Critiques Cours sur la peur de l'avion Lelystad

5,0

de 5

71 revues

5,0 de 5

71 revues

5 étoiles
68
4 étoiles
3
3 étoiles
0
2 étoiles
0
1 étoile
0
Ivan maas
Loon op zand

· Mai 2024

Het was heel erg leerzaam

  • De persoon die de vliegangst les gaf wist veel van het onderdeel en kon alles goed uitleggen en nam er de tijd voor
Hans
Enkhuizen

· Mai 2024

Leerzaam en goede uitleg van Theo

  • Leuk
  • Geen
Yvon
Zwolle

· Avril 2024

Ik heb er veel aan gehad. Al mijn angsten konden besproken, uitgelegd en ontkracht worden. Ook door het te ervaren in de simulator kon mijn angst besproken worden . Ik geloof dat ik nu wel in durf te stappen

  • Fijne uitleg, veel geduld en geen vraag was raar
  • Het filmpje wat je gestuurd krijgt via de mail heeft geen toegevoegde waarde voor de vliegangst training
Laura
Amersfoort

· Avril 2024

De piloot heeft alle tijd genomen om mijn (vele) vragen te beantwoorden. Ik heb nu veel meer kennis en vertrouwen om te gaan vliegen.

Marloes
Helmond

· Mars 2024

Ik had de vliegangstsessie geboekt, omdat ik al jaren met een hoop angst het vliegtuig in stap
Ik ben zeer tevreden over deze sessie. Theo legde alles van opstijgen tot landen stap voor stap aan mij uit en wist precies te benoemen waarom ik zo bang was voor vliegen.
De combinatie van een theoretisch verhaal met een modelvliegtuig en de beleving in de simulator heeft er bij mij voor gezorgd dat ik inzicht kreeg in mijn angsten en mezelf realiseerde dat de angsten die ik had niet realistisch waren. Ik weet zeker dat ik de volgende keer een stuk rustiger het vliegtuig in stap

  • Theo gaf nuttige handvatten en adviezen die ik in kan zetten zodra ik het vliegtuig in stap bij mijn eerstvolgende reis. Tussendoor was er ook ruimte voor een beetje humor, wat het luchtiger maakte
  • /
Linda van Rijswijk
Veen

· Février 2024

Super leerzaam, en alles word heel goed uitgelegd en nagebootst. Ben helemaal overtuigd.

  • De simulator was heel leuk, alle geluiden, weersomstandigheden, landen, opstijgen, heel leerzaam!
Frits van Amersfoort
Almere

· Février 2024

Het was bijzonder boeiend en leerzaam. Mijn angst ligt voornamelijk bij turbulentie en daar hebben we lang overgesproken. De vlucht zelf was natuurlijk ook turbulent en door de instructies en gesprekken lijkt het beter te begrijpen en te handlen. Volgende week weer echt vliegen en dan gaan we het in de praktijk brengen.

  • Alles
  • Geen.
Bart
Enschede

· Janvier 2024

Leuke sessie met passie gedaan

  • De vergelijkingen met autorijden, varen en andere dingen uit het dagelijks leven
  • De e-mail vooraf verduidelijken wat er precies gaan gebeuren tijdens de sessie. nu een email met een instructievideo die niet van toepassing is voor vliegangst sessies
Nikki van Oosterwijk
Rijen

· Janvier 2024

Ik vond het een hele fijne ervaring! Een fijne, duidelijke uitleg gekregen en de simulator voelt net echt.

  • Ik vond de simulator echt een hele belevenis. En heb hele goede tips gekregen
  • Ik heb geen verbeter punten
Millanie
Landgraaf

· Janvier 2024

Het was de lange reis zeker waard! Veel informatie, heel persoonlijk opgezet en het heeft me heel veel inzichten gebracht die mijn vliegangst zeker fiks zullen verminderen.

