Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Basis vliegles Zeeland
Basis vliegles Ursel
Trike vliegen
Boeing 737 simulator Oudenaarde
Toevoegen
Prijs € 109 20 minuten € 189 60 minuten € 75 20 minuten € 89 € 89 35 minuten
Locatie
  • Zeeland
  • Ursel
  • Sas van Gent
  • Oudenaarde
Afstand 7.451 km 7.458 km 7.472 km 7.482 km
Categorie Vlieglessen Vlieglessen Vlieglessen Vliegsimulatoren
Gesproken talen Nederlands English Nederlands English Nederlands English Nederlands English
Personen 1 1 1 1 - 3
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 8 jaar 14 jaar 10 jaar 10 jaar
Min. lengte - - - 1,50 m
Max. lengte 1,95 m 2,00 m 2,00 m -
Max. gewicht 100 kg 120 kg 100 kg -
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Basis vliegles Zeeland, Basis vliegles Ursel, Trike vliegen en Boeing 737 simulator Oudenaarde. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenis uit deze vergelijking is Trike vliegen voor een bedrag van € 75.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Basis vliegles Ursel. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Basis vliegles Ursel, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Basis vliegles Zeeland en Trike vliegen, namelijk 100 kg. Er is geen maximaal gewicht voor Boeing 737 simulator Oudenaarde.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Basis vliegles Zeeland, er geldt een maximale lengte van 1,95 m. Er is geen maximale lengte voor Boeing 737 simulator Oudenaarde.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Basis vliegles Zeeland, Basis vliegles Ursel, Trike vliegen en Boeing 737 simulator Oudenaarde is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?