Bewertungen Drohnenflugstunde Almere

4,9

ab 5

66 Bewertungen

4,9 ab 5

66 Bewertungen

5 Sterne
61
4 Sterne
5
3 Sterne
0
2 Sterne
0
1 Stern
0
Rinse
ALMERE

· April 2024

Ik vond het een leuke vliegles , en blij dat ik nu wel durf te vliegen met een kostbare drone. Ik zou zelfs mijn vrouw nog bij Rodney laten vliegen met mijn drone. Bedankt, en tot ziens.

  • Om vertrouwen in de drone te krijgen, en ook tot 120 meter hoogte te klimmen.
  • We zijn vergeten foto's te maken.
Arno
Hoevelaken

· April 2024

Het was een super gave belevenis. Instructeur Rodney gaf duidelijke uitleg en coachte tijdens het vliegen op een hele ontspannen manier. Met de opgedane tips en tricks kan ik nu zelf aan de slag om de nodige vlieguren te maken.

  • Het voor het eerst vliegen met mijn eigen drone was een gaaf gevoel. Ik wilde dit niet eerst zelf doen vanwege de kans dat het de eerste keer fout zou kunnen gaan. Na uitleg van Rodney de instructeur was ik zelfverzekerd om voor het eerst de lucht in te gaan.
  • Geen
Rene
Almere

· März 2024

Na een crash met mijn eerste drone had ik wat vliegangst gekregen. Na een vliegles van 2 uur met Rodney heb ik weer zelfvertrouwen gekregen om zelf te gaan vliegen. Het was een koude maar ontzettend leerzame les. Ik kan het iedereen aanbevelen!

  • Rustige en duidelijke manier van uitleggen, dat maakt het allemaal wat minder spannend
  • Ik heb geen minpunten, ik ben zeer tevreden
Petra

· Februar 2024

Geweldige ervaring. Zoveel geleerd. Heel erg bedankt

Benno
Rotterdam

· September 2023

Het was precies zoals ik had gehoopt dat het zou zijn. Vlieginstructeur Rodney is vriendelijk, rustig en legt alles perfect uit. En hij nam uitgebreid de tijd voor me. Ik ben alleen maar enthousiaster geworden.

  • Het mooie weer en Rodney: nogmaals dankjewel!
  • Geen
Alex
Hoorn

· September 2023

Het was super en de tijd "vloog" voorbij.
Door de vliegles ben ik overtuigd geraakt en wil nu een drone aanschaffen om lekker te kunnen vliegen en hobbymatig foto`s en video's te kunnen maken.

  • Rodney was super geduldig en gaf stap voor stap structureel goede uitleg.
  • Geen
René van Dijk
Berkel en Rodenrijs

· August 2023

Super leuke dag gehad, Rodney is een super trainer.

  • Dat je na goede uitleg onmiddellijk mag gaan vliegen. We zijn zo enthousiast dat we ons certificaat willen gaan halen.
  • Tja de oudere tegen de jongere, ik was samen met mijn zoon en die kon natuurlijk als gamer mij eruit vliegen.
Gijs Kalkman
IJmuiden

· Juli 2023

Leuk en leerzaam. Mijn doel was om uit te vinden of dit een uitbreiding van mijn hobby (fotograferen) kan zijn.

  • Mooie combinatie van theorie en praktijk.
  • Niets. Alles prima.
Milad
ALMERE

· Juni 2023

Hallo allemaal
het was geweldig

  • Ik wil graag mijn instructeur RODNEY bedanken ik heb veel van hem geleerd wil ik ook hem bedanken voor het vriendelijkheid
  • Heb ik niet
Plas
Stiens

· September 2022

Prima ervaring om voor de eerste keer kennis te maken met het vliegen met een Drone.

  • Instructeur geeft duidelijke, heldere uitleg.
  • Geen, Les voldeed aan de verwachting
Ivo van emstede
Amsterdam

· September 2022

Rodney is een goede leermeester met geduld voor een beginner zoals ik.
Ook in didactisch opzicht verstaat hij de kunst van het onderwijzen.