C. Tijmensma
Twijzelerheide

· Décembre 2023

Ik ben blij dat ik de simulator meegemaakt heb ondanks dat ik misselijk werd. Als het net zo heftig zou worden als in de simulator dan zou ik dit wel aankunnen. De instructeur had met opzet een heftig programma aangezet.
Ik heb voor het eerst van mijn leven gevlogen een paar weken na deze ervaring en ik vond het geweldig.
Ik voelde me veilig en heb kunnen genieten van het prachtige uitzicht. Bedankt voor alle info wat me gerustgesteld heeft en de ervaring natuurlijk.

  • Eigenlijk niet zoveel voor mij omdat ik misselijk werd maar het heeft me geholpen om te kunnen vliegen.
  • De hoeveelheid mails en het steeds veranderen van tijden.
Riet van de Sande
Made

· Décembre 2023

Een fijne ervaring die mij echt gaat helpen bij mijn eerste vliegreis

  • Hele rustige en begripvolle , duidelijke uitleg en benadering door een ervaren piloot die door zijn benadering getuigt van kijk op de problematiek . Ik voelde me op mijn gemak en durfde alles te vragen
  • Geen
Nick Bongenaar
Culembirg

· Novembre 2023

Geweldige ervaring !!

  • Goede uitleg vooraf. En de simulator is indrukwekkend. Zo mooi dat ik mijn vliegangst eigenlijk was vergeten.
  • Geen
Lisanne
Groningen

· Novembre 2023

Hele prettige vliegangsttraining gehad van Theo. In het begin toch wat last van spanning maar dat mocht er gewoon zijn. Veel informatie gekregen en een heldere vlucht, zonder al te veel spanning in de simulator.

  • Er wordt tijd genomen voor de training. Heel prettig om zo weer vertrouwen te krijgen in t vliegen. Bedankt Theo!
Julie
Den Haag

· Septembre 2023

Ik had een vliegangstcursus geboekt voor mij en mijn vader in verband met de vakantie die eraan kwam. We gingen er zonder verwachtingen in, we dachten; laten we kijken, wie weet levert het wel iets op. De cursus begon erg prettig, de cursist ontving ons vriendelijk en we hebben even gebabbeld voordat het tijd was. Tijdens de cursus nam hij uitgebreid de tijd voor al onze vragen en zorgen. Toevallig was de cursist eerder dit jaar op vakantie geweest naar onze bestemming en via het vliegveld waarvan wij zouden reizen. Hij nam informatie uit zijn eigen ervaringen mee wat maakte dat hij het erg persoonlijk maakte. Hierdoor kregen we zelfs extra rust! Tijdens de simulatie vond mijn vader het best spannend, ook toen hielp de kalmte en de tips van de cursist om toch te blijven zitten. Na de cursus was ik haast verbaasd dat het me zoveel opgeleverd was, ik had zelfs zin gekregen in het vliegen! De vlucht ging fantastisch, uiteraard was de spanning er maar de tips en de technische stappen die de cursist had mee gegeven hielpen enorm. Hij had ons enkele tijdstippen en kenmerken gegeven om op te letten, zoals het flikkeren van de lampen tijdens het wisselen van de motors en hoe het vliegtuig in delen opstijgt. Ook had hij tijdens de simulatie laten zien hoe weinig een vliegtuig eigenlijk beweegt, door even de deur open te zetten. Dit hielp enorm met het relativeren van turbulentie. Ik kan de cursus iedereen aanraden! Je leert er veel praktische kennis maar ook was de cursist erg kalm en was het nog een extra dat hij gezellig was!

  • De cursist was een erg prettig man met heel veel kennis. Hierdoor werden al onze vragen beantwoord en kregen we vele tips om het vliegen makkelijker te maken
  • Helemaal niks
Puck
Moerkapelle

· Juillet 2023

Leerzaam, met humor en ontspannen!

