Reseñas Lección de vuelo en helicóptero

5,0

de 5

23 reseñas

5,0 de 5

23 reseñas

5 estrellas
23
4 estrellas
0
3 estrellas
0
2 estrellas
0
1 estrella
0
Joël
Rotterdam

· Noviembre 2021

Enorm leuke ervaring. Fijne instructeur die met veel enthousiasme aanstekelijk vertelde over de basisbeginselen van het helikopter vliegen.

Het vliegen zelf was ongelofelijk gaaf, zelfs voor de mensen die mee waren om te kijken. En het materiaal zag er piekfijn uit.

Dat de zon scheen en de lucht strakblauw was maakte het geheel compleet! Een prachtdag!

  • Enthousiasme en openheid van de instructeur en zijn collega’s.
  • Geen minpunt, wel een tip.
    Extra materiaal bij de uitleg zou het geheel nog levendiger maken.
Twan van der Meer
Rhenoy

· Octubre 2021

Geweldig! Wat een super ervaring! Ik kreeg een duidelijke uitleg van de instructeur, waarmee ik al vrij snel de helikopter mocht besturen. Daarbij kreeg ik een prima begeleiding. Echt perfect! Toen ik weer op de grond stond, dacht ik maar één ding: Wanneer mag ik nog een keer? ;-)

  • Leuke, enthousiaste en kundige instructeur. Mooie helikopter. Duidelijke uitleg en daarmee een super ervaring. Zelfs het weer speelde netjes mee! En dat in oktober!! Top!
  • -
George Schalk
Middelbeers

· Septiembre 2021

Ik heb er van genoten, geweldige ervaring!

  • Professioneel, voor herhaling vatbaar
Dormans (48)
Amstenrade

· Agosto 2021

Bijzondere ervaring

Frank (30)
Amsterdam

· Julio 2021

Het helikoptervliegen was echt super. We kwamen iets wat te vroeg aan, dit was geen probleem en er werd gelijk drinken aangeboden. We kregen een hele duidelijk uitleg over hoe het vliegen in een helikopter werkt qua techniek en over hoe de besturing/instrumenten werken in de cockpit.

Hierna gingen we vliegen. De instructeur steeg op en nadat we op 1000 voet waren aangekomen mocht ik de cyclic(joystiq) overnemen.

In het begin oefenen met de helikopter level en in de wind te houden en wat later een stuk vliegen en wat bochten maken.

Hierna gingen we hoveren en mocht ik zelf de helikopter landen en weer opstijgen.

Er was ook nog de mogelijkheid tot een autorotatie, maar ik was te misselijk geworden van mijn eigen gestuur dus hebbem we dat overgeslagen ;)

Ik zou aanraden zeker voor de 45 min te gaan want de tijd “vliegt” voorbij.

  • De hele ervaring en eigenlijk hoeveel je zelf mag doen. Ik had verwacht dat het beperkt bleef tot even de cyclic vasthouden. Maar je mag zelf bijna alles doen :D
  • Ik vond het perfect.
Susan (36)
Honselersdijk

· Junio 2021

Ik heb het cadeau gedaan aan mijn vader en hij vond het fantastisch. De instructeur eddy was heel rustig en legde alles goed uit. Mijn vader was zo enthousiast dat ik het zelf ook wil gaan doen in de toekomst

  • Ervaren instructeur, het wordt niet afgeraffeld, ze nemen de tijd voor je, mogelijkheid om achter een hek van dichtbij het landen en opsteigen te zien, kantine voor eventuele kijkers
  • Niets
Rob Redmeijer (53)
Castricum

· Junio 2021

De vliegles was voor de 21ste verjaardag van mijn dochter. Ze was tot tranen geroerd en na afloop stond ze te stuiteren vreugde.
Instructeur Michel was een hele fijne, vrolijke, rustige en ervaren (luchtmacht vlieger) vent.
Iedereen was enorm aardig en behulpzaam. Ze waren zo flexibel dat wij als ouders ook onder begeleiding in de hangar mochten kijken. Normaal worden toeschouwers hier niet toegelaten.

Rob

  • Alles
  • Niets
Jasper (28)

· Mayo 2021

Super leuke ervaring!

Peter Paul (41)
Amsterdam

· Diciembre 2020

Het was een droom die uitkwam; een hele bijzondere manier van vliegen.