  • De rust waarmee Rodney alles uitlegde en de zeer handige tips die hij tijdens de les gaf.
  • Minpunten zou ik moeten verzinnen omdat ik ze niet ben tegen gekomen.
Marcel
Rotterdam

· September 2022

Heel leuk

  • Het was gaaf
  • Adres van vliegen met drone
Jan en Stef
Zaanstad

· August 2022

Wij hebben een hele leuke middag gehad met Rodney die ons kennis heeft laten maken met het vliegen van drones en wat daar allemaal bij komt kijken. Was top Rodney bedankt!

Barry
Utrecht

· Juni 2022

Rodney legde alles duidelijk uit en was niet zelf alleen maar continu aan het woord en stelde ook vragen aan mij waardoor je zelf ook na moet denken en niet alleen maar doelloos aan het vliegen bent.

  • Duidelijke instructie.
    Spontane/Relaxte instructeur.
  • 90 minuten zijn snel voorbij voor iets waar je heel veel mee kan.
J. Redert
Wilnis

· Mai 2022

Ik vond het erg leuk en leerzaam om de basisvaardigheden van vliegen met een drone onder de knie te krijgen.

  • Enthousiaste leraar
    Relatief lang vliegen t.o.v. theorie / regels e.d.
Aaltje van Gastel
Rijsbergen

· April 2022

Wat een leuke en interessante les. Ik wilde al een drone kopen, maar nu weet ik het zeker. Instructeur Rodney bleek een enthousiaste en kundige docent. Stapsgewijs en helder uitgelegd kreeg ik de informatie, en na ruim een half uur stond ik zelf aan de knoppen en mocht ik zelfs zonder hulp de drone landen. En dat terwijl ik nog nooit een drone in handen had gehad (en ook niet speciaal bedreven ben in spelletjes met een game console). Een geboren docent: een goede opbouw van de les, duidelijk en enthousiast.

  • Door je zoeker heen ben je net een vogel: wat een gave gezichtspunten. Rodney was heel kundig, gaf alvast super handige tips over onderhoud, veiligheid, vliegen in het algemeen en waar je op moet letten als je een drone koopt. Hij is ook heel eerlijk, maar dat maakte het complimentje toen het al snel best goed ging des te motiverender.
  • Oprecht geen enkel minpunt.
    Het is dat ik redelijk ver weg woon en best een eindje moest rijden, anders boekte ik meteen een volgende les... zodra ik mijn eigen drone gekocht heb
Harro Morren
Amersfoort

· März 2022

Super leerzame en leuk dag gehad. Veel geleerd en handige tips gekregen. Ik had mijn eigen drone meegenomen waardoor ik alle tips gelijk alles in de praktijk kon toepassen.

  • Eén op één les met goede instructeur met veel bruikbare tips, ook voor het examen.
Ed Clarijs
Almere

· März 2022

Rodney heeft het dronevliegen heel duidelijk uitgelegd en ons gewezen op wat wel en wat zeker niet mag en kan.

  • De leraar Rodney.
  • Geen
Remco steijn
Hilversum

· November 2021

Goede les en goed gegeven en veel kennis opgedaan

  • Instructie praktisch en duidelijk
  • Nvt
Bob
Amersfoort

· September 2021

Top! Rodney was super chill en legde van alles uit over drone vliegen. Niet alleen hoe je de drone bestuurt maar ook alles eromheen, de regels, weersomstandigheden, waar je naar moet kijken enzovoorts. Ik ben enthousiast aan t sparen voor ook zo'n mooie Mavic!

  • Vliegen met een drone is echt heel tof :D
  • -
Pieja
Aalsmeer

· September 2021

Onwijs leuke ervaring voor onze beide zoons van 24 en 21 jaar!

  • De deskundigheid en het enthousiasme van de instructeur.
  • Geen.
Pancha
Zwanenburg

· September 2021

Leerzaam en ontzettend leuk

  • Rodney was relaxed, duidelijk en heel vriendelijk
  • Het weer
René meijborg (47)
Rotterdam

· Juli 2021

Wat lekker om een persoonlijke leraar te hebben, een op een. Het materiaal was goed, de training helder en uitgebreid, de ervaring van de sessie was top. Maar vooral de trainer zelf: vriendelijk, relaxed, ervaren, respectvol, humoristisch, hands-on.
Als een ik feedback moet geven op de schaal 0 tot 10: een vette 12!