  • Simulator voelt als een echt vlucht!
  • Niks!
R Tromp
Maarssen

· Juillet 2023

Intressant, goede uitleg.
Ben wel van plan te gaan vliegen

  • Neem de tijd voor diegene die angst.
  • Geen
Els
Schagen

· Juillet 2023

Prima cursus, doordat de theorie goed uitgelegd werd was de praktijk, in de stimulator, duidelijk. Er was gelegenheid tot het stellen van vragen waarop een duidelijke uitleg was.

  • Doordat wij met twee personen waren was er aandacht voor ons.
  • Na het theorie gedeelte koffie of thee aanbieden?
    De instructeur heeft zichzelf bij aanvang van de cursus niet voorgesteld. Als hij dit wel doet is dat professioneler.
Jessica
Arnhem

· Juillet 2023

Intense dag, erg duidelijke en fijne uitleg. Ook goede persoonlijke aandacht en begrip.
Voelde me gehoord en heb veel onrust weg kunnen nemen.

  • Combinatie Uitleg en simulator
  • -
Natalie
Eindhoven

· Juin 2023

Ik ben heel blij dat ik deze cursus gedaan heb! Het was een super leuke ervaring en ook nog eens heel erg leerzaam. Alles wat er gebeurt vanaf de start tot aan de landing werd heel rustig uitgelegd. Ik weet nu wat ik kan verwachten en dat gaat me zeker helpen als ik in september ga vliegen :)

  • De simulator was net echt, het voelde alsof we echt de lucht in gingen. Fijn om weer even te voelen hoe dat ook alweer was. En ook om te zien wat een piloot allemaal doet in de cockpit en hoe de systemen werken. De piloot was top!
  • Helemaal niks!
Karin
Rotterdam

· Juin 2023

Een cursus vliegangst gevolgd. Veel informatie vooraf die je tijdens de vlucht in de simulator herkent; de helpt echt!

  • Duidelijke uitleg van Theo, je voelt je op je gemak; enthousiast geworden!
  • Geen!
Helen
Uden

· Juin 2023

Helemaal goed

  • Een aanrader
Rozan
Utrecht

· Juin 2023

Ik vond het een zeer leerzame en fijne middag. Theo legt alles rustig uit en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Geen gehaast gevoel, erg prettig. Ik ging voor m’n vliegangst en denk dat door de duidelijke uitleg van Theo van elk geluidje en fases van het vliegen ik geruster in het vliegtuig stap.

  • De simulator is echt bijzonder, heel apart dat een vlucht op deze wijze nagebootst kan worden.
  • Voor nu eigenlijk niks, ik zou het iedereen aanbevelen met vliegangst
Rania
Amsterdam

· Juin 2023

Leuke en leerzame ervaring!
Iedereen die last heeft van vliegangst, moet deze cursus doen.

  • Niks
Evelien

· Mai 2023

Heel leerzaam

  • Dat je het vliegtuig ook voor je ziet vliegen om te zien wat de flaps doen.
Ronnie
Oss

· Mai 2023

Ik vond het super!! Het heeft mij echt geholpen om anders naar vliegen te kijken. Eigenlijk zou iedereen dit een keer moeten doen.

  • Heel persoonlijk, kunt alles vragen. De simulator geeft een goed beeld van de realiteit.
Jolka
Breda

· Mai 2023

Top

  • Hele relaxte sfeer. Fijne begeleider en ook fijn dat het niet te gekaderd is. Je kunt je eigen leerwens of leerproces vormgeven.
Kirsten
Berlicum

· Mai 2023

Zojuist heb ik de vliegangst cursus gehad. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Er is veel duidelijker geworden voor mij. Ook fijn om in de simulator naast de piloot te zitten. Je ziet precies wat er gebeurt en waarom. Ook met veel turbulentie gevlogen en ook dat ging goed.
Geweldige uitleg gehad en er werd echt de tijd voor mij genomen.
Echt een aanrader!!

