Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Basis vliegles Zeeland
Boeing 737 simulator Den Haag
Parachutespringen Zeeland
Trike vliegen
Toevoegen
Prijs € 109 20 minuten € 119 60 minuten € 209 1 persoon € 69 20 minuten
Locatie
  • Zeeland
  • Den Haag
  • Zeeland
  • Sas van Gent
Afstand
Personen 1 1 - 4 1 - 2 1
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 8 jaar 12 jaar 8 jaar 10 jaar
Min. lengte - - 1,20 m -
Max. lengte 1,95 m - - 2,00 m
Max. gewicht 100 kg - 105 kg 100 kg
Deelname Vliegles Vliegles Tandemsprong Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd n.v.t. Bloktijd
Categorie Vlieglessen Vliegsimulatoren Parachutespringen Vlieglessen
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Basis vliegles Zeeland, Boeing 737 simulator Den Haag, Parachutespringen Zeeland en Trike vliegen. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Trike vliegen voor een bedrag van € 69.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Boeing 737 simulator Den Haag. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Boeing 737 simulator Den Haag, namelijk 12 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Basis vliegles Zeeland en Trike vliegen, namelijk 100 kg. Er is geen maximaal gewicht voor Boeing 737 simulator Den Haag.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Basis vliegles Zeeland, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Boeing 737 simulator Den Haag en Parachutespringen Zeeland.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Basis vliegles Zeeland, Boeing 737 simulator Den Haag, Parachutespringen Zeeland en Trike vliegen is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?