  • Top docent. Heel erg ervaren, en toch relaxed. Mooi kwaliteitsmateriaal, maar niet angstig om mee te laten oefenen. Echte expert, maar geen nerd. Relaxed, maar duidelijk voorbereid en professioneel.
    Trainer zoals je leest op “beste coach” websites. Echt top!!!
  • OK… met enige tegenzin…
    Trainer neemt flesje water, petje tegen zon en zonnebrand mee, omdat we als domme beginnelingen daar niet aan denken.
Gioia van 't Spijker (24)
Ermelo

· Juni 2021

Ik vond het een gezellige ochtend en we hebben veel geleerd.

  • Ervaren instructeurs
    Veel geleerd
  • -
Marcel (51)
IJSSELSTEIN

· Juni 2021

Goede, leuke les. Ik heb m'n drone al een tijdje maar heb er nu echt mee leren vliegen

  • Instructeur, instructie
  • Reisafstand.
Karin (57)
Lelystad

· Juni 2021

Was ontzettend leuk!

  • Rodney legde alles heel rustig en duidelijk uit en ik heb veel geleerd. Drone vliegen is super leuk om te doen.
  • -
Lennard (48)
Overveen

· Mai 2021

Erg leuke persoonlijke vliegles met veel tips & tricks!

  • Goed afgestemd op wat ik al wist en kon. Enthousiast om veel kennis te delen. Mooi inkijkje in de wereld van dronevliegen. Goeie communicatie vooraf.
  • Misschien nog wat extra uitdagende oefeningen voor als het lekker gaat:-)
Frans (72)
Reeuwijk

· Mai 2021

Goede uitleg en professioneel

  • Het was goed weer
  • Geen
Jans Haveman (55)
Geesbrug

· Mai 2021

Hele leuke les gehad, heb in één les al veel geleerd van Kevin.

  • Heel goed om je na enig uitleg gelijk de controller aan je te geven, hier leer je het meeste van.
  • Heb geen idee, het weer heb je niet in de hand.
Mike Muller (16)
Veenendaal

· April 2021

Suoer leuke ervaring en heel veel bruikbare tips gekregen. Instructeur nam alle tijd en wist veel te vertellen

  • Goede uitleg, aardige instructeur, nog meer ervaring opgedaan met mijn drone!
  • Niks
Ron Hart (53)
Nootdorp

· April 2021

Leuk! Ondanks dat ik al gevlogen heb met mijn eigen drone toch nieuwe weetjes gehoord en ook goede veiligheidsinstructie. Ook het vliegen met de drone van instructeur (groter en zwaarder) was een goed ervaring. Rodney zorgde voor een prettige sfeer en duidelijke uitleg. Fijne les gehad.

  • Extra aandacht voor veiligheid
  • Afstemming over dag en locatie. Ik ben 1 dag voorafgaand gebeld, tussen reserveren en les was er geen contact geweest met mij. Blijkbaar is het in overleg met de instructeur wel mogelijk om in Leiden te vliegen, terwijl dit via de website niet mogelijk was. Eerder contact en de blijkbaar aanwezige flexibiliteit zou prettiger zijn geweest. Nu ben ik Leiden twee keer voorbij gereden op weg naar Almere (vanuit Nootdorp).
Frank van Hulst
Hank

· März 2021

Fijne opleiding

  • rustige uitleg, ongedwongen sfeer prima uitleg niks aan verbeteren helemaal top
  • Ik moet heel hard denken maar kan niks verzinnen
Ronald K (58)
Laren

· November 2020

Had totaal geen ervaring met drone vliegen. Had er wel e.e.a. over gelezen maar ondanks dat leer je in de praktijk uiteraard veel meer.

  • Rodney wist in de 2 uur veel te vertellen en stelde ook controlevragen. Vertelde ook zaken waar je als beginner niet bij stilstaat en die je niet zo snel in de theorieboekjes leest. Eerst met de drone van Rodney gevlogen en de oefeningen gedaan. Er was ook ruimte om met mn eigen drone te vliegen en gaf Rodney tips en trucs die erbij hoorde. Kortom ik had een zeer leerzame maar ook gezellige middag.
  • Geen
Willem (65)
Utrecht

· November 2020

Heel leerzaam. Rodney begeleidde mij door de diverse menu's waarna we gingen vliegen. Het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven om er verder mee aan de slag te gaan en te experimenteren.