  • De tijd die wordt genomen.
    De uitleg
    Je krijgt zelf ook de mogelijkheid om alles aan te geven en te vragen
  • -
Anas
Utrecht

· Mai 2023

De ervaring zelf was indrukwekkend. Ik kreeg de kans om mee te vliegen in een simulator van een 737. De instructeur was zeer deskundig en nam de tijd om alles uit te leggen. De simulator voelt zeer realistisch en is zeker een aanrader om een keer te proberen.

  • Van begin tot eind was het een geweldige ervaring
  • -
Ilona Christiaanse
Velp

· Mai 2023

Ik vond het heel erg prettig, zeer veel informatie!!

  • De manier van vertellen, alle ruimte voor mij eigen ervaringen en vragen. Ook de sfeer was prettig en zeer gemoedelijk.
  • Ik kan niks bedenken…
Joran Vink
Bennekom

· Avril 2023

Erg fijne ervaring gehad, je wordt goed gerust gesteld en alles wordt stap voor stap uitgelegd, zelfs in de simulator. Zeker een aanrader!

  • Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg, je wordt gerust gesteld
  • Geen
Erwin Fillet
Renswoude

· Avril 2023

1000% top

  • Zeer goede, rustige uitleg
  • Niks
Auke
Zwolle

· Avril 2023

Een fantastische middag gehad. Duidelijke en goede uitleg! Theo geeft op een leuke manier zijn ervaringen weer! Je krijgt vertrouwen om een vliegreis te gaan maken!

  • Duidelijke, goede uitleg. Je krijgt vertrouwen!
  • Zijn er niet!
Edrienne
Oss

· Avril 2023

Theo stelt je echt op je gemak en is erg kundig in wat hij doet. Ik vond het echt een aanrader en heb er erg veel aan gehad.

  • Stelt je op je gemak, je kunt alles vragen. Hij legt alles heel goed uit.
  • Geen.
Milosovic
Koog a/d Zaan

· Mars 2023

Gaaf!!! ik raad het iedereen aan die vlieg angst heeft.

  • Uitleg van Theo!
  • Die waren er niet
Deborah B

· Mars 2023

Goede uitleg / leuke uitleg , trainer neemt ruim de tijd.

  • Alles, geen negatieve punten
Eleanna

· Mars 2023

Theo's enthousiasme en kennis over vliegtuigen hebben mij een nieuwe kijk gegeven op het vliegen zelf die ik zeker ga toepassen bij mijn eerstvolgende vlucht.

  • De vlucht in de simulator maakte de ervaring af.
Stefanie
Houten

· Février 2023

Interessant en geruststellend. Ik verwacht nu met een goed gevoel het vliegtuig in te kunnen stappen de volgende keer.

  • Deskundige instructeur en een levensechte ervaring in de simulator
  • -
Thom
Leeuwarden

· Février 2023

Geweldig! Ik weet nu precies wat er gebeurt bij het opstijgen, vliegen en landen. Vliegen is spannend maar erg cool!

  • De uitleg, stap voor stap wordt je meegenomen in het hele proces
  • Niets
Sophia Meijer
Amsterdam

· Novembre 2022

Het was echt de beste vliegangst cursus ooit! Ik vlieg rond de 8-10 keer per jaar gemiddeld en heb onwijs veel last van vliegangst, waardoor ik alleen nog maar ging met slaappillen. Dankzij Theo ben ik gister naar Mexico gevlogen zonder pillen te nemen! Alle dingen die die mij had verteld herinnerde ik me tijdens het vliegen en dat gaf mij heel veel vertrouwen in het vliegtuig en het vliegen. Echt een aanrader! Ik vlieg al jaren met vliegangst en het is een stuk minder geworden. Mocht het ineens weer terugkomen heel heftig zal ik direct een nieuwe vlieg cursus inplannen. Gewoon zo fijn om al je vragen beantwoord te krijgen van een expert.

