Beoordelingen Airbus A320 simulator

5,0

van 5

10 beoordelingen

5,0 van 5

10 beoordelingen

5 sterren
10
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Yoeri van Ommen (29)
uit Amstelveen

· Juli 2020 · Lelystad

Fantastische ervaring en een super leuke ochtend!

  • De persoonlijke behandeling! De instructeur neemt alle tijd om alles duidelijk maar vooral ook heel enthousiast uit te leggen! Het is gewoon gaaf hoe je zo een kist moet en kan besturen!
  • Dat de 30 minuten te kort zijn haha

Arjan Borgstein (49)
uit Lelystad

· Februari 2020 · Lelystad

Een enorm leuke sessie in een mooie A320 simulator, met prima begeleiding door een KLM-piloot (A330), Emile. Hij zorgde er voor dat je je echt een piloot voelt op de A320. Top!

  • De begeleiding en uitleg van Emile van de procedures, het bespreken van de samenwerking binnen de cockpit (crew resource management) en de uitleg over het vliegen zelf.
  • Geen!
Joeri van Vliegles.nl:
Wat leuk om te lezen Arjan, misschien tot een volgende keer?

Ron (53)
uit

· September 2019 · Lelystad

Erg leuke ervaring

  • Goede begeleiding en uitleg
  • Geen

Simon (46)
uit Brussel

· Januari 2019 · Lelystad

This session was a birthday present for my son who is 12 years old and who is passionate about aviation. We were welcomed by Emile, who straight away started asking Samuel questions to see how much knowledge of flying he already had. Emile had an excellent manner: he spoke to my son almost like an adult and did not patronise him and adapted the simulator session according to my son's experience. I highly recommend both the session and Emile as an instructor, who I might add spent more than the time allocated on my son's session.

  • Approach tailored to the skills/knowledge of the student; warm welcome; unhurried session.
  • None!

Henny (66)
uit Raalte

· September 2018 · Lelystad

Bijzonder mooi, interessant! Echt een belevenis!
Naast de vliegles in de simulator mocht ik ook een kijkje nemen in de hangar en kreeg ik uitgebreide uitleg over de toestellen die daar stonden. We komen beslist terug!

  • De sympathieke piloot Emile nam alle tijd om van alles te laten zien en uit te leggen. Geweldig!
  • Geen minpunten. Het was boven verwachting!
Joeri van Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling, we zien je graag nog eens terug!

Amber (24)
uit Rotterdam

· Augustus 2018 · Lelystad

Heel leuk om een keer te doen!

  • Vriendelijk en goede uitleg

Saleem (48)
uit Purmerend

· Mei 2018 · Lelystad

Geweldig

  • Het gevoel dat je echt vliegt
  • Gevoeligheid van elke handeling

Teun (64)
uit Apeldoorn

· Maart 2018 · Lelystad

Erg leuk en onderhoudend. Je wordt echt een ervaring rijker. Zeker als je een volgende keer gaat vliegen. Ook leuk dat een echte piloot enthousiast is en je mee neemt in deze ervaring. Bedankt, Emiel.

  • Leerzaam, enthousiasme en gevarieerd
  • Wat kort in tijd.
Eveline van Vliegles.nl:
Bedankt voor je reactie Teun. De tijd 'vliegt' inderdaad voorbij!

Bastiaan (35)
uit

· Februari 2018 · Lelystad

Erg leuk. Kon zelf invulling geven aan wat ik wilde doen. Goede begeleiding.

  • +

Guus (15)
uit Amsterdam

· Februari 2018 · Lelystad

Guus heeft het bijzonder fijn gevonden..

  • Goede en aardige begeleiding..
  • Geen

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?