  • Persoonlijke benadering en makkelijk contact met Rodney. Mooie locatie om te vliegen.
Martin Baas (62)
Dordrecht

· Oktober 2020

Leuk en leerzaam

  • Goede uitleg, voldoende tijd en alle vragen werden beantwoord
  • Lokatie was voor ons wat ver weg
Sander (50)
Almere

· September 2020

Geweldig!

  • Duidelijke uitleg, goede tips en nog meer enthousiasme gekregen voor drone vliegen.
Jac Linssen (66)
Lelystad

· September 2020

Super vliegles gehad met Rodney. Veel tips, geduldige uitleg en perfecte locatie. De anderhalve uur was zo om. Dank jullie wel.
Jac

  • Zeer bruikbare tips.
  • Geen.
Martijn (34)
Houten

· September 2020

Het waren 2 nuttige en gezellig uurtjes met Rodney. We konden al prima vliegen en dus gingen we wat meer op de details in. Er zaten zeker nuttige tips bij!

  • Prima locatie. Aardige instructeur met kennis. Waar voor je geld.
  • De afspraak maken duurde wat lang. Dat kwam deels door de vakantie, maar ook het weer is een onzekere factor.
Herman Riethorst (66)
Neede

· August 2020

Zeer leerzaam, heb nu de juiste ervaring om zelf te gaan vliegen met een drone

  • Leuke manier van omgaan door Rodney, nam alle tijd en wist feilloos mijn zwakke punten te benoemen en verbeteren. Ook de communicatie was prima vooraf
  • Heb eigenlijk geen minpunten ervaren
Abe Kampen (57)
Middelstum

· August 2020

De anderhalf uur waren voorbij voordat ik er erg in had. Ik heb er van genoten! Goede, rustige uitleg van het dronevliegen en de mogelijkheid hiermee te oefenen. Erg enthousiast hierover. Rodney legt de mogelijkheden op een prettige manier uit. Was na afloop nog enthousiaster dan voorheen. Nogmaals dank. Aanrader!

  • Prima uitleg op mooie locatie. Naast het vliegen zelf de technische kant besproken. Je vliegt met super materiaal van DJI
  • Geen minpunten.
Ronald Hannessen (56)
Dorst

· August 2020

Leerzaam en ontspannen

  • Prettige instructeur. Beter feeling gekregen met besturen en gedrag drone
Marc Bruggeman (65)
Amersfoort

· August 2020

Ontspannen les, geen vast program, geen lesmateriaal of verwijzing. Wat verwacht je en wat zou je willen weten. Met het antwoord op die vraag is de sessie begonnen en daarnaast veel info over zowel algemene zaken als over de eigenschappen van de door mij meegebrachte drone. Zeer zinvolle sessie waarbij ik veel geleerd heb.

  • Flexibel ingerichte les. Blije instructeur die met veel enthousiasme de tijd heeft genomen om, rekening houdende met de aanwezige skills, het programma op maat te maken.
  • Jammergenoeg niet met ander materiaal kennis gemaakt als alleen wat ik zelf had meegenomen. Van te voren niet duidelijk een opgave van de inhoud van het programma.
Cornelis van Pieterson (66)
Leusden

· Juli 2020

Geweldige ervaring, super goede instructeur ( Rodney) zoveel tips en duidelijk uitleg hoe je goed kunt vliegen met je eigen drone. Dit een MUST is voor elke beginnende dronevlieger om HIER een les te volgen!!

  • Kennis, duidelijkheid, vriendelijk, Tips om vertrouwen te krijgen om goed te vliegen en geen angst te hebben geven.
    Een 10 voor Rodney!!! (de instructeur)
  • Geen!!!
Hans (69)
Bunnik

· Juli 2020

Uitstekend. Heldere instructie. Was mijn eerste drone-ervaring. Begin even spannend. Ging echter vrij snel beter. Veel geleerd. Instructeur tevreden. En ik ook !!