  • Goede communicatie, vriendelijke begeleiding, Thoe was ook erg geduldig.
  • Niks!
Eline Deierkauf
Haren

· Octobre 2022

Dankzij deze cursus zonder angst, en zelfs met plezier, gevlogen naar Curaçao! Wat een overwinning. Het stap voor stap doornemen wat er gebeurt, wat je hoort & voelt kwam tijdens de vlucht allemaal terug. Dit maakte dat ik heel rustig zat en aan iedereen zat te vertellen hoe & wat;). En… de TUI wave is gedaan (dank voor de tip, Theo!).

  • Heel fijn dat de simulatie gedaan werd op de ‘pijnpunten’ die ik had aangegeven.
Dick
Biddinghuizen

· Septembre 2022

Een geweldige ervaring. Theo geeft een hele goede en uitgebreide uitleg over het vliegen. Zeker als je angst of spanning hebt voor vliegen een zeer nuttige cursus.

  • De goede en rustige uitleg over het vliegen. De simulator maakt het daarna helemaal af. TOP.
Ilonka
Zeeland

· Auguste 2022

Op vrijdag de cursus gehad en de donderdag erna meteen gevlogen naar Pisa. Het was nog steeds spannend maar ik heb voor het eerst niet gehuild of gefladderd met het opstijgen (heel grappig; ik fladder met mijn handen bij het opstijgen door de spanning tot grote hilariteit van mijn kinderen). Zelfs niet bij het zien van een uitgebreide extra controle en schoonmaak tijdens het instappen omdat er een vogel in de motor was gevlogen bij de landing ervoor. Ik hoorde Theo steeds in mijn hoofd de opmerkingen maken van de vrijdag ervoor. Af en toe had ik zelfs ruimte om wat van de vliegreis te genieten.
Mijn partner was mee geweest naar de cursus en maakte opmerkingen in de stijl van Theo toen dit gebeurde en dat hielp.
Theo had waarschijnlijk snel door wat voor type ik ben; ik houd van een goede uitleg met een grappige ondertoon en mijn eigen waanideeën over vliegen zo onderuit halen. Ik heb al diverse groepscursussen gedaan voor vliegangst maar deze individuele aanpak is voor mij een heel prettige ervaring. Ik heb al mijn vragen en angsten kunnen bespreken en goede uitleg gekregen.
Als ik merk dat de spanning toch weer gaat toenemen dan zal ik zeker nog een keertje met Theo in de simulator de vlucht willen doornemen.

  • Goede uitleg en alle vragen worden beantwoord
  • Geen
Ws
Den haag

· Auguste 2022

Super was in eerste instantie in staat om uit de simulator te springen

  • Instructeur was zeer meegaand heeft de Sim ook even stil gezet voor mij en zijn naar wat kalmeerde woorden weer verder gegaan
Johan
Leiden

· Auguste 2022

Theo heeft goed geluisterd en de tijd genomen om het e.e.a. te vertellen over het vliegen wat wat gebeurd er in een vliegtuig. Uiteindelijk zat ik heel rustig in de stimulator. Heb je vliegangst ga dan zeker deze cursus doen!

  • Theo is heel geduldig en luister goed. De stimulator is een mooie ervaring
Wilbert Stadhouders
Zierikzee

· Auguste 2022

Heel goed. Duidelijke uitleg en toelichting over techniek en veiligheid van vliegen. Dit i.c.m. de 2 vliegreizen in de simulator met goed en slecht weer hebben mij echt geholpen! Fantastische efvaring en geld meer dan waard.

  • Totale beleving, realistische ervaring.
  • N.v.t.
Reint van der Zee
Rotterdam

· Juillet 2022

Bijzondere ervaring!! Hele goede rustige uitleg van te voren waarbij je al veel rustiger de simulator instapt. Een mooie en uitzonderlijke ervaring om 2 vluchten te maken in de simulator met alle uitleg erbij!! Het vliegen gaat goed komen, we hebben er weer zin in met wat spanning in je lijf, maar dat mag!

  • De vluchten meemaken waren super
  • Geen
Raffaele
Maastricht

· Juillet 2022

Very professional and extensive explanations by Theo, as well as great simulation experience.

