Beoordelingen Proefles stuntvliegen

4,7

van 5

35 beoordelingen

4,7 van 5

35 beoordelingen

5 sterren
27
4 sterren
6
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
1

R. (50)
uit

· September 2020 · Lelystad

Prachtige ervaring

  • - telefonisch contact dat de vliegles een half uur vertraging had
    - keuzemogelijkheid van de instructeur om de focus of op het vliegen te leggen of op het stunten
  • - enthousiasme van de instructeur. De instructeur nam niet de moeite om zich voor te stellen en kwam niet enthousiast over.
    - geen theorie over het stunten zelf
    - geen uitleg toeschouwers waar de vliegshow het beste te zien is. Nu blijkt het stunten boven het IJsselmeer te zijn gedaan en dat is niet gecommuniceerd.

Nuttig


Kaj (39)
uit Utrecht

· September 2020 · Lelystad

Leuke ervaring

  • Goede instructeur
  • Het stunt vliegtuig had een defect waardoor er uitgeweken moest worden naar de black shape wat toch een wat minder bijzondere ervaring was

Nuttig


G de Lange (60)
uit Zuidwolde

· Augustus 2020 · Lelystad

Geweldig heel bijzonder om die G krachten te ervaren

  • Heel goede piloot
  • Om dat ik wat lawaai doof ben kon ik de piloot niet altijd verstaan

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Megan (25)
uit Woerden

· Juli 2020 · Lelystad

Een van onze presentatoren heeft vandaag een vlucht in een stuntvliegtuig mogen ervaren. Het was heel bijzonder! Wij zijn erg fijn geholpen door Vliegles.nl, zij hebben alles uiterst goed geregeld voor de filmcrew.

  • De ervaring op zich voor de presentator, maar ook zeker het goede contact en het snelle schakelen door het personeel van Vliegles.nl
  • Niets te benoemen.
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven over je ervaring. Fijn om te horen dat je zo positief bent, daar doen we het voor. We zijn benieuwd naar de beelden!

Nuttig


Wim Wehrmeijer (71)
uit Hoogwoud

· Mei 2020 · Lelystad

Had om 12 uur stuntelige les. Het weer was redelijk. Maar om 11 uur kwam het wolkendek naar beneden. Jammer maar het is niet anders. Ik heb op het ogenblik al vleugels en is het kunstlievende ingeboekt naar een gewone les. Met een extra landing. A.S. woensdag mijn volgende les

  • Heelveel info gekregen van de mensen
  • Jammer dat we niet konden vliegen. Alleen jammer

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Rene (78)
uit Oirschot

· Oktober 2019 · Lelystad

Geweldig!
Een van de mooiste uren van mijn leven. Prachtige manoeuvres, van Immelmann tot barrel roll, van loopings met rol tot spins etc.......

  • Aardige en kundige instructeur en vriendelijke ontvangst.
  • Geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Yvonne (50)
uit

· Augustus 2019 · Lelystad

Ik mocht zelf vliegen helaas was de stuntvliegtuig stuks maar we hebben toch nog een andere vliegtuig kunnen regelen het was echt een unieke ervaring geweldig

  • Een goede instructuur
    zelf mogen vliegen
    Geweldige ervaring
  • Tijd was te kort
Joeri van Vliegles.nl:
Nogmaals onze excuses dat we op het laatste moment naar een ander vliegtuig moesten uitwijken. Fijn om te lezen dat we je toch nog een mooie dag hebben bezorgd.

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Alice Barozzi (30)
uit Amsterdam

· Augustus 2019 · Lelystad

It was a great experience, very fun & exciting. The pilot was super nice.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Tim (32)
uit Udenhout

· Juni 2019 · Lelystad

Waanzinnig, daar kan geen achtbaan tegenop. Stuntvliegen was een belevenis, hoge G kracht tot wel 4G.

  • Bucket list puntje kan doorgestreept worden, onvergetelijk.
  • Jammer dat mijn vrienden op de grond niets konden zien.

3 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Ramon (18)
uit Nijkerk

· April 2019 · Lelystad

De trucjes waren wel vet

  • De trucjes
  • Dacht dat ik zelf ook een trucje mocht doen maar miss is dat wel onrealistisch
Joeri van Vliegles.nl:
Leuk om te horen dat je het stuntvliegen gaaf vond. Tijdens de les kan er een begin gemaakt worden met zelf stuntvliegen. Bij een les van 30 minuten blijft dat wel bij de basis. Om echt te kunnen stuntvliegen is honderden uren aan vliegervaring nodig.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Brigitte (52)
uit Markelo

· Februari 2019 · Lelystad

Supermooie ervaring! Enorm respect voor de instructeur en zelf vliegen was zeer bijzonder!