  • Ontspannen houding tijdens instructie. Voldoende tijd voor ‘n eerste keer
  • Zou ‘t niet weten
Joeri aus Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede review!
René Jansen (60)
Mill

· Juli 2020

Een geweldige leerzame dag. De echte kneepjes van het dronevliegen geleerd en veel zelfvertrouwen gekregen.

  • Persoonlijke 1 op1 les met een ervaren drone instructeur.
  • Geen faciliteiten op de locatie.
Arnold (46)
Den Haag

· Juni 2020

Was leuk voor mijn zoon (12). Les van een enthousiaste en aardige vlieger met een high-end drone. Mooie beelden achteraf.

  • Hoe snel je zelf actief vliegt
  • Ik vond het nogal prijzig maar gezien het materiaal en het risico achteraf wel begrijpelijk.
Nico (77)
Almere

· Juni 2020

Super leuke en leerzame les jammer dat het te hard waaide voor mijn eigen drone maar de instructie was er niet minder om
Een absolute aanrader voor hem of haar die zijn Drone heel wil houden

  • Zie boven
  • Geen
Bob Jong (71)
Emlichheim

· Juni 2020

Zeer leerzaam om zo met een drone kennis te maken in de praktijk en zo een goede keus te maken om een drone aan te schaffen

  • De docent gaf mij steeds goede aanwijzingen op een professionele duidelijke wijze, heb er veel van opgestoken.
  • Geen
Hans de Vries (67)
Ede

· Juni 2020

De les was geweldig leuk. Op ontspannen wijze hielp Rodney mij op weg om het besturen een beetje eigen te maken. Ik was erg tevreden over het geleerde. Ik had een les van 2 uur en ik vind dat ook wel nodig om het allemaal ontspannen te doen en ook echt wat te leren.

  • Het vliegen op zich met een zeer plezierige instructeur
  • Er was wat onduidelijkheid over een tweetal puntjes (locatie en opname), maar dit hebben we opgelost. Vandaar geen 5, maar 4 sterren.
Rob (66)
Amstelveen

· Mai 2020

Was erg leerzaam, het bochten vliegen en landen

  • Film en foto's maken
  • Geen
Joeri aus Vliegles.nl:
Bedankt voor je goede review Rob!
Joris de Bruijne (43)
Culemborg

· Mai 2020

Leuk keer te doen

  • Relaxte setting, leuke ervaring
Gerda de Quillettes (51)
Zeewolde

· Mai 2020

Fantastisch ervaring

  • Goed leerproces waardoor je de drone echt in controle hebt
  • Geen
Fons de Haen (74)
Wijchen

· Mai 2020

Prima instructie. Veel geleerd en geoefend in 2 uur. Prettige instructeur. En we troffen het erg met het weer, heel zonnig.

  • Goede klik met instructeur.
  • Betere voorbereiding van locatie: ontmoetingspunt bleek niet geschikt om met drone te vliegen, en dus moesten we op zoek naar andere locatie.
Hugo Kortbeek (62)
DRIEBERGEN-RIJSENBURG

· April 2020

Zeer leerzaam. Voor drone-piloten die meer willen weten over het veilig vliegen een aanrader.

  • Prima instructeur, geduldig en terzake kundig.
    Goede wijdse en rustige locatie (Almere)
  • Zou ik niet weten.
Geert (68)
Buren

· April 2020

Leerzaam, ik heb als onervaren vlieger door de vliegles van 120 minuten een goed gevoel voor de besturing van mijn drone (DJI Mavic Air) gekregen.

  • Mijn vriendelijke instructeur gaf mij korte en duidelijke opdrachten, ik moest dan direct zelf met de handen aan de sticks van mijn drone om airborn te gaan. Ik zag direct wat mijn handelen voor effect had op de drone, zodat ik leerde om op een veilige manier te vliegen. Daarnaast kreeg ik goede tips om zelf verder te oefenen.
    Ook leerde ik dat er over het nog veel te leren overblijft.
  • Een kleine puntje is dat de aanrijtijd naar mijn leslocatie één uur was, dichterbij huis was fijner geweest. Betere spreiding over NL van leslocaties?
Judah (35)
Zutphen

· April 2020

Leuk en leerzaam. Instructeur van Droneloket weet goed uit te leggen hoe alles werkt en enthousiasmeert.