  • To the point training. He discussed with me my fear points and addressed them properly
  • None
Kira
Amsterdam

· Juillet 2022

Ich leide seit vielen Jahren unter Flugangst und bin schon sehr lange nicht mehr geflogen. Meine Angst hat sich deshalb noch gesteigert und ich wollte vor einem richtigen Flug das Simulator-Training machen.

Ich habe das Simulator-Training mit Theo absolviert. Es hat mir sehr geholfen, als Vorbereitung auf einen richtigen Flug. Der Flug im Simulator fühlt sich sehr realistisch an und hat mir sehr viel von meiner Aufregung genommen. Theo hat mir alles ganz genau erklärt, was sehr beruhigend für mich war. Ich danke, ich werde bei meinem nächsten Flug in einem richtigen Flugzeug entspannter sein. Vielen Dank für diese tolle Erfahrung!

  • Sehr realistisch!
  • -
Jeffrey
Berkel en Rodenrijs

· Juillet 2022

Goede uitleg, werd echt de tijd genomen!

  • De instructeur neemt echt de tijd voor je!
  • Geen
Estelle
Oosterhesselen

· Juillet 2022

Een top ervaring. Hele duidelijke uitleg voor en tijdens de simulatie waardoor de angst weg is genomen.

  • Goede uitleg voor en tijdens de simulatie en goed de tijd genomen. Prettige, begripvolle en kundige instructeur.
Alice
Twello

· Juin 2022

Fijn om dit te kunnen doen. Theo heeft alles uitgelegd en hoe een piloot vliegt was echt een eye opener. Bij de simulatie kwam het gevoel weer naar boven maar met de tips van Theo zeer goed te doen, zelfs met de turbulentie! Nu al zin om de tips in praktijk te brengen.

  • Simulatie en de goede uitleg vooraf.
  • Niets, was prima hoe het ging.
Gerie
Zaandam

· Juin 2022

Het was een spannende ervaring, maar door de zeer vriendelijke en goede begeleiding van Theo heb ik mijn grootste angsten wel overwonnen denk ik

  • Toen ik eenmaal op de hoogte was van wat er ging gebeuren vond ik het stijgen en dalen veel minder eng, en ook de turbulentie kan ik nu beter relativeren
  • Zou ik niet weten, ik heb er echt veel aan gehad
Lasse
Blaricum

· Juin 2022

Cursus bij Theo gehad voor vliegangst. Leuke en enthousiaste man, die je op je gemak stelt.
Duidelijke uitleg en dat i.c.m. de simulatie was echt een eye-opener voor mij.
Hopelijk kan ik dit nu op korte termijn in praktijk brengen.

  • Hele ervaring.
  • Zou geen minpunten kunnen bedenken.
Rob
Lelystad

· Mai 2022

Aangekomen met knikkende knieeen werd er eerst een bak koffie aangeboden.
Een gesprek gehad over wat mijn angsten waren en een uitleg gekregen hoe een vliegtuig werkelijk werkt.
Daarna was het tijd om in de simulator te stappen, wel iets rustiger maar nog steeds met zeer veel spanning en stress.
Binnenin werd gevraagd of ik er dan eindelijk klaar voor was,ik zei dan ook laten we het dan maar doen, mijn grootste probleem was het opstijgen, de rest had ik niet zo last van en dat ook gezegd.
En hup daar werden de motoren gestart en ja hoor onderweg naar mijn grootste struikelpunt....,en het ging goed!!, geklommen tot een bepaald hoogte en een rondje gemaakt, eenmaal geland werd de simulator anders ingesteld en dat was een heftigere vlucht dan de eerste, maar er werd ook duidelijk gezegd als je wil stoppen of je qord beroerd geef het aan en we stoppen gelijk, dit in me achterhoofd houdende het aangegaan en weer ging het goed!!, daarna nog een keer opgestegen om het af te leren, en een mooi rondje gevlogen met bekende punten.
Iedereen die een angst heeft voor vliegen zou ik het aanraden!!
Bedankt voor de mooie ervaring en we gaan zeer snel boeken voor een echte vlucht!!, we houden jullie op de hoogte hoe het ons gaat verlopen!!

