Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Boeing 737 simulator Schiphol
Boeing 737 simulator Den Haag
Airbus A320 simulator Lelystad
Toevoegen
Prijs € 119 60 minuten € 119 60 minuten € 89 30 minuten
Locatie
  • Schiphol
  • Den Haag
  • Lelystad
Afstand 66 km 109 km 16 km
Categorie Vliegsimulatoren Vliegsimulatoren Vliegsimulatoren
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 - 4 1 - 4 1 - 4
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 14 jaar 12 jaar 12 jaar
Min. lengte - - -
Max. lengte - - -
Max. gewicht - - -
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Boeing 737 simulator Schiphol , Boeing 737 simulator Den Haag en Airbus A320 simulator Lelystad. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Airbus A320 simulator Lelystad voor een bedrag van € 89.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Boeing 737 simulator Schiphol . De minimum leeftijd daarvoor is 12 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Boeing 737 simulator Schiphol , namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Er is geen maximaal gewicht voor Boeing 737 simulator Schiphol , Boeing 737 simulator Den Haag en Airbus A320 simulator Lelystad.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Er is geen maximale lengte voor Boeing 737 simulator Schiphol , Boeing 737 simulator Den Haag en Airbus A320 simulator Lelystad.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Boeing 737 simulator Schiphol , Boeing 737 simulator Den Haag en Airbus A320 simulator Lelystad is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?