  • Veel zelf kunnen vliegen op prima locatie. Zelfde avond beelden ontvangen.
Huub (67)
Deil

· Oktober 2019

Super leerzame drone vliegles gehad. Had zelf al een beginners drone die ik dankzij de tips nu veel beter kan benutten

  • Heel goed dat de les 1 op 1 is. Daardoor veel zelf kunnen vliegen. Veel bruikbare tips gekregen om mooie filmopname's te maken. Duidelijke uitleg van de instructeur.
  • Wat mij betreft een top ervaring zonder verbeterpunten
Victor (53)
Dordrecht

· September 2019

Geweldige middag gehad. Deze workshop gedaan om, voor een eventuele aankoop van een drone, te kijken of het wel iets voor me is. Na afloop wist ik het wel zeker ! :-)

  • Erg vriendelijke en duidelijke uitleg. Instructeur (Rodney) neemt alle tijd om me de basis te leren. Erg blij mee.
  • Ik kan niets verzinnen
Frank van Hulst (69)
Hank

· September 2019

Super ervaring, zonder de prima uitleg zou het me niet gelukt zijn om alle mogelijkheden en toepassingen uit te kunnen voeren, je moet toch ook op vele aspecten van het drone vliegen gewezen worden die niet in een lesboekje staan

  • Rodney is een geduldige instructeur met veel ervaring dat merk je wel heeft ook alle geduld kortom super ervaring
  • Er is gewoon niks aan te verbeteren
Fred (67)
Westzaan

· August 2019

Fantastische les, iedereen die een drone wil kopen, zou eerst deze les moeten volgen

  • Leren vliegen met een professionele drone en de mogelijkheid om met je eigen drone te vliegen.
    Ga zeker vervolglessen volgen.
    Ook een top instructeur
  • Geen enkele
Paul Bos (48)
Ridderkerk

· August 2019

Super geduld duidelijk en nemen de tijd ook al loop het uit er wordt niet zenuwachtig op de klok gekeken

  • Dat jullie ook de tijd nemen om met je eigen drone te vliegen
  • Niets geen min punten
Kees (66)
Moerkapelle

· August 2019

Ik heb het als zeer nuttig ervaren en heb nu meer vertrouwen gekregen in het vliegen met de drone. Ik heb 2 uur les gehad maar dat lijkt mij een minimum omdat de tijd voorbij vliegt als je bezig bent met allerlei opdrachten.

  • De relaxte en geduldige manier van lesgeven door de instructeur (Rodney), de uitleg en alle oefeningen die je moest doen.
  • Wat meer aandacht aan het doel van het drone-vliegen en dat is voor mij het filmen en fotograferen. Daar zou een aparte cursus kunnen zijn want het toestel beheersen moet op de eerste plaats komen voordat je je aandacht daarop kunt richten.
Harry (59)
Zwolle

· Juli 2019

In een woord geweldig! Hebben een fanatische middag gehad waar we veel geleerd hebben,

  • Rustige, duidelijke uitleg.
  • Zou het zo niet weten.
Leo en Pascal (68)
Rhenen

· Mai 2019

In een woord “ fantastisch” duidelijk en zeer de moeite en geld waard!

  • De rustige en zeer duidelijke uitleg can de zeer sympathieke instructeur!
  • Naar onze mening zo doorgaan, wij gaan zeker verder
Pier (81)

· Mai 2019

Klokke 10.30 kwam Kevin naar het ontmoetingspunt. Hij is een keurige KEREL en heel behulpzaam. Hij kan heel duidelijk uitleggen waar het om gaat. De demo met de goggles was zeer verhelderend. Alles bij elkaar was het hartstikke leuk en leerzaam. Ik adviseer deze cursus aan ROC-light toe te voegen.

  • Zijn uit mijn ervaring te extraheren.
  • Ook extraheerbaar uit mijn ervaring. . . die waren er NIET.
Els (67)
Deventer

· Mai 2019

Droneles als verjaarscadeau voor mijn lief (73) was groot succes. Aanrader ook als je niet van plan bent zelf met drones te gaan vliegen

  • Goede uitleg en snel zelf aan de slag
  • Aangeven dat er geen voorzieningen op locatie zijn. Ik had het nagevraagd waardoor we ons hadden voorbereid
Evan aus Vliegles.nl:
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt.

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more