  • Goede uitleg, je word gerustgesteld, een super ervaring rijker
  • Voor mij was het perfect zoals het gegaan is
Arthur
Niet van toepassing

· Mai 2022

Het is achteraf een super ervaring.
Ik was altijd al best bang voor vliegen met namen opstijgen en landen.
Ik was aan het begin best bang eerlijk gezegd maar heb een goede uitleg gehad van theo en hij heeft mij alle backup systemen laten zien en uitgelegd wat mij geruststelde.
Ik was toen ik de simulator instapte best bang maar nadat we eenmaal waren opgestogen viel het allemaal eigenlijk best wel mee.
Het was veel minder erg dan ik dacht.
We hebben een paar rondjes gedaan met andere omstandigheden en vond het best leuk om te doen en heb zelfs zelf een klein stukje gevlogen.
Het is inderdaad een redelijk bedrag maar het is het compleet waard.
Ik heb na de dag gelijk een proef vlucht geboekt naar brussel om weer te proberen en het ging super goed en vond het zelfs leuk om te vliegen ( zeker een aanrader ).
Zeker dus iets om te doen als je vliegangst hebt.
Theo is een hele fijne man om mee te praten en is goed oplettend en heeft echt aandacht naar jou probleem.

  • Zeker het geld waard

    Perfect voor vliegangst
Mike
Zaandam

· Mai 2022

Leuk! goede uitleg van theo super fijn heel erg fijne ervaring

  • Realistisch goede uitleg! voor herhaling vatbaar
  • Prijs is flinke investering. Dit is logisch natuurlijk ivm de onkosten maar wel prijzig.
Jean-Paul
Haarlem

· Avril 2022

Goede ervaring en uitleg van Theo! Leuk om het goede gevoel van vliegen ter ervaren.

  • Simulator komt behoorlijk overeen met de werkelijkheid.
  • Zou wellicht interessant kunnen zijn om na de cursus, voor de moedige cursisten met Theo een vlucht te maken in een klein vliegtuigje.
Ronald Hazen
Roosendaal

· Avril 2022

Heel erg informatief en genoten van de uitleg / cursus.

  • Snel ontvangst, de tijd nemen
  • Geen.
Vincent
Vlaardingen

· Février 2022

Na een goede uitleg een mooie ervaring gehad in de simulator. Zeker een aanrader.

Esther Sprey
Baarn

· Février 2022

Erg goed, er werd stap voor stap goed uitleg gegeven , bovendien was het voor mij en mijn partner alleen , dus niet in een groep. Heel fijn.

  • Alle aandacht voor mij, zeer ervaren uitleg over het vliegen, aardige instructeur, onthield wat ik als antwoord gaf. Prima vliegles!!! In de simulator
  • Houden zo, het was prima
Annemarieke
Tilburg

· Février 2022

Mijn dochter heeft vliegangst. Het gesprekje en de uitleg vooraf brachten al wat meer rust. Zowel de "vlieguitleg" als het ontkrachten van het neerstorten. Theo is een fijne, rustige man. Ervaring in de simulator was zoals het in het echt gaat. Ook dit was voor mijn dochter een eye-opener: het valt wel mee. Echt een aanrader als je spannend vindt om te vliegen.

  • Ervaring in de simulator maar ook het gesprekje vooraf. De rust van Theo.
  • Mailtje voorafgaand was heel algemeen. Dit was ook bedoeld voor mensen die echt gingen vliegen. Dat schepte wat verwarring.
Sanne
Amersfoort

· Février 2022

Geweldige ervaring, ik ben zo goed geholpen ik kan nu al zeggen dat ik met minder angst het vliegtuig in stap!