  • Goede professionele uitleg
  • Bij ontvangst zou een kopje koffie of een verfrissing wel welkom zijn.

3 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Fabian (23)
uit Zaandijk

· Januari 2019 · Lelystad

VET GAAF!!!

  • De hoogte
  • Misselijkheid

Nuttig


Linda (28)
uit Kerkrade

· December 2018 · Lelystad

Een super belevenis! De piloot nam echt de tijd voor je en lette goed op hoe je je voelt. Heel ervaren waardoor ik mij gelijk veilig voelde. Mocht ook zelf vliegen, wat een ervaring! Het stunten was het allerleukste, wat een krachten op je lijf en wat zo'n klein vliegtuigje allemaal kan! Echt een aanrader, bucketlist item!

  • Goede service aan de telefoon en bij aankomst
    Ervaren piloot
    Mooi filmpje met alles erop
    Goede uitleg
    Bucketlist ervaring die het helemaal waard is!
  • Geen minpunten. Blijf vooral doen wat jullie al doen! Bedankt voor de ongelofelijke ervaring!

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Hennie (50)
uit Maarssen

· Oktober 2018 · Lelystad

Een goede instructeur gezellige sfeer en ik heb het heel erg naar me zin gehad. En het was een verrassing van mijn vriendin omdat ik vandaag 50 jaar geworden ben. En ik ga zeker het weer een keer doen.

  • Goede informatie
    Goede instructeur
    Gezellige sfeer
    Zeker ga ik dit nog een keer doen.
  • De camera bleef niet goed plakken daar moeten ze wat op verzinnen gelukkig heeft de instructeur ook handmatig een film gemaakt.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Joey (33)
uit Amersfoort

· Augustus 2018 · Lelystad

Aerobatic vlucht geboekt (stunt vliegtuig), Super gaaf! Vriendelijke piloot, en een ervaring rijker. Bizar wat je moet zo’n toestel kan in de lucht.

  • Ook zelf mogen vliegen.
  • Geen min punten ervaren.
Joeri van Vliegles.nl:
Aerobatics vliegen is inderdaad super gaaf! Bedankt voor je goede beoordeling Joey.

2 personen vonden dit nuttig · Nuttig


Martijn (27)
uit Utrecht

· Augustus 2018 · Lelystad

Het vliegen zelf was leuk. Helaas bijna een uur moeten wachten tot de piloot nonchalant kwam aankakken. Zelfs geen excuus gehad. Vervolgens ook nog eens 15 min te kort gevlogen waarna mij geld terug werd beloofd. 2 maanden later nog steeds geen geld ontvangen noch een reactie. Weet niet of dit allemaal normaal is hier maar het viel mij op dat er nog andere klanten aan het wachten waren en die waren ook behoorlijk geirriteerd

  • Vliegen zelf was prima
  • Heleboel zoals in mijn ervaring besproken.
Joeri van Vliegles.nl:
Zoals persoonlijk met je besproken is er helaas het één en ander misgegaan, het was een hele vervelende combinatie van factoren. Via deze weg nogmaals onze oprechte excuses. Het geld is inmiddels aan je overgemaakt.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Angelo (38)
uit Hoogvliet

· Juni 2018 · Lelystad

Het was geweldig. Binnen 30 minuten hebben we een groot aantal acrobatische manoeuvres kunnen uitvoeren.

  • Goede piloot, Duidelijke uitleg bij de briefing, laagdrempelig en behoorlijk wat zelf gevlogen.
  • We vlogen in een vrij oud toestel. Dat heeft op zich ook wel wat, maar heb toch het gevoel dat ik meer had kunnen beleven in een nieuwer toestel.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Camiel (43)
uit Tilburg

· Mei 2018 · Lelystad

Ik was er met een bewoner van onze woongroep. We kregen goede begeleiding tijd om alles goes over te brengen op de deelnemer. Zodat alles duidelijk was en pop de piloot kreeg een uitleg hoe hij de stuntvlucht i op de deelnemer over kan brengen. Het was echt een succes. Aardige mensen ze gaan echt voor een goede tevredenheid. Helemaal top geweest. Bedankt allemaal.

  • Goede uitleg inzicht en geduld. Top.
  • De TomTom bracht me eerst naar de verkeerde kant haha. Eigenlijk geen minpunt gehad.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Guus (37)
uit Haarlem

· Februari 2018 · Lelystad

Fantastisch wat een gave ervaring!

