Reviews Airbus A320 Simulator

5.0

out of 5

14 reviews

5.0 out of 5

14 reviews

5 stars
14
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Fam van Zijl
Uitgeest

· November 2021

De simulator was een bijzondere ervaring voor onze jongens, vooral dankzij de leuke en geduldige uitleg van piloot Davy die van alles goed kon uitleggen.

Herman
Hoorn

· October 2021

Leuke ervaring om met een piloot de airbus A320 in de lucht te krijgen en ook weer een veilige landing te doen. Het was hard werken in de cockpit.

  • Heel bijzonder om in de cockpit van een airbus te zitten.
  • Geen.
    (dat drankje stond er dan niet, maar deed aan de ervaring verder niets af)
Evgeni (30)
Amsterdam

· August 2021

Quite nice to finally be able to try a real A320 simulator

  • Nick the instructor was super nice and expanded everything well!
Mariska van den Burg (51)
Hoek van Holland

· July 2021

Het was het cadeau voor onze zoon
Het was zo ontzettend gaaf
Hij heeft genoten
Hij wil graag pilot worden
Het was een super dag
Spannend ook hij heeft het er nog over

  • Alles zelf onderzoeken en de knoppen nu in werkelijkheid aanraken in ieder geval al weer meer realistizer dan zn eigen simulator
  • Geen
Yoeri van Ommen (29)
Amstelveen

· July 2020

Fantastische ervaring en een super leuke ochtend!

  • De persoonlijke behandeling! De instructeur neemt alle tijd om alles duidelijk maar vooral ook heel enthousiast uit te leggen! Het is gewoon gaaf hoe je zo een kist moet en kan besturen!
  • Dat de 30 minuten te kort zijn haha
Arjan Borgstein (49)
Lelystad

· February 2020

Een enorm leuke sessie in een mooie A320 simulator, met prima begeleiding door een KLM-piloot (A330), Emile. Hij zorgde er voor dat je je echt een piloot voelt op de A320. Top!

  • De begeleiding en uitleg van Emile van de procedures, het bespreken van de samenwerking binnen de cockpit (crew resource management) en de uitleg over het vliegen zelf.
  • Geen!
Joeri of Vliegles.nl:
Wat leuk om te lezen Arjan, misschien tot een volgende keer?
Ron (53)

· September 2019

Erg leuke ervaring

  • Goede begeleiding en uitleg
  • Geen
Simon (46)
Brussel

· January 2019

This session was a birthday present for my son who is 12 years old and who is passionate about aviation. We were welcomed by Emile, who straight away started asking Samuel questions to see how much knowledge of flying he already had. Emile had an excellent manner: he spoke to my son almost like an adult and did not patronise him and adapted the simulator session according to my son's experience. I highly recommend both the session and Emile as an instructor, who I might add spent more than the time allocated on my son's session.

  • Approach tailored to the skills/knowledge of the student; warm welcome; unhurried session.
  • None!
Henny (66)
Raalte

· September 2018

Bijzonder mooi, interessant! Echt een belevenis!
Naast de vliegles in de simulator mocht ik ook een kijkje nemen in de hangar en kreeg ik uitgebreide uitleg over de toestellen die daar stonden. We komen beslist terug!

  • De sympathieke piloot Emile nam alle tijd om van alles te laten zien en uit te leggen. Geweldig!
  • Geen minpunten. Het was boven verwachting!
Joeri of Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling, we zien je graag nog eens terug!
Amber (24)
Rotterdam

· August 2018

Heel leuk om een keer te doen!

  • Vriendelijk en goede uitleg
Saleem (48)
Purmerend

· May 2018

Geweldig

  • Het gevoel dat je echt vliegt
  • Gevoeligheid van elke handeling
Teun (64)
Apeldoorn

· March 2018

Erg leuk en onderhoudend. Je wordt echt een ervaring rijker. Zeker als je een volgende keer gaat vliegen. Ook leuk dat een echte piloot enthousiast is en je mee neemt in deze ervaring. Bedankt, Emiel.

  • Leerzaam, enthousiasme en gevarieerd
  • Wat kort in tijd.
Eveline of Vliegles.nl:
Bedankt voor je reactie Teun. De tijd 'vliegt' inderdaad voorbij!
Bastiaan (35)

· February 2018

Erg leuk. Kon zelf invulling geven aan wat ik wilde doen. Goede begeleiding.

  • +
Guus (15)
Amsterdam

· February 2018

Guus heeft het bijzonder fijn gevonden..

  • Goede en aardige begeleiding..
  • Geen

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more