Vliegles en parachutespringen voor iedereen

Vergelijk belevenissen

Belevenis
Opstapcursus 5 lessen Lelystad
Toevoegen
Prijs € 1.249 2 persoonstoestel
Locatie
  • Lelystad
Afstand 16 km
Categorie Vliegopleidingen
Gesproken talen Nederlands English
Personen 1 - 3
Seizoen Hele jaar
Min. leeftijd 15 jaar
Min. lengte -
Max. lengte 2,05 m
Max. gewicht 240 kg
Deelname Vliegles
Tijdsduur Bloktijd
Bekijken

Over de vergelijking

In de tabel zie je de verschillen tussen de gekozen vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen: Opstapcursus 5 lessen Lelystad. Hierna volgt een korte toelichting bij de vergelijking.

Prijzen
Alle belevenissen in de vergelijking zijn even duur, namelijk € 1.249.

Minimum leeftijd

Voor sommige belevenissen geldt een minimum leeftijd. Soms is het mogelijk om ook al iets jonger deel te nemen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op voordat je boekt. Je mag het jongste zijn om deel te kunnen nemen aan Opstapcursus 5 lessen Lelystad. De minimum leeftijd daarvoor is 15 jaar. Je moet het oudste zijn om deel te mogen nemen aan Opstapcursus 5 lessen Lelystad, namelijk 15 jaar.

Maximaal gewicht

Voor veel belevenissen geldt een maximaal gewicht in verband met de veiligheid. Het maximale gewicht is altijd inclusief de eigen kleding en schoenen. Als er passagiers mee kunnen in het toestel, dan geldt het totaalgewicht van alle passagiers en de leerling. Het gewicht van de instructeur hoef je niet mee te rekenen. Het laagste maximale gewicht geldt voor Opstapcursus 5 lessen Lelystad, namelijk 240 kg. Het hoogste maximale gewicht is 240 kg en geldt voor Opstapcursus 5 lessen Lelystad.

Maximale lengte

Een maximale lengte wordt aangegeven als je boven een bepaalde lichaamslengte niet meer goed in het toestel kunt zitten. Bij tandemsprongen is er vaak een maximum lengte in verband met de pasvorm van het materiaal. Je mag het minst lang zijn voor Opstapcursus 5 lessen Lelystad, er geldt een maximale lengte van 2,05 m. De hoogste maximale lengte 2,05 m vind je bij Opstapcursus 5 lessen Lelystad.

Seizoensgebonden

Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden. Zorg er bij deze belevenissen dus voor dat je tijdig je afspraak maakt. Voor Opstapcursus 5 lessen Lelystad is geen sprake van een seizoen. Dit vindt het hele jaar door plaats.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?