderdaad. We zien je graag nog eens terug!
Johan (18)
Borne

· November 2017

Super leuke ervaring. Je kon zelf beslissen hoeveel je zelf wilt doen en hoeveel je wilt laten doen, hierdoor heb je dus altijd de ideale mix tussen het stunten en het leren vliegen. Persoonlijk vond ik een half uur best wel kort maar ik heb toch veel kunnen leren.

  • Zelf bepalen wat je wilt doen en waar je naartoe wilt.
  • Af en toe is de instructeur moeilijk verstaanbaar.
Jeltsje (26)
Vlaardingen

· October 2017

Mijn vriend ging vliegen. Dat was geweldig! Hij deed de stuntvliegles van 45 minuten en we kregen camera opnames (hier betaal je extra voor). Dit is wel aan te raden. Het is echt een mooi gezicht. De ontvangst was niet heel speciaal. Erg oudbollig kantoortje, veel mensen en verouderd. Ook honden die de geur niet beter maken in de kamer. Doordat er een vliegtuig stuk was gegaan, moesten we 1,5 uur wachten. Dit was niet met ons gecommuniceerd. Duidelijkere communicatie over de wachttijd was gewenst geweest. Dit hadden ze van te voren wel kunnen weten. Had makkelijk gekund door even te bellen/mailen of appen.

  • Stunts, vlieginstructeur, persoonlijke aandacht
  • Ontvangst kantoor, erg vies en oud. Slechte communicatie over wachttijden
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling, we gaan met je verbeterpunten aan de slag!
Nelleke (39)
Leiden

· September 2017

Ontzettend gave ervaring. In eerste instantie dacht ik 30 min is niet genoeg, maar dat was het wel voor de ervaring.
Zeker aan te raden!

  • Vriendelijke instructeur en mocht zelf ook wat handelingen doen.
  • Je kan t niet van dichtbij zien, het stijgen en landen, van een afstand
Rik (31)
Lent

· September 2017

Leuk

  • Zelf vliegen en stunts meemaken
  • Iets uitnodigender, weinig uitleg, ook voor de mensen die mee waren
Milan (21)
Nieuwegein

· August 2017

Een fantastische ervaring! Echt leuk om het een keer gedaan te hebben! Heeft mij doen twijfelen om piloot te worden, waar ik het hiervoor telkens heb buitengesloten als beroep.

  • De stunts waren heel erg gaaf en indrukwekkend!
  • De vertrektijd accurater aangeven, zodat men minder lang hoeft te wachten op zijn/haar beurt
Julian (28)
Groningen

· August 2017

Wat een super gave ervaring! Ik kon letterlijk de grijns niet van mijn gezicht krijgen daarna. Je kon direct zien hoe leuk ik het vond. De instructeur was super aardig en behulpzaam. Hij legde alles rustig uit.

  • Leerzaam, vermakelijk, heeeeeel gaaf, aan te raden
  • Kon de instructeur niet altijd even goed verstaan door de koptelefoon. Omdat hij een beetje een accent heeft, maar ook de kwaliteit niet en je wist niet altijd of hij het nou tegen jou had of de mensen op de grond.
Eric (50)
Rosmalen

· July 2017

Heb een leuke middag gehad met mijn griekse piloot.
Hij gaf me veel vrijheid om zelf het vliegtuig te besturen en legde uit hoe bepaalde kunstjes in de lucht uit te voeren.
dit val niet mee. Het mooie is dat je met zo'n klein vliegtuig behoorlijke krachten op je lichaam voelt.
ben een ervaring rijker en heb het niet willen missen.
een aanrader voor andere mensen.

  • Dat je zelf veel mag uitvoeren in het vliegtuig. de action cam optie is heel goed gelukt, erg mooi beeld
  • Wellicht een pilletje geven tegen eventuele maagklachten. zoiets als primatour. dit helpt preventief tegen misselijk worden.
Wim Wehrmeijer (69)
Hoogwoud

· July 2017

Het was niet mijn eerste "les". Maar mijn tweede. Ik vond het een geweldige ervaring weer. Mijn eerste "les" duurde een half uurtje. Dat was ook een vreselijke leuke ervaring maar erg kort. Deze vlucht duurde een uur, en voor mij was het weer kort. Het had van mij wel een paar uur langer kunnen door gaan. De griekse piloot, ik kan zijn naam nooit onthouden had ik ook voor de tweede keer. Een geweldig piloot en een geweldige gezellige man. Hij legt het goed en duidelijk uit en ik begreep wat hij wilde gaan doen, en hij liet mij ook zijn kunsten nadoen. Maar geloof het of niet, hij deed het beter. :) Een geweldige middag. Bedankt

  • Wat ik al zei. Leuke ontvangst. Gezellige mensen. Perfect toestel om mee te vliegen De Fuji.
  • Wat kan een uur kort zijn
Henny
Hippolytushoef

· June 2017

Vliegen, een aanrader

  • Vliegen, een aanrader
  • Betaald voor ook de cockpitfilm, Helaas werd die niet gemaakt vergeten door de leiding om het aan de piloot door te geven. Dit maakt het -5 sterren
Karin (50)
Ijsselstein

· May 2017

Spannend met een veilig gevoel.

  • Vriendelijk ontvangst
  • In de kantine voelt het alsof je op visite bent.
Irene (45)
Hoogeveen

· April 2017

Super ervaring, rustige piloot die alles keurig uitlegde ook tijdens de vlucht.
Zelf een stuk mogen vliegen inclusief enkele bochten.
Het stuntvliegen deed de piloot zelf, maar wat een heerlijk gevoel.

  • Zelf vliegen en de stunts (uigevoerd door de piloot).
  • Geen
Rob (28)
Sint oedenrode

· April 2017

Heel tof!!

  • Snelheid, hoogte, spanning!
  • Nog meer zelf doen. Stunts zelf doen ipv de instructeur
Marieke (43)
Hengelo

· April 2017

Top!! Geweldige ervaring. Leuke mensen, voldeed volledig aan de verwachting.

  • In één woord: "geweldig"!
  • Geen.
Sjoerd (32)
BoZ

· November 2016

Ge-wel-dig!! een jongensdroom die uitkwam.
vlak na het opstijgen mocht ik al snel zelf vliegen, eigenlijk tot vlak voor de landing.
de ervaring is erg intensief, waar je zoveel informatie en indrukken te verwerken krijgt, maar geeft ook echt een machtig gevoel!

  • Veel zelf mogen vliegen - mooi vliegtuig - gezellige (niet zo strict op de regels zijnde) Piloot
  • Go-Pro niet goed opgeladen - geen certificaat gekregen - onduidelijkheid bij eigen organisatie over verdeling van vliegtuigen en vluchtduur
Remco (30)
Doetinchem

· July 2016

Geweldig !!

  • Veel en goede uitleg bij vragen, erg vriendelijke piloot
  • Weinig zelf vliegen
Jonathan (23)
Amsterdam

· July 2016

Te gekke vlucht gehad in de Blackshape met Dirk als piloot. Ik wilde al sinds ik klein was een vliegtuig besturen, en nu had ik het eindelijk gedaan. Het was het helemaal waard!

  • Ik kwam helemaal in een 'flow' terecht.

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more