Ik heb deze belevenis gekregen voor mijn verjaardag en had deze gepland op zaterdag de 10e echter moesten wij deze verzetten naar de Zondag door de mist die boven Lelystad Airport hing.
De zondag dat wij aankwamen zijn wij verwelkomt met een lekker bakje koffie en een introductiefilm.
Mijn instructeur was Michalis en heeft mij heel duidelijk gebrieft alvorens we vertrokken, ook gaf hij aan dat ik zelf mocht aangeven in hoeverre ik zelf wilde vliegen en maakt het daarmee dan ook echt JOU ervaring!
Na dat wij getankt hadden zijn wij naar Runway 05-23 gereden om daarna direct airborne gegaan en hier begon mijn avontuur.
Na de eerste Barrelroll voor mijn meegekomen publiek kreeg ik al snel kreeg ik van Michalis de "controls" en vloog ik zelf. (WAUW) Michalis weet precies wat het vliegtuig kan en heeft dit dan ook laten zien, en voelen :) van barrelrolls, loopings naar hoge "G" bochten tot een z.g. twister alles is voorbij gekomen.
Aan het eind van alle stunts mocht ik zelf de PH-SGG Slingsby weer richtin leleystad sturen, waarna Michalis de machine perfect op de baan zette.

Al met al een fantastische dag, en Michalis bedankt voor deze "once in a lifetime experience", en zoals we bij het afscheid zeiden TOT ZIENS (je ziet mij zeker nog terug)

  • Intructeur Michalis, duidelijke uitleg, je geeft zelf aan wat je wil! Ook een goede communicatie vanuit vliegles.nl over het wel of niet door kunnen gaan van de vlucht.
  • Eigenlijk geen! ik baalde dat wij de eerste vlucht moesten verplaatsen door het weer, maar zoals het spreekwoord zegt "niets is zo veranderlijk als het weer"
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je uitgebreide beoordeling! Helaas werkt het weer in de wintermaanden niet altijd mee inderdaad. We zien je graag nog eens terug!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Johan (18)
uit Borne

· November 2017 · Lelystad

Super leuke ervaring. Je kon zelf beslissen hoeveel je zelf wilt doen en hoeveel je wilt laten doen, hierdoor heb je dus altijd de ideale mix tussen het stunten en het leren vliegen. Persoonlijk vond ik een half uur best wel kort maar ik heb toch veel kunnen leren.

  • Zelf bepalen wat je wilt doen en waar je naartoe wilt.
  • Af en toe is de instructeur moeilijk verstaanbaar.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Jeltsje (26)
uit Vlaardingen

· Oktober 2017 · Lelystad

Mijn vriend ging vliegen. Dat was geweldig! Hij deed de stuntvliegles van 45 minuten en we kregen camera opnames (hier betaal je extra voor). Dit is wel aan te raden. Het is echt een mooi gezicht. De ontvangst was niet heel speciaal. Erg oudbollig kantoortje, veel mensen en verouderd. Ook honden die de geur niet beter maken in de kamer. Doordat er een vliegtuig stuk was gegaan, moesten we 1,5 uur wachten. Dit was niet met ons gecommuniceerd. Duidelijkere communicatie over de wachttijd was gewenst geweest. Dit hadden ze van te voren wel kunnen weten. Had makkelijk gekund door even te bellen/mailen of appen.

  • Stunts, vlieginstructeur, persoonlijke aandacht
  • Ontvangst kantoor, erg vies en oud. Slechte communicatie over wachttijden
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling, we gaan met je verbeterpunten aan de slag!

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Nelleke (39)
uit Leiden

· September 2017 · Lelystad

Ontzettend gave ervaring. In eerste instantie dacht ik 30 min is niet genoeg, maar dat was het wel voor de ervaring.
Zeker aan te raden!

  • Vriendelijke instructeur en mocht zelf ook wat handelingen doen.
  • Je kan t niet van dichtbij zien, het stijgen en landen, van een afstand

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Rik (31)
uit Lent

· September 2017 · Lelystad

Leuk

  • Zelf vliegen en stunts meemaken
  • Iets uitnodigender, weinig uitleg, ook voor de mensen die mee waren

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Milan (21)
uit Nieuwegein

· Augustus 2017 · Lelystad

Een fantastische ervaring! Echt leuk om het een keer gedaan te hebben! Heeft mij doen twijfelen om piloot te worden, waar ik het hiervoor telkens heb buitengesloten als beroep.

  • De stunts waren heel erg gaaf en indrukwekkend!
  • De vertrektijd accurater aangeven, zodat men minder lang hoeft te wachten op zijn/haar beurt

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Julian (28)
uit Groningen

· Augustus 2017 · Lelystad

Wat een super gave ervaring! Ik kon letterlijk de grijns niet van mijn gezicht krijgen daarna. Je kon direct zien hoe leuk ik het vond. De instructeur was super aardig en behulpzaam. Hij legde alles rustig uit.

