Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Cadeaubon met bedrag
Toevoegen
Prijs € 20 20 euro
Locatie
Afstand
Personen 1 - 12
Seizoen Hele jaar
Min. leeftijd 8 jaar
Min. lengte -
Max. lengte -
Max. gewicht -
Deelname Vliegles
Tijdsduur Bloktijd
Categorie Aerobatics
Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Cadeaubon met bedrag. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
Alle belevenissen in de vergelijking zijn even duur, namelijk € 20.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Cadeaubon met bedrag. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Cadeaubon met bedrag, namelijk 8 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Er is geen maximaal gewicht voor Cadeaubon met bedrag.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Cadeaubon met bedrag.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Cadeaubon met bedrag is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?