  • Echt het gevoel krijgen van vliegen via alle controls van cyclic knuppel tot pedalen en collective. Was ook kicken toen de noodlanding procedure werd voorgedaan.
  • Het is wel wat prijzig.
Piet kappen (66)
Den Bosch

· Septiembre 2020

Unieke ervaring, prima begeleiding

  • De combi van het leren te besturen en het vliegen in een helicopter zelf: grandioos uitzicht terwijl je je handen en voeten nodig hebt om ergens naar toe te gaan....
Juliette (40)
Doesburg

· Agosto 2020

Echt een super vette ervaring! Helikopter vliegen is lastiger dan je denkt...

  • Fijne instructeur, mooie helikopter en ze namen alle tijd voor me. Hele vriendelijke mensen vooral!
  • Ik kan niets bedenken.
Nathan Kolpa (18)
Winterswijk

· Julio 2020

Geweldig!!! Een hele ervaring.

  • Dat ik zelf mocht vliegen
  • De tijd gaat veeeeeeeeel te snel
Rob (61)
Beuningen

· Julio 2020

Ik vond het geweldig echt heel leuk om te doen .

  • Dat je zelf een helikopter bestuurd
  • Daar kan ik geen antwoord op geven was de 1e keer .
Marco huisman (50)
Zwanenburg

· Julio 2020

Helemaal geweldig

  • Vriendelijke aardige mensen die begrijpen hoe speciaal iets kan zijn als je het voor de eerste keer doet zorgen ervoor dat je echt zelf veilig en gezellig je "droomvlucht" kan maken
    Jordi is een TOPPER !
  • Geen idee
Eveline de Vliegles.nl:
Ook namens Jordi; bedankt!
Menno Klaver
Heerhugowaard

· Marcha 2020

Prettige en vertrouwen wekkende instructeur. Goede theoretische introductie. Vlucht met veel mogelijkheden om zelf te vliegen en handelingen te verrichten.
Zeer geslaagd.

  • Zie boven.
  • Koffie kan beter.
Angelo (16)
Hoofddorp

· Octubre 2019

Was een ontzettend leuke en leerzame ervaring!

Johannes (60)
WASSENAAR

· Julio 2019

Ik vond het een super mooie ervaring!

  • Eigenlijk was alles gaaf en bijzonder. Het was heel relaxed, informatief en vriendelijk. Je voelde je absoluut geen nummer in de rij.
  • Geen.
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling Johannes.
Hans (34)
Zwolle

· Mayo 2019

Hele gave ervaring! Het was voor mij uberhaubt de eerste keer in een helikopter. Het besturen van zo een wendbare vliegmachine is echt een enorm unieke ervaring.

  • De uitleg terwijl er dingen gedaan worden (pre-check tot en met in de lucht de bewegingen), het gevoel van het zelf besturen van de helikopter, bij het hooveren de vrijheid om dingen "mis" te laten gaan.
  • Niet echt minpunt, maar de 30 minuten waren zo om. Verder gevaarlijk gezien het verslavend werkt, echter wel aan de prijs is...
Tjerk (30)
Den Haag

· Octubre 2018

Geweldige ervaring. Mocht de hele tijd de helikopter besturen en alles werd goed en rustig uitgelegd.

  • Het hoveren met de helikopter is super moeilijk en daardoor echt mooi om te kunnen doen. Dan krijg je echt een goede ervaring hoe je met een helikopter moet omgaan
  • Dat het zo snel weer voorbij is :)
Marnix (60)
Noordwijk ZH

· Agosto 2018

Geweldig! wat een avontuur. Die heli lijkt prima vanaf de grond maar dan ineens omhoog en daar gaat een wereld open van verbazing... en dan ogen, handen en voeten gebruiken om alles te bedienen....

  • Het is bijzonder om zo snel "gevoel" te krijgen met een heli
  • Geen
Joeri de Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede beoordeling.
Jochem (40)
Alkmaar

· Agosto 2018

Fan-tas-tisch! Van iedere seconde genoten.

  • Briefing, checklist voor de start + uitleg, het vliegen zelf (moeilijk maar uniek om eens te ervaren)
  • De 20 minuten vlucht had er van mij een van 200 mogen zijn!
Mic (53)
Limmen

· Julio 2018

Ik vond het in 1 woord "GEWELDIG"!!

  • Leuke ontvangst, leuke instructeur, fantastische ervaring!
  • Misschien kan er wat gedaan worden aan video en/of foto opnames. Leuk als herinnering.
G. (58)
P.

· Junio 2018

Bijzonder leuke ervaring

  • Goede begeleiding, mooi leermoment, goed materieel
  • Geen
Joeri de Vliegles.nl:
Fijn om te horen dat je een leuke en leerzame dag hebt gehad

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more