  • Heel erg realistisch en persoonlijke aandacht.
Anoniem
Gelderland-Midden

· Février 2022

Prachtige ervaring die je enorm helpt om van je vliegangst af te komen. Een aanrader!

  • Luisterend oor van Theo, hij onderzoekt waar je vliegangst vandaan komt en geef je goede tips om daarmee om te gaan.
  • Geen
Ronny
Meteren

· Janvier 2022

Ik heb het als zeer prettig ervaren.

  • Rustige en duidelijke uitleg. En alle ruimte wordt geboden voor je angsten.
  • Iets duidelijkere route aanduiding bij binnenkomst.
Nagtegaal
Pijnacker

· Janvier 2022

Ik heb vreselijke vliegangst en ben om die reden naar Lelystad AirPort afgereisd. Ik heb de twee uur als zeer prettig ervaren. Instructeur gaf heldere en duidelijke uitleg over de werking van een vliegtuig wat voor mij denk ik de meeste angst heeft weg genomen. De eerste gesimuleerde vlucht ervaarde ik dezelfde angst weer. Maar door een goede uitleg gaf mij dat gelijk veel rust en kon ik mij een beetje ontspannen. De twee opvolgende keren ervaarde ik totaal geen angst meer en kon ik alle geluiden/gevoelens plaatsen. Of het werkelijk heeft geholpen zal ik eind februari weten wanneer ik afreis naar Aruba. Hopelijk met minder angst maar ga er met vol vertrouwen in.

  • Duidelijk en helderen uitleg en vriendelijk geholpen
Rafa
Amsterdam

· Novembre 2021

Very good experience to see whats going on in the cockpit of the place. After a conversation about the expectations and what you want to learn and find out, you go into the simulator when some flights are perform and you can participate actively if you want.

  • Give you more security to know and understand all that its done for you in a comercial flight in the cockpit and to understand the plane dynamics.time flights when having fun, but Theo spend a great deal of time with us solving any doubt that we had.
  • -
Ronald
Gouda

· Septembre 2021

Erg realistisch en nu meegemaakt hoe vliegen echt is in de simulator. Veel geleerd met name de backup systemen die zorgen voor veiligheid

  • Goede enthousiaste uitleg van de instructeur. Realistische ervaring. Goede tips om angst onder controle te houden.
  • Het maken van een bocht enige enge alhoewel het een plus is dat dit het enige enge was en de rest niet is zoals in gedachte
Bo (33)

· Mai 2021

Heel veel geleerd, had niet verwacht dat het zo’n leuke ervaring zou zijn.

Jan (29)
Utrecht

· Juin 2017

Ik vond het een ontzettend interessante ervaring. Deze vliegsimulator experience heb ik gedaan omdat ik met vliegangst aan het worstelen ben. Via de simulator wilde ik toetsen hoe ik er nu in stond en hoe ik het zou ervaren.

Mathijs heeft me van alles laten zien en ervaren. Opstijgen vanaf schiphol, een rondje vliegen en weer landen. Fantastisch!

Het gaf me een mooi extra inzicht. Voor mij kwam het allemaal ontzettend realistisch binnen. Op een stukje turbulentie reageerde ik hetzelfde als in een echt vliegtuig bijvoorbeeld.

  • Realistische ervaring, fijne begeleiding,
Msrtha (55)
Venlo

· Avril 2019

Ik vondt t heel erg boeiend en t heeft mij zeker geholpen om ondanks mijn vliegangst te gaan vliegen
Een speciale dank gaat uit naar Jeroen en Luc omdat ik met hun over mijn vliegangst heb kunnen praten.
Vondt t ook heel interessant om een kijkje te nemen in een cockpit en wat er allemaal bij komt kijken.

  • Goede ontvangst bij binnenkomen uistekende uitleg
    En een goede simulatie ,Het leek net alsof ik echt in een vliegtuig zat
  • Geen
Joeri de Vliegles.nl :
Fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen Martha!

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more