  • Leerzaam, vermakelijk, heeeeeel gaaf, aan te raden
  • Kon de instructeur niet altijd even goed verstaan door de koptelefoon. Omdat hij een beetje een accent heeft, maar ook de kwaliteit niet en je wist niet altijd of hij het nou tegen jou had of de mensen op de grond.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Eric (50)
uit Rosmalen

· Juli 2017 · Lelystad

Heb een leuke middag gehad met mijn griekse piloot.
Hij gaf me veel vrijheid om zelf het vliegtuig te besturen en legde uit hoe bepaalde kunstjes in de lucht uit te voeren.
dit val niet mee. Het mooie is dat je met zo'n klein vliegtuig behoorlijke krachten op je lichaam voelt.
ben een ervaring rijker en heb het niet willen missen.
een aanrader voor andere mensen.

  • Dat je zelf veel mag uitvoeren in het vliegtuig. de action cam optie is heel goed gelukt, erg mooi beeld
  • Wellicht een pilletje geven tegen eventuele maagklachten. zoiets als primatour. dit helpt preventief tegen misselijk worden.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Wim Wehrmeijer (69)
uit Hoogwoud

· Juli 2017 · Lelystad

Het was niet mijn eerste "les". Maar mijn tweede. Ik vond het een geweldige ervaring weer. Mijn eerste "les" duurde een half uurtje. Dat was ook een vreselijke leuke ervaring maar erg kort. Deze vlucht duurde een uur, en voor mij was het weer kort. Het had van mij wel een paar uur langer kunnen door gaan. De griekse piloot, ik kan zijn naam nooit onthouden had ik ook voor de tweede keer. Een geweldig piloot en een geweldige gezellige man. Hij legt het goed en duidelijk uit en ik begreep wat hij wilde gaan doen, en hij liet mij ook zijn kunsten nadoen. Maar geloof het of niet, hij deed het beter. :) Een geweldige middag. Bedankt

  • Wat ik al zei. Leuke ontvangst. Gezellige mensen. Perfect toestel om mee te vliegen De Fuji.
  • Wat kan een uur kort zijn

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Henny
uit Hippolytushoef

· Juni 2017 · Lelystad

Vliegen, een aanrader

  • Vliegen, een aanrader
  • Betaald voor ook de cockpitfilm, Helaas werd die niet gemaakt vergeten door de leiding om het aan de piloot door te geven. Dit maakt het -5 sterren

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Karin (50)
uit Ijsselstein

· Mei 2017 · Lelystad

Spannend met een veilig gevoel.

  • Vriendelijk ontvangst
  • In de kantine voelt het alsof je op visite bent.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Irene (45)
uit Hoogeveen

· April 2017 · Lelystad

Super ervaring, rustige piloot die alles keurig uitlegde ook tijdens de vlucht.
Zelf een stuk mogen vliegen inclusief enkele bochten.
Het stuntvliegen deed de piloot zelf, maar wat een heerlijk gevoel.

  • Zelf vliegen en de stunts (uigevoerd door de piloot).
  • Geen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Rob (28)
uit Sint oedenrode

· April 2017 · Midden-Zeeland

Heel tof!!

  • Snelheid, hoogte, spanning!
  • Nog meer zelf doen. Stunts zelf doen ipv de instructeur

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Marieke (43)
uit Hengelo

· April 2017 · Lelystad

Top!! Geweldige ervaring. Leuke mensen, voldeed volledig aan de verwachting.

  • In één woord: "geweldig"!
  • Geen.

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Sjoerd (32)
uit BoZ

· November 2016 · Lelystad

Ge-wel-dig!! een jongensdroom die uitkwam.
vlak na het opstijgen mocht ik al snel zelf vliegen, eigenlijk tot vlak voor de landing.
de ervaring is erg intensief, waar je zoveel informatie en indrukken te verwerken krijgt, maar geeft ook echt een machtig gevoel!

  • Veel zelf mogen vliegen - mooi vliegtuig - gezellige (niet zo strict op de regels zijnde) Piloot
  • Go-Pro niet goed opgeladen - geen certificaat gekregen - onduidelijkheid bij eigen organisatie over verdeling van vliegtuigen en vluchtduur

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Remco (30)
uit Doetinchem

· Juli 2016 · Lelystad

Geweldig !!

  • Veel en goede uitleg bij vragen, erg vriendelijke piloot
  • Weinig zelf vliegen

1 persoon vond dit nuttig · Nuttig


Jonathan (23)
uit Amsterdam

· Juli 2016 · Lelystad

Te gekke vlucht gehad in de Blackshape met Dirk als piloot. Ik wilde al sinds ik klein was een vliegtuig besturen, en nu had ik het eindelijk gedaan. Het was het helemaal waard!

  • Ik kwam helemaal in een 'flow' terecht.

Nuttig

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?