Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Vliegangst training
Boeing 737 full motion simulator
Boeing 737 simulator Schiphol
Cessna vliegles Lelystad
Toevoegen
Prijs € 299 € 139 € 119 30 minuten € 139 € 119 60 minuten € 149 20 minuten
Locatie
  • Lelystad
  • Lelystad
  • Schiphol
  • Lelystad
Afstand
Personen 1 - 3 1 - 3 1 - 4 1 - 3
Seizoen Hele jaar Hele jaar Hele jaar Hele jaar
Min. leeftijd 12 jaar 8 jaar 12 jaar 14 jaar
Min. lengte - - - -
Max. lengte - - - 2,05 m
Max. gewicht - - - 240 kg
Deelname Vliegles Vliegles Vliegles Vliegles
Tijdsduur Bloktijd Bloktijd Bloktijd Bloktijd
Categorie Vliegsimulatoren Vliegsimulatoren Vliegsimulatoren Vlieglessen
Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Vliegangst training, Boeing 737 full motion simulator, Boeing 737 simulator Schiphol en Cessna vliegles Lelystad. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
De goedkoopste belevenissen uit deze vergelijking zijn Boeing 737 full motion simulator en Boeing 737 simulator Schiphol, voor een bedrag van € 119.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Cessna vliegles Lelystad. De minimum leeftijd daarvoor is 8 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Cessna vliegles Lelystad, namelijk 14 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Cessna vliegles Lelystad, namelijk 240 kg. Er is geen maximaal gewicht voor Vliegangst training, Boeing 737 full motion simulator en Boeing 737 simulator Schiphol.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Cessna vliegles Lelystad, er geldt een maximale lengte van 2,05 m. Er is geen maximale lengte voor Vliegangst training, Boeing 737 full motion simulator en Boeing 737 simulator Schiphol.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Vliegangst training, Boeing 737 full motion simulator, Boeing 737 simulator Schiphol en Cessna vliegles